Wednesday 2 May 2012

Ljeto Wedding Boje za 2010

Vjenčanja može biti prigušena afera ili oni mogu biti velika ekstravaganca kompletan sa uprskati boja posvuda. Boje prikazuju raspoloženje prigodu i donijeti karakter na bilo koji neživi objekt. Boje dolaze u igru ​​čak i više ako idete za ljeto vjenčanje ili vjenčanje proljeće. Ove dvije sezone su zaista proslave boja. Dakle, ne ustručavajte se velikodušno uprskati boje u vaše vjenčanje dekoracije ove sezone. Ako nema pojma o trendy wedding boje za 2010, onda ovaj članak je za vas. S obzirom na nastavku su neke savjete o odabiru boje ljeto vjenčanje za 2010.
Kako odabrati Vjenčanje boje ljeto za 2010
Mjesto, morate biti svjesni da većina wedding dekoracije pratiti neizrečeno koda prema mjestu održavanja vjenčanja. Iako ljeti vjenčanja su odlikuje uprskati podebljano i jarke boje, ne možete jednostavno otići na dodavanju ove boje da vaše vjenčanje ukras na slučajan način. Puno će ovisiti o mjestu koje ste odabrali da se udaju. Ako se odlučite otići za formalnu vjenčanje u crkvi, a zatim svoje mogućnosti uključivanja podebljano boja u vašem dekoracije brzo suziti. Morat ćete se držati neutralne boje poput bijele, ružičaste, breskve, baby plava i sl.
Umjesto toga, ako idete na plažu vjenčanje ili na otvorenom vjenčanja, vaše opcije u smislu korištenja boje su bezbrojne. Mi ćemo raspravljati o nekoliko načina na koje možete dodati boje u vaše vjenčanje, kasnije u ovom članku. Ako je Vaš vjenčanje će biti formalni jedan u plesnu dvoranu ili banket sala, onda ćete morati uzeti u obzir interijera izabrane sobe. Ukratko, vaš izbor vjenčanja boja prvenstveno će ovisiti o ovim faktorom, među ostalima.
Raspoloženje; Da, boje su simbol raspoloženje. Dakle, koristite boje prema raspoloženju vjenčanja odlučite postaviti za. Ako je radosno slavlje bez formalnog napomenu da to, zaista možete uvesti raspoloženje odmor prikazivanjem ljetne boje poput žute, narančaste, tamnocrvena, fuksija, crvena, zelena, itd. No, ako želite stvoriti ozbiljne raspoloženje isticanjem nakon obreda i rituala, nego vjenčanje dekoracije i proslava, ići za neutralne boje je gore spomenuto.
Vrijeme, promjenu boje kao i po sata na dan. Dok su jutra rezervirane za mekše boje poput ružičaste bebe, baby plava, bijela, breskva, itd., popodne su apt za prskanje jarke boje kao što su zlato, žuta, crvena, ljubičasta, narančasta spaljeni itd. večeri auru profinjenosti oko njih, pa potražnja boji koordinacije koji nadopunjuje eleganciju.
Gdje se koristiti boje vjenčanje ljeto za 2010
Dekoracije, dekoracija je najbolje mjesto za izložbu mješavina boja. Imate bezbroj mogućnosti kada je u pitanju uređenje u ljetnim bojama. Stage dekoracija izgleda nevjerojatno lijepo u ljetnim bojama poput žute, zlato, dinja, naranče i ljubičasta u pozadini. Idi za neobične ili egzotičnog cvijeća kao što su orhideje, gerber, Plumeria za vjenčanje centerpieces. Ove tropskog cvijeća dolaze u tipičnom ljetno bojama, stoga pogodne za ljetne svadbe. Ove sezone će se vidjeti puno od tropskog cvijeća u vjenčanja dekoracije. Dakle, ako želite da biste dobili te egzotično cvijeće dostavljene na svoj položaj, da prije dogovora s cvjećar.
Haljine, ako ste mlada, možete jarku uobičajene bijele i ići za sassy crvene ili žuto-narančaste vesela vjenčanica ove sezone. Ako želite da se pridržavaju tradicionalne bijele, još uvijek možete dodati nagovještaj boje u obliku krila oko struka. Mladoženja i njegovi ljudi mogu ići za svijetle boje kravate, mašne ili pljuska veze. Međutim, bridesmaids su oni koji će doći do ljeta vijoriti boja na svaki mogući način. Bez obzira na lokaciju, raspoloženje ili vremena, možete sportu živahna ljetna boja, ako ste djeveruša.
Hrana i favorizira, kolači nude veliki priliku igrati s bojama. Bijela glazura će vam pružiti platnu dodati crtica boja u obliku šećera cvijeća. Neka vaša torta dekoracija odgovaraju boji i duh Vašeg vjenčanja ukras. Vjenčanje favorizira može biti omotan u boje koje odražavaju koordinaciju vjenčanje boje.
To je sve o vjenčanju ljeto boje za 2010. Možete igrati s kombinacijama boja po Vašem ukusu i raspoloživih resursa.

No comments:

Post a Comment