Thursday 5 April 2012

Kako Layer kosu na Početna

Jeste li mislili na dobivanje nova frizura? Pitate se koja frizura će izgledati dobro na vas? Pa, uzimajući slojevito šišanje sigurno će biti velik ideja. Slojevita hairstyles su vrlo mnogo u običaj ovih dana. Možete vidjeti nekoliko Hollywood slavne osobe toplom i sportske modele ove trendy frizura. Ako želite makeover, najbolji način bi bio da si trendi naletima slojevito šišanje. These lice frizura kadriranje može sakriti nekoliko nedostataka i laskati sve vrste lica oblika. Oni stvaraju iluziju volumena. Bilo da vaš tresses su kratke, srednje ili dugo, ovo je jedan frizuru koja će vam dati svjež novi izgled. Ako idete u salon je frizer će izgledati na duljinu i tekstura vaše kose odlučiti kako će sloj kose. Ako niste previše ljut na granatiranja iz novac, možete čak i stil kosu na svoju vlastitu. Pa, to ne zahtijeva puno hrabrosti, ali vi ste odlučili učiniti, to je vrijeme kako bi naučili kako sloj kose na kući.
Je li Slojeviti Šišanje pravo za vas?, Prije nego što saznate više o tome kako sloja kosu na kući, neka je saznati vrstu kose teksture koja je idealna za slojevite frizure. Ako imate dugu ili srednje kose, možete provjeriti na slojevite frizura s bangs. Valovita kosa može biti napravio da izgledaju divno ako slojevito dobro. Prirodni valovi postaju izraženiji po raslojavanje. Oni koji imaju dugu kosu mogu sigurno eksperiment puno. Ako znate kako da sloj kosu na kuće, možete smanjiti kraće slojeva pri vrhu, a prvi sloj ispod razine očiju i ostavite nekoliko slojeva pada na strane i na leđima. Ovdje je riječ savjet, ako imate vrlo tanke dlake, onda se ne smije pokušati uslojavanje kod kuće, ako je učinjeno na pogrešan način, željeni učinak dodavanja volumena neće biti postignut, u stvari, vaša kosa može izgledati razrjeđivač. Dodavanje slojeva vrlo kovrčavu kosu je teško, tako da, ako ste ljut na uzimajući vaše kovrčavu kosu slojevito, posjetite frizer. Oni koji imaju ravnu ili valovitu kosu može ići kroz ove upute o tome kako sloj kose na kući.
Kako do sloja Hair sami Ovdje je popis uputa koje će vam reći kako sloj kose na kući. Ako ste sigurni da možete izrezati kosu u modernom slojevito hairstyle, slijedite ove upute:; morate početi shampooing vaše kose. Koristite fino zubima češlja razmrsiti kosu. ; Ako vam je kosa ima tendenciju da biste dobili tangled, možete koristiti malo ostaviti u uređaj. ; Pokreni češalj kroz kosu. Pogledajte u ogledalo da odlučite što želite dužine vaše kose će biti. ; Potrebno određeno vrijeme da se odlučite kako kratko najkraći slojeve treba. ; Sada trebate podijeliti kosu na dva dijela. Da biste dobili željeni efekt slojevito, gornji sloj treba rezati kraće u dužinu, a ispod sloja mora biti barem tri puta dulje nego na vrhu sloj. ; Se držati oštar škare. Morat ćete donijeti gornjem dijelu pred vašim očima. Pogled u ogledalo i trim ga ravno preko da biste dobili slojeviti efekt. , Flip kosu preko i staviti vrh škare u koso i trim kose krajevima za mekše slojeve. Za duge slojevite frizure, rezanje prvi sloj ispod uha razine će biti dobra ideja. ; Također morate češlja strane gornji sloj i povucite mali dijelovi kose na dijagonalu između prstiju i rezati završava kako dodati mekše slojeve na bočnim stranama. ; Za kraće slojevitim frizurama, možete koristiti kopče za kosu kako bi se utvrdilo na željenu duljinu. Održavanje prvog sloja neposredno ispod razine očiju će biti dobra ideja. Comb van mali dijelovi na vrhu vaše kose na željenu dužinu i izrezati slojeva držeći škare u vertikalnom smjeru. To će dodati volumen na krunu području. Ponovite ovaj do slojevi su izrezali u uniformi dužine. ; Srednje slojevite frizure su također popularan ovih dana. Možete zadržati gornji sloj ispod uha i koristiti šiške dodati na svoj stil frizure. , Ako ste u potrazi za upute o tome kako sloja kose ekstenzije, slijedite isti način. Mokri kosu ekstenzije i dodati slojeva rezanje mekše slojeve na željenu duljinu. Provjerite jeste li rezati slojeva na jedinstvenu dužine. , Sada kada ste svjesni upute o tome kako sloja kosu na kuće, možete dati sebi veliki slojevito šišanje, pod uvjetom da imaju puno povjerenje da možete to učiniti pravilno. Ako ste čak i malo zabrinuti rezanje kose na vlastite, preuzmite ga učinio s frizerskim. Uostalom, frizuru otišao u krivu će vas ostaviti osjećaj frustriran. Dakle, prije nego što počnete slijediti ove korake o tome kako sloja kosu na kuće, provjerite da li ste u potpunosti sigurni.

No comments:

Post a Comment