Sunday 20 May 2012

Dooney and Bourke Novčanici

Kada je riječ o klasičnom torbe i novčanici, ne tražite dalje, idi za Dooney i Bourke brand. Poznat po svojim torbe raspona, tu je i veliku zbirku novčanika, s različitim veličinama, vrste materijala i dizajn obrazaca. Dakle, ako želite da sve bude savršen i stilski, počevši od Vašeg cipele na novčanik, sigurno ćete ljubav imati Dooney i Bourke novčanike. These dizajner wallets imaju klasu vlastite koje ih razlikuju od drugih marki novčanik.
Dooney i Bourke Novčanici: informacijama o proizvodu
Dostupan u različitim nacrtima, to nije tako teško pronaći jedinstveni Dooney i Bourke novčanik svog ukusa. Raspon cijena svibanj zvuk malo skupo za trošenje na novčanike. Naravno, novac i torbicu najlon proizvodi koštaju manje od kožne novčanike i ispod 50 USD. Ako cijena je zabrinutost, raspitajte se o jeftinim Dooney i Bourke novčanike za prodaju. Također možete ići kroz novčanik web stranice koje nude ove dizajner wallets na diskontirane stope. Dooney i Bourke novčanike dizajn i lažni proizvodi iste su kako slijedi:
Dooney i Bourke Wallets za muškarce, tu su ograničeni nacrtima Dooney i Bourke novčanike za muškarce. Možete odabrati plain kožne novčanike ili ovjerene kožne novčanike. Međutim, boja, veličina i značajke su brojni. U rasponu od uobičajene smeđe boje ruž ili zelene boje, a od kreditne kartice billfold to ID nositelja tip, možete odabrati iz raznih Dooney and Bourke novčanike. Oni cijene negdje oko 70 USD za više od USD 150. Popust Dooney i Bourke novčanici su također dostupne na internetu shopping mjesta. Dakle, da biste dobili najbolju ponudu, dućan okolo i usporedite cijene, umjesto da ih branje iz maloprodaje.
Dooney i Bourke torbe za žene; Ako već imate Dooney i Bourke torbu, budite sigurni da nose podudaranja novčanik ove iste marke. On nadopunjuje i dobiva zajedno dobro sa torbu, izradu stil izjavu. Također možete pronaći wristlets i kozmetički slučajevima koji su dizajnirani s ženski dodir. Raspon cijene za te proizvoda obično počinje od USD 90 i može ići i do 195 USD. U slučaju, da imate široka proračuna, check out najlon novčanika i wristlets. Oni su ne manje lijepa od kože one za vaš novčanik kolekciju.
Lažni Dooney and Bourke torbe, s tako veliku potražnju na tržištu, možete očekivati ​​lažni Dooney and Bourke novčanike koji oponašaju izvorni dizajn, boja i materijala. Da to je istina, postoje točne replike Dooney i Bourke novčanika i torbica. Dakle, napraviti točku koju su branje originalni komada, dok kupujete dizajner novčanik. Neki atributi koji definiraju ovu marku su fini materijal, glatki bod s podudaranja konac u boji, mesing hardver i logotip reljefni unutar novčanike.
Pregledajte materijala, napukline šivanje i logotip u kako bi bili sigurni da kupujete jedan od vintage Dooney i Bourke novčanike. Jednostavan način na licu mjesta varanje novčanike je da usporede fotografije autentične novčanike i one proizvode koji su tvrdili da se originalni. Možete razmisliti o posjeti Dooney i Bourke utičnicu dućanima i provjere cijene proizvoda. Zatim usporedite maloprodajna cijena lisnice u trgovini s onom ostalih novčanik čiji kredibilitet je u pitanju, ako postoji drastična razlika, onda ne morate pogoditi koji proizvod je lažni jedan.
Nema sumnje, Dooney i Bourke novčanike su malo pricey, u odnosu na druge marke. Ali, u mom osobnom mišljenju, trošenje toliko novca vrijede za ekskluzivni novčanik koji traje dugo i nikad ne izlazi iz mode. Uostalom, takve dodatke prikazati Vaše osobnosti i način na koji se nose s drugima.

No comments:

Post a Comment