Saturday 12 May 2012

925 Sterling Silver - Što je 925 Sterling Silver

Ako idete na juvelir dućan i pitati za srebrni nakit, velike su šanse da je 90% vremena bit će prikazano 925 sterling srebra. Jeste li promatrati svoje srebrne nakit? Više nego često ne, vidjet ćete 0,925 pečat na nakit. To je kada smo pitanje, što čini 0,925 na srebrni nakit znači? Je li to različite vrste srebra, koji dolazi iz određenog dijela svijeta ili 925 sterling srebra "čisti" srebro, to je srebro zaista? Dakle, da vidimo što je 925 sterling srebra.
Što je 925 Sterling Silver?
Sterling srebro je zapravo legure srebra, koje sadrži 92,5% srebra po težini i 7,5% drugih metala, obično bakra, po težini. Minimalni finoće od 925 je standard u ovom srebro. Kad smo se fino srebro što je 99,9% srebra, to je previše mekan za proizvodnju bilo funkcionalnih objekata. Dakle, legura srebra i bakra je napravljen dati 925 sterling srebra nakit snagu. U isto vrijeme, također čuva duktilnosti i ljepotu plemenitih metala.
Ostali metali mogu se koristiti za zamjenu bakra, u cilju poboljšanja različitih svojstava osnovnih Sterling legura, kao i smanjenje lijevanje poroznost, eliminirajući firescale i povećava otpornost na potamniti. Zamjena metali koristi uključuju germanij, cink i platina. Ostali dodaci također mogu biti silicija i bor. Iako ima i niz drugih legura pojavila u posljednjih nekoliko godina bez legura nije bio u mogućnosti zamijeniti bakar kao industrijski standard.
Podrijetlo 925 Sterling Silver
Pojam 'srebra' je rekao da su se pojavili u Engleskoj oko 13. stoljeća. Oba uvjetima 'sterling' i 'funta' došao u viđenost tijekom vremena i iz nekoliko različitih izvora. Pojam 'sterling' Čini se da su došli iz Starog Norman francuski esterling, što je kratica za mala zvijezda i stari engleski stiere, što znači jak, čvrst i nepokretne imovine.
Postoji još jedan objašnjenje pojma srebra, koji kaže da može biti u početku ovog srebra došao da bude poznat kao 'Easterling Silver'. To je pojam, koji je korišten da se odnosi na stupanj srebro, koja je izvorno služila kao domaće valute u području u Njemačkoj, koji je otišao s imenom "The Easterling '. Bilo je pet gradova, koji su bili dio 'Easterling' i bili su poznati kao Hanza. It sudjelovali u znatno trgovini s Engleskom. 92,5% srebra kovanice su korištene u trgovini za engleski stoke i žitarica. Tijekom razdoblja od vremena Engleske je došao kako bi naučili, da su ove kovanice bile pouzdano visoke kvalitete i tvrdoće.
925 Sterling Silver vrijednost
Since čistog srebra neće održati na vlastitu, neki bazni metali su dodao da ga, kada sve mora biti iz nje. To je jedan od čistom obliku srebra, kao da ima više od 90% srebra u njemu. Dakle, bez sumnje, 925 srebro vrijednost, ne može biti ista kao čistog srebra, ali je blizu da od čistog srebra. The 925 sterling srebra cijena po unca mijenja gotovo svakodnevno, ovisno o tržištu, koje padaju i rastu gotovo na osnovi dana u dan. Ona ima veliku vrijednost, kao što je koristi, ne samo da bi nakit, ali i na broj proizvodnih procesa. Srebrni dolar novac vrijednost na tržištu su također vrlo visok, s obzirom na vrijednost u prilogu antikviteta.
925 sterling srebra traje zauvijek, ali morat ćete se pobrinuti za to ispravno. Preporuča se, da ga se držati podalje od sunčevog svjetla ili umjetnog svjetla i pakiran u hermetičan plastične vrećice, nego u originalnom pakiranju sama. To znači, da će osigurati, da je manje vjerojatno da će dobiti izgreben i oštećene, kada je pohranjen. U slučaju, vi ne želite da se 925 predmet nakit srebro, nemojte ga baciti. Umjesto toga je potrebno da vaš draguljar, tko to može rastopiti i napraviti nešto drugo za vas sa srebrom.

No comments:

Post a Comment