Saturday 14 April 2012

Naslovnica Pedikura Proizvodi

Dobar pedikura je uvijek dobrodošla, da li se to radi u toplicama ili kod kuće. Odlazak u spa i uzimajući pedikura učinjeno ne može biti izvedivo svaki put. Ponekad, ne mogu imati vremena za odlazak u toplice ili može biti taj dan svi su obveze u cijelosti. Takva puta, može se lako dobiti pedikura kod kuće sama. Kako bi se obaviti pedikuru kod kuće, jedan će trebati neke proizvode kao što su kuće turpija za nokte, stopala datoteka, noga za nokte, stopala krema, kupka soli, stopala spa, itd. pedikura Pročitajte više o tome kako napraviti pedikuru kod kuće, ako nikad niste učinili jednom prije.
Best Home Pedikura Proizvodi
Pedikura uključuje osnovne funkcije kao što su nokat podnošenja, noge četkanje, nalijevanje, ribanje i hidratantna. Svaki korak zahtijeva različit alat i ovi alati su kako slijedi:
Foot Candy turpija za nokte i poliranje Alat; Nakon noktima su uredno je ošišan sa pete kliper, trebate ih datoteku. Noktiju stopala Candy datoteku i poliranje Alat ima dvije strane od kojih je jedna strana datoteke nokte lijepo i sa druge strane ih polira do visoke sjaj. Datoteka nokat će smoothen izvan rubova noktiju.
Hydrea Londonu orahovo drvo četka za nokte, nokat četka služi da se podsjete na nožni prst noktiju nakon što su podnijeli. This četka za nokte je projektiran na takav način da se uklapa u prste savršeno za tvrtku četkanje. On četkanje nokte s tim, jedna će imati iznimno sjajnu toenails. Oni također ljuštiti zarastao nokte pete i exfoliates kožu oko noktiju.
Dr. Scholl's DR6624 Toe Touch-Foot Spa s mjehurićima i masažu, kupke ili stopala Foot lječilišta su aparate koji izgledaju poput velikih bazena with uprskati pokriva zadržati vode unutar sliva sama. S tim stopala spa može se tretirati na slavno opuštajuću masažu vrijeme. Motori, rotirajući hydrojet i umirujuće izvor topline s značajka pametnog za kontrolu temperature vode doprinosi na masažu iskustvo koje smiruje one umorne noge. Štoviše, šumeće mjehurića formira osvježiti i maziti nečije noge. Dobivanje Foot Spa potpuno će vam noge salon u udobnosti svog doma stilu!
Noge Retreat - Stručni Pedikura Foot Spa Soli; Pedikura stopala soli ne samo očistiti i omekšati stopala, ali i detoksifikovati i prirodno sterilizirati i dezinficirati zubi. Dodavanje jednog ili dva kugle od tih mikronutrijenata bogate soli u toplu vodu u stopala spa će dati svoje noge profesionalne pedikir tretmana. Noge Retreat nudi četiri različita mirisa za izabrati iz, paprena metvica, lavanda, limun i oceana.
G. plavac Pumi Ultimate stopala Datoteka; stopala datotekama pomoći riješiti žuljeva i izglađuju kožu na nogama. Nakon što je ispijanje jedne noge u podnožju soli i kožu na nogama je omekšala u vodi, treba koristiti noga datoteke u datoteku na noge s čak brz prijedloga. Ovo će osigurati podnošenje svih žuljevi. On ispiranje, naći ćete svoje noge je glatka sa svim mrtve stanice kože skida. Datoteka Pumi podnožju je deset inča dugo obostrani smoothening datoteku. Nakon podnošenja, noge su spremni za stopala krema hidrataciju.
Sugarfrost Peppermint Kakao stopala Crème; Da biste dovršili svoj dom pedikura primijeniti neke cool dvostruko metvice koji se sastoji od izmišljotina kokum maslac, avacado ulje, zelena metvica i bombona aromatičnih eteričnih ulja, egzotične djevičansko ulje De Coco-Creme šećerne trske, voćni šećer i javora ekstrakti i ublažavajući kakao . Ovaj skin omekšavanje stopala krema čini noge glatka i sjajna. Nakon primjene krema primijeniti svoju omiljenu nijansu laka za nokte i ti si ispunjavanja. Primjena bijeli lak za nokte na savjete od noktiju će vam dati francuski pedikura.
Postoji nekoliko manikura i pedikura setove, koji sadrži sve što je potrebno obaviti pedikuru kod kuće, u većini profesionalan način. Paket dolazi sa svime od turpija za nokte, stopala crème, noga za nokte, usmjeravanje separatore, pumice četka, paperjast japankama, i sl. možete kupiti kit i uštedjeti vrijeme na kupnju i montažu. Te isto tako dobiti električnu postavlja pedikura na tržištu. Korištenjem ovih proizvoda dom pedikura, možete imati profesionalni pedikura iskustvo kod kuće sama.

No comments:

Post a Comment