Thursday 17 May 2012

Dodirnite obrane

Gaming je odličan lijek za dosadu. Ponekad, kada je stvarnost se čini previše, to je dobro uzeti utočište u virtualnoj stvarnosti. Među mnogo zanimljivih igara možete igrati na vašem iPhone, Apple iPod Touch i Apple ipad, Tap obrane je jedan od najboljih. U ovom članku, ja opisati ono što Tap obrane je sve oko i nacrt strategije za pobjedu.
O Taknite obrane za iPhone, glasovao kao jedan od najboljih free video igara na iPhone platformu, Tap obrane je sve o brani "Gates of Heaven" iz neprijatelja dovela iz pakla. Sve što stoji između neprijatelja iz pakla i nebeska vrata su kulama koje treba branio i vi ste dodijeljen taj zadatak. Igra je doveo do vas točeno Joy igra programere. Ona ima veliku grafiku i to je lako igrati igru ​​kroz intuitivnim kontrolama.
Da bi pobijedili, morate postati vrhunski toranj obrana gospodara. Sve u svemu, morate proći kroz 42 razina, bitka 7 neprijatelj vrsta i obraniti toranj šest tipova. Ona također nudi šest različitih načina igrati. To je igra put stilu sa toranj obrana. Cilj je da se zaustavi stvorenja pakla od ulaska u vrata raja zaustavljanja te ih uništava na putu.
Da biste ih zaustaviti morate izgraditi kule raznih vrsta. Svaki toranj ima različite ovlasti. Tri osnovna kule strelicu toranj, kula bomba i vode toranj. Kao što istraživanja i dalje ići prema višim razinama, možete dobiti pristup do više kula vrste kao što su led, Magic i potresa. Što više štete toranj može prouzročiti neprijatelja redovima, veći je njegov trošak.
Arrows toranj troškovi 12 zlata, nanosi štetu od 8 i ima niz od 85. A bombe kula je brz gađanja stopa, troškovi 25 zlata i nanosi štetu od 12 s rasponom od 65 godina. Vodeni toranj usporava neprijatelja, nanosi štetu od 5, ima raspon od 55 i troškova 25 zlata. Potres toranj troškovi 500 zlata i uzrokuje štetu od 400, iako je njegov raspon je samo 80 godina. Osim toga, možete koristiti magiju i oluja kule previše. Za pobjedu Taknite obrane za iPod Touch ili iPhone, trebate razumjeti vrijednost svakog od tih stupova i maršal Ograničeni resursi strateški ih smjestiti oko staze na svakoj razini.
Dodirnite Strategiji odbrane; Dopusti mi da dijele neke savjete o Tap obrambene strategije koje će vam pomoći da dobijete naprijed kroz razne razine ove igre i osvojiti. , Nemojte graditi previše kule jednog tipa. Ne podigli previše arrows kule u prvoj fazi. Koristite svoje zlato mudro. Zapamtite da će vam trebati više zlata na višim stupnjevima. ; Diverzificirati toranj vrste koje ćete izgraditi. ; Postavljanje tornjeva na pravim mjestima je neophodno ako želite da nanese maksimalnu štetu. Umjesto da mnoge kule, imaju strateški postavljena tornjeva koji može stvoriti zamke. To je ključ za pobjedu Tap obrane. ; Koristite funkcije svih tornjeva strateški na svoju korist. Koristite kule vode usporiti neprijatelja na poteze. Koristite bombe kule, kule potres štedljivo i više strelice kulama. , Kada nadograđujete tornjevi, dati prioritet u kulama izgrađena u središnjem lokacijama. ; Koristite aureole za nadogradnju interes u Taknite obrane. Nadogradnja oluja i leda kule na višim razinama što je prije moguće. , Kao što ide na igranje igre, držati napominjući pogreške koje ste napravili i ne ponoviti ih. Kao što igra više, bit ćete u mogućnosti da razviju vlastitu strategiju. Postoji više od jednog načina za pobjedu Taknite obrane, ali ključ je strateški postavljanje stupova i ekonomično korištenje resursa.
Ja osobno ne nađi prema bilo koji verziju Taknite obrane za Windows ili bilo koju verziju Taknite obrane za računalne igre. Postoje slične strategije igre koje možete pronaći na internetu koje mogu biti igrao na računalu. Nakon čitanje ovaj članak, ja sam siguran da ćete želite preuzeti i igrati obranu taknite na vaš iPhone u najkraćem mogućem roku. Jednostavno posjetite iPhone Apps Store to preuzimanje datoteka.

No comments:

Post a Comment