Wednesday 16 May 2012

Pšenične klice ulje

Pšenica klica ulje se učitava s mnogim važnim hranjivim tvarima kao što proteina, minerala i vitamina A, D i vitamina E. Mnogo puta se preporučuje da ga dodali s drugim uljima povećati njegovu stabilnost i trajnost. Ulje pšeničnih klica ima mnoge prednosti, i odijela mnogi ljudi. Međutim, ako imate teške pšenicu ili gluten alergiju, onda izbjegavajte korištenje ovog ulja kao što vam mogu dati nuspojave. Ali, ako nemaju glutena ili pšenice alergija onda pšenične klice ulje je savršeno sigurna za uporabu. Za osobe s alergijama, tu je pšenične klice ulje gluten free raznolikost dostupan. Ovdje je opće i praktične informacije o pšenične klice ulje, koje će vam pomoći koristiti ovo ulje na mnogo načina.
Sve o pšenične klice ulje
Kako je pšenične klice ulje izlučena?; Ovo ulje je izvađen iz klice od pšeničnog zrna, što pridonosi samo 2 i pol posto težine zrna. Pšenica klica ulje ekstrakt se zove botanički naziv Triticum vulgare, i ima rok trajanja oko 6-8 mjeseci, ali kada se miješa s drugim uljima je rok trajanja može se povećati. Ovo ulje degradira brzo, kada je izložen visokim temperaturama, stoga bi trebao biti pohranjen u hladnom i tamnom mjestu. Ulje je dostupan u dvije varijante koji je rafiniran i nerafiniran raznolikost. Pšenica klica ulje može biti korišten za životinje i ljudi oboje.
Svojstva pšenične klice ulje, pšenica klica ulje može biti blijedo žuto bogatim kesten smeđe u boji. Boja ovog ulja ovisi o sorti. Pšenica klica ulje ima jak i težak miris, nema miris i atraktivan može biti pomiješana s eteričnim uljima kako bi se poboljšala miris. Pšenične klice prehrana je poznat po svojim visoke razine antioksidansa, dakle to je ulje se dodaje na drugog prijevoznika ulja. To je debljine u dosljednost, pa se obično ne koristi se kao samostalni ulja za masažu. Zbog svoje izuzetne kvalitete hranljiv se koristi u manjim omjerima kako bi mješavina nosioca ulje.
Pšenične klice ulje Prednosti, postoje mnoge prednosti pšenične klice ulje. Pšenica klica ulje što je bogat izvor vitamina E, pomaže da moisturize i njegovati kožu. Također se koristi protiv učinaka starenja na koži. Ovo ulje ima visoku razinu vitamina A i vitamina D, i pomagala mišića i limfnih funkcija i osobito vrijednih za liječenje suhe kože. To je također dobar prirodni konzervans. Prednosti pšenične klice ulje za kožu su mnoge, te je učinkovit za liječenje suhe i oštećene kože, ekcema, psorijaze, prerano dobi koža, bez sjaja ten i ožiljaka. Pšenične klice ulje za strije je također koristan, on se također može koristiti kao ulje za masažu povećati cirkulaciju krvi, te za liječenje opekotine od sunca, opekotina i ožiljaka.
Praktična uporaba pšenične klice ulje, možete kuhati s pšenične klice ulje, jer pruža mnoge antioksidansi i važan sadržaj proteina u hrani. Može se dodati kao preljev za salatu ili pečena hrana. Možete koristiti pšenične klice za liječenje opekline kože ili opeklina. Ako imate poderan ili poderane kožicu zatim protrljati neki wheatgerm ulje svake noći. Također ga možete dodati s vašim losione, kreme i druge aromaterapija nosilac ulja. Pšenica klica ulje može se uzeti interno i dodao kao dodatak prehrani ili u tekućem obliku na vaše kućne ljubimce hrane, to pomaže promicati sjajan kaput i zdravu kožu za vaše kućne ljubimce. Mnogo puta, pšenične klice ulje za konja također se koristi za istu svrhu.
Pšenične klice ulje Mješavine, pšenične klice ulje za kosu kada se koristi sa s aloe vera i kokosovo mlijeko, može pomoći da se zaključati opadanje kose i stanje vaše kose. Koristite ovaj spoj dva puta tjedno masirajte skalp. Dodajte 15% pšenične klice ulje grožđa ulje, povećati svoje trajnosti i smanjiti ljepljivost i jak miris. Da biste koristili ulje pšeničnih klica kao masku za lice, pomiješati pola žlica limunovog soka, pola žlice meda, 1 žlica zobene pahuljice i 1 žlica ulja pšeničnih klica. Primijenite miješati na lice i vrat, te ostavite da ostane 15 minuta. Zatim operite lice hladnom vodom.
To je sve o pšenične klice ulje. Dakle, kupiti mali bocu pšenične klice ulje, isprobati gore navedene lijekove i uživati ​​u njegovim blagodatima.

No comments:

Post a Comment