Sunday 13 May 2012

Victorian Moda za žene

Moda je jedna stvar koja drži na stalno mijenja. Modni trend što se vidi u svakom modnom magazinu danas je zamijenjen nekim drugim sutra! To je zapravo jedan ciklus, modni koji postaje stari danas nije u potpunosti nestala, ona pojavljuje ponovno nakon nekoliko godina. Modni dizajneri, modni policije i modne svjesni ljudi daju moderan izgled na taj stari način, a onda da opet postane modni hit! Victorian moda je jedan takav stil. Ovaj stil je očito prvi put viđene tijekom Victorian periodu, tijekom 19. stoljeća. Neka nas pogledajte na originalne viktorijanski moda za žene, a zatim kako to haljina u viktorijanskom stilu, ali na suvremen način!
Victorian Moda
Victorian modni odnosi na trendove u britanskoj kulturi koja je postojala za vrijeme kraljice Viktorije, obično poznata kao viktorijansko doba. To razdoblje trajalo je gotovo dvije trećine 19. stoljeća, što je razlog zašto smo vidjeli mnogo različitih stilova viktorijanskih. Odjeća su izrađene ručno na početku razdoblja, no do kraja Victorian dobi, oni su samo strojevi. Ova promjena je također vidio u modne odjeće iz tog vremena. Iako je metoda šivanja odjeće promijenila, nekoliko stilova ostao isti. Muškarci u dobi Victorian nosila krut gležanj dužina ili cijelom dužinom odjeće dok su žene nosile cvjetne, teče gowns ili haljine. Ženska odjeća promijenio po povodu, no dužina je ostao isti. Victorian žena morala nositi punoj dužini haljine, nije im bilo dozvoljeno da pokažu čak i gležnjeva, bio je smatran skoro zločin. Ironično, gola ramena i dekolte prikazuje haljine bilo dopušteno.
Govoreći o modni nakit, kao i žene bilo koje druge dobne, Victorian žene također volio nakit! Art Nouveau i biseri su koji se obično koristi nakit. Jedna zanimljiva činjenica o viktorijanski nakit je da je tugovanje nakit je najpopularniji nakit! Započelo je s kraljice Viktorije sama, nosila je nakit jet nakon Princ Albert smrti. Gotovo sve što je bilo crne boje će se koristiti kako bi žalosti nakit, a ponekad se također uključena pokojnika kosu! To je malo o viktorijanski nakit, u nastavku su neke savjete u stilu kao Victorian dama.
Moderna Victorian Moda za žene
Kostimi, kostim je očito prva stvar koja treba uzeti u obzir, dok preljev poput viktorijanske dame. ; Košulje / bluze: slobodno teče suknje očito može ne biti nošen na svakodnevnoj osnovi sada. Dakle, umjesto da se odluče za viktorijanskom stilu košulje. Odaberite bluze izrađene od čipke, baršuna ili svile, zapamtite, što više haljina je ženskog roda to se više Victorian. Idi za boje kao blijedo žuta, svjetlo plava, crna, plava kraljevska, ruže ružičaste, boja slonovače i sl. možete dobiti biser stilu gumbe stitched postići savršen izgled Victorian. ; Jakne: Jakne su bili vrlo popularni tijekom početka Victorian era. Dati moderan izgled ovih starinski jakne, odaberite vune ili baršun jakne. Blazerse sa ženskom rez će također učiniti. U zimi, možete se odlučiti za kašmir džempera koji su elegantan gumbi i delikatna veza. Odaberite boje poput zelene, zagasito ljubičasta, smeđa i sl.; Jeans: Vi ne trebate nositi duge haljine biti Victorian. Možete čak i nositi traperice u haljini poput viktorijanske dame. Jer, kupiti traperice koje imaju osjetljivu dizajna ili bisera, čipke, baršuna trim itd.; Suknje: Victorian stilova suknje s obručima i čipke treba nositi. Velvet tier također suknje imaju Victorian dodir s njima. Nosite vunene čarape i crno fishnets sa svojim Grand suknje. , Oprema, sada da znate kakav haljina trebali nositi, omogućuje vidjeti kako to kompletan izgled s pravom pribor. ; Necklaces: Chokers su prvi izbor kada je riječ o viktorijanskom stilu nakit, možete se odlučiti za čipke ili baršuna Chokers. Jedan dijamant ogrlicu privjesak ili medaljon također se može nositi. Za neku stranku, nositi samo bisera! ; Naušnice: Studs su više popularan nego naušnice u viktorijansko doba. Dakle kupite vještački dijamant studs. Međutim, ako studs ne ide dobro sa svojim haljinu, ići za luster naušnice, iste boje kao i da od bluzu. , Narukvice i prstenje: Silver ili pozlaćen narukvice s vještački dijamant elegantan biserima će izgledati dobro na Victorian haljinu. Kao što morate imati primijetio, Victorian prstenovi su velike. Odaberite prstenje s velikim kamenjem i dobar sjaj dovršili Victorian izgled. , Cipele, pokušajte butina visoke čizme ili cipele čipka-up u bojama poput smeđe ili crne. Visoke pete također izgledaju dobro na bilo koji Victorian haljinu.
To je sve o Victorian modi za žene. To su samo neke modne savjete, dodajte svoju kreativnost ove savjete kako bi se postigla taj savršeni viktorijanski moderan izgled!

No comments:

Post a Comment