Saturday 19 May 2012

Najbolji perut šampon za žene

Pitate se kako da biste dobili osloboditi od prhut? Tržištu je potopljena s sve vrste anti-perut šamponi. Dok svaki od njih se reklamiraju kao najbolji perut šampon za žene, što zapravo može dobiti zbunjeni o tome što će raditi za vas. Prhut nastaje kada se koža dobiva osloboditi od mrtvih stanica kože, ali u slučaju nekih ljudi, te mrtve stanice se prolio u mnogo brže stope. Ostali faktori, kao što su prekomjerne proizvodnje ulja od strane mastan žlijezde, upala ili alergija kožu također može pogoršati ovo stanje. U slučaju da vaš skalp vrlo masnu, mrtve stanice kože zajedno pramen i obliku bijelih pahuljica. Pitate se kako riješiti ovaj peckav problem peruti? Pa, započeti svoju potragu za najbolju perut šampon za žene. Možete provjeriti organske i prirodne šamponi protiv peruti kako bi vaše vlasište bez peruti. Evo neke informacije o popularan anti-perut šamponi.
Perut šamponi za žene
Većina brandova na tržištu koriste perut šampon sastojaka kao što su ketokonazol, selen sulfid, katran, salicilna kiselina i cink pyrithione. Ako ne želite koristiti one koji sadrže kemikalije, možete isprobati i neke prirodne lijekove perut, ili koristiti bilo koji biljnih esencija perut šampon. Tea stablo ulje i ružmarin također se zna da se prirodni perut lijekova. Evo neke informacije o brandova koji su poznati po proizvodnji najboljih perut šampon za žene.
Neutrogina; Vi ste zasigurno mogu osloniti na Neutrogena Anti-perut šampon. To je jedan od najboljih prhuti šampon za žene. Možete provjeriti i Neutrogena T / Gel za Dnevni Control perut šampon ili Neutrogena T / Sal. Neurogena T / Gel se koristi zaštićeni Neutar ® Solubilized katran Izdvojiti za liječenje problema prhuti dok Neutrogena T-Sal's anti-perut svojstva može se pripisati salicilnu kiselinu. Ovi proizvodi sigurno pomoći u liječenju suho vlasište i perut.
Nizoral; Nizoral anti-perut šampon koristi 1% ketokonazol kao aktivni sastojak. Mnogo puta perut može biti uzrokovano zbog gljiva Pityrosporum ovale poznat kao, ketokonazol radi veliki posao u zaustavljanju rasta ove gljive. To je medicinski šampon i da će pomoći onima koji pate od teških ljuštenja. Nije da se koristi od strane djece mlađe od 12 godina. Budući da miriše kao što su kemikalije, možda ćete morati koristiti ga zajedno s uređajem. To će vas koštati oko $ 15, ali dobro radi protiv peruti. Ako ste u potrazi za perut šampon za gubitak kose tretman, koristeći Nizoral može pomoći u određenoj mjeri.
Selsun Blue, "Nikada ne nosite crno, bez plave. Selsun Blue ', i to je način na koji proizvod je reklamirao. Sigurno, Selsun Blue čini se da je lov se brzo na popis najboljih perut šampon za žene. Ako ste pate od prhuti ili seborrheic dermatitis, trebate dobiti vaše ruke na Selsun Blue. Ovaj šampon je pronašao da se vrlo učinkovite u borbi protiv peruti i svrbež. On sadrži 1% selen cink sulfida i pyrithione i obogaćena vitaminima moisturize svoj skalp. This šampon se ne preporučuje trudnicama jer može utjecati na njihovu nerođenu djecu u nepovoljan način.
Head & Shoulders, a head & shoulders Intenzivna rješenja za borbu protiv perut šampon je također popularan izbor dok je liječenje peruti. Aktivni sastojak upotrijebljen u ovom šampon je selen sulfid. Budući da je pH ravnoteža se održava, možete ga koristiti često. To je po cijeni od 5 dolara. Ova marka je naširoko oglašavane za svoje anti-perut svojstva. To je svakako vrijedi probati.
Pantene, žene koje se bore s peruti Također možete pokušati Pantene True povjerenja Anti-perut šampon. Ovaj proizvod će zadržati svoju kosu hidratizirana i okončati ljuštenja. Kao i Pantene Pro-V, to je 2-u-1, šampon + regenerator formula. Pantene Pro-V, koja sadrži cink pyrithione kao njezin aktivni sastojak također se mogu koristiti u borbi protiv peruti. These šamponi su istra pristupačni i mogu se koristiti na boju liječenih ili permed kose, kao dobro.
Tea Tree Oil šampon; Budući da su studije u vezi s učinkom čaj stablo ulje na perut pokazala pozitivne rezultate, možete sigurno isprobati ulje šampon čaj da biste dobili osloboditi od one neugodne pahuljice stablo. Možete provjeriti Jason Tea Tree Oil šampon koji je procijenjen na 8,45 dolara, to će sigurno rasprodati perut pahuljice i izliječiti svrbež. Još jedan proizvod koji je vrijedan težak je Paul Mitchell Tea Tree Posebna Shampoo. Po cijeni od 9,45 dolara, poznato je za liječenje acne flare-up prozora i perut.
Dakle, ovo je neke informacije o najboljim perut šampon za žene. Prije nego što kupite bilo koji anti-perut šampon, provjera nekoliko perut šampon gostiju će pomoći. Većina tih šampona raditi i za one koji pate od drugih skalp uvjetima. Nadamo se da ćete naći onaj koji radi čudesa za vas. Recite bye za perut!

No comments:

Post a Comment