Wednesday 9 May 2012

Magnolia Tree Care

Postoje određene karakteristike stablo magnolije koje ga čine atraktivnom mogućnost da se uzgaja u kući krajolika. Kada govorimo o stablo magnolije, prva stvar koja dolazi u naš um su waxy, bogata zelenim listovima i velikim bijelim cvjetovima sa svježim citrusnim mirisom. Ovo stablo je također pruža nam puno hlada u ljetnim mjesecima. Ovaj veliki, grmovit zimzelen stablo izgleda lijepo tijekom cijele godine, čak i kada je to odbacivanje svoje cvijeće. Postoje skoro 90 različitih vrsta stablo magnolije. Među njima, postoje dvije vrste magnolije koje su najpopularnije u dvorištu landscaping. Jedan od njih je južni stablo magnolije koji je porijeklom iz Sjedinjenih Američkih Država, a drugi je japanski magnolije koje je azijski raznolikost. Postoje neke razlike u stablo magnolije brigu o ove dvije vrste koji su navedeni u sljedećem poglavlju.
Kako Briga za magnolije
Nekoliko osnovnih zahtjeva stablo magnolije su isti za obje sorte. Oni su prilagodljivi na velike sorti tla pod uvjetom tla imaju dobru odvodnju i blago kiseo u prirodi. Njegov idealan raspon pH bi trebao biti oko 6,1 - 7,5. Njihova svjetlost zahtjevima punom suncu do umjerena hlad i potreba prosječne zalijevanje. Ostale posebne državne skrbi koja su potrebna su razmotrena u nastavku.
Južna Magnolia Tree Care
Provjerite je li mjesto gdje ste sadnju južnom magnolije imaju dovoljno okolni prostor kao stablo može narasti do visine od 50 metara. Najbolje vrijeme za sadnju ovog stabla je kraj ljeta. Kopaju rupu u tlu čija veličina treba biti dvostruko veći da od stabla žarulja i stavite ga u rupu. Za sljedeći mjesec, žarulja treba zalijevati svaki dan. Nakon završetka jednog mjeseca, dodati gnojiva u tlo kako bi se promicati rast stabla. Na prve tri vegetacijske sezone, primjenjuju 8-10-10 gnojivo olako na tlo jednom u mjesecu za poboljšanje rasta biljaka. Zatim smanjiti učestalost gnojidbe na jednom ili dva puta u godini.
Rezidba se obavlja u svrhu stvaranja stožastog oblika kupole magnolije eliminirajući bočnih grana. Postoji niz stablo magnolije bolesti koje utječu na lišće i grane stabla. Stoga, obrezivanje Također je važno da biste dobili osloboditi od tih bolesnih i oštećenih dijelova biljaka. Little Gem Magnolia je niz južne stablo magnolije koji raste polagano i doseže visinu od 20 do 30 metara. Jedan od bitnih aspekta mali dragulj stablo magnolije briga je njegova obrezivanje kao krivo rezidba može nepovoljno utjecati na rast stabla. Prepoznati obezbojen lišće stabla i uklonite ih. Cut sve one visoke grane koje se nalaze na vrhu stabla. Trim zalutala grana koje imaju tendenciju da se uništiti kompaktan oblik stabla. Međutim, ne orezati Little Gem magnolije kada je procvat.
Japanski Magnolia Tree Care
Japanski stablo magnolije skrb je lakše jer je otporan prema mnoge bolesti i štetnika. Veličina ovog stabla je usporedno mnogo manji i može doseći i do visine od 15 stopalo. Ovo stablo lukovica treba biti posađeno prije dolaska zime. Iz tog razloga, morate pružiti odgovarajuću zaštitu korijena od smrzavanja temperatura. To može biti učinjeno dodavanjem debelim slojem zagrtati biljke oko stabla koja can izolirati korijenje stabla od hladnih vremenskih uvjeta. Normalno, 2-inčni sloj malčiranja je učinjeno, ali za japanski magnolije, to bi trebao biti 4-inčni. Ovaj tip stabla magnolije ne zahtijeva puno vode i jedanput tjedno zalijevanje je dovoljno. Ako živite u području koje prima dobre kiše, onda ne morate da ga vode na sve. Nakon što je korijen biljke pravilno je uspostavljena, gnojiva treba primijeniti u drugom dijelu zime. Japanski magnolije ne zahtijevaju vrlo pedantan i rezidba obavlja se na kraju sezone cvjetanja. Međutim, zrelo drvo ne bi trebalo biti pruned na sve jer imaju tendenciju da stablo sklona raznim bolestima.
Uz ovu vrstu stabla magnolije skrbi, vaš zasadili stablo može napredovati u različitim vrstama klime i tla. Nakon što se stablo je sazreo, to ne zahtijeva bilo kakve održavanje. Ona može preživjeti čak iu sušnim uvjetima, čak i ako vam se ne daju vodu na stablo. Tako razvija i snažan otporan prema većini bolesti previše. Dakle, zasjesti u svom dvorištu i uživati ​​u lijepim miris magnolije cvijeća i cool nijanse magnolije stabla lijeni ljetnim popodnevima!

No comments:

Post a Comment