Thursday 24 May 2012

Emulators za PS3

Ljudi koji su bili igranje Sony PlayStation 3 za neko vrijeme su svjesni o raznim Linux-temeljen emulators za PS3 koja se može koristiti. These emulators su korisni, jer oni pustiti igrača igrati igre na PS3 koji nisu bili izvorno značilo da se igrao na njemu. Svaka igra video igre konzole ima koji su posebno dizajnirani za to, i bilo bi nemoguće igrati Xbox 360 igre na PS3, na primjer.
No starije igre koje su napravljene za Sony PlayStation i PlayStation 2 različite stvari uopce. Uz ove, SNES igre (Super Nintendo Entertainment System) i MAME (Multiple Arcade Machine Emulator) igre su neke naslove koje se mogu igrati na PS3 pomoću emulatora za PS3.
Pitanje kompatibilnost unatrag dolazi u igru ​​kad uzmete u obzir ranije verzije PlayStation. Ako Sony daje igračima mogućnost igrati stare igre na novoj konzoli, oni učinkovito dovode do smrti starih konzola. No, to je nešto što bi trebalo biti događa, kao nova konzola su daleko naprednije i koristan u svakom slučaju. Sony to shvatio te su izdali i patentirali emulators za PS3 za stare igre na kraju. Ova značajka PS2 emulator za PS3 će biti dostupan u novom PS3 Slim, a sve postojeće PS3 korisnici će imati opciju nadogradnje sustava. Također možete dobiti neke PS2 igre konzola emulators koji vam omogućava igrati PS2 igre na PC-u.
Fedora Linux
Fedora Linux je Linux-temeljen operativni sustav koji je izdan za PS3 u 2007. To je baza za sve one ljude koji žele proširiti svoje korištenje PS3 konzola i to prevesti na punu poletarac Media Center. Emulatori za PS3 koji su dostupni preko Interneta mogu se koristiti tijekom tog operativnog sustava samo. Budući da većina emulators lako raditi na Linux, a budući da je operativni sustav Linux Fedora je objavljena isključivo za PS3, čini kompletan osjećaj da je to bio medij koji je korišten za pokretanje PS3 emulatora.
Postoje neke očite nedostatke iako, kao što su lošiji zvuk i video kvalitete, ali to je sasvim razumljivo. Sony, iako nije uznemiren ovu prijetnju majorly, jer oni osjećaju da su ništa za strah od nekoga žele igrati igre koje su 20 godina na svojim naprednih strojeva. Uostalom, Sony nude igre najviše 3D kvalitete, a igre koje su igrali pomoću emulatora za PS3 su jednostavno način da prođe vrijeme privremeno. Za igrače iako je, ovo je dobar način igranja nekih stvarno stare klasične igre. Jedina stvarna prijetnja da se ovdje Nintendo i Microsoft, jer su oboje prodati neke od tih starih video igara naslova preko Virtual Console i Live Arcade respektivno.
Da bi se to dogodi na PS3 konzoli, trebat ćete skinuti i instalirati Fedora Linux na svoju konzolu, jer ne možete pokrenuti emulators za PS3 bez Linux. Dalje, morat ćete pronaći neke od tih emulatora za PS3 preko Interneta. Lako ćete pronaći te i biti u mogućnosti da ga instalirati na svoj stroj. Biti upozoren ipak, da je ovo nezakonita aktivnost, a ako Sony saznaje da to radite, mogli poduzeti drastične mjere. Možete biti sigurni da oni definitivno će poništiti jamstvo na uređaj prije nego bilo što drugo.
Sada možete igrati svoje omiljene igre poput stare Mario na PS3, ali ostaje činjenica da to nije idući u vas zabavljati dugo vremena. These emulators za PS3 su korisni, ali blijedo u odnosu na kvalitetu najbolje PS3 igre koje možete igrati na PS3 danas.

No comments:

Post a Comment