Sunday 8 April 2012

Tiffany angažman prstenje

Charles Lewis Tiffany i John Young otputovao u New York iz Nove Engleske u cilju uspostave vlastitu poslovnu djelatnost koja je trebala postati Tiffany and Co Tiffany je bio opsjednut pronalaženje i stvaranje antikviteta i nakita koji su jednom svoje vrste. Veliki uspjeh koji je završen do Tiffany and Co je stjecanje nekih odabranih francuskih krunu 1887. Tijekom Karlo Lewis Tiffany je jedan život vrijeme od najvećih na tržištu proizvoda koji je prodan po Tiffany i suradnju bio je 6-zubac Tiffany. Sljedeći je mali izradu Tiffany angažman prstenovi, imaju izgled.
Obećanje za izvrsnost, angažman prsten je vjerojatno najvažnija stvar da se čovjek će se kupiti u svom cijelom životu. The Tiffany and Co koristi najbolje standarde kvalitete kako bi prsten. Svaki obrtnik zna da je prsten koji je bitak je napravio bi trebao biti najjači obveznica braka i ljubavi. Svaki dijamant etički je izvor i 4c's Cut naime, boje, jasnoće i znak za umetanje Težina su održavana. Tvrtka vjeruje u politiku gura granice kvalitete izrade, jer smatra da to nije samo prsten koji kupujete, to je obećanje ljubavi. Nikada neće vidjeti nikakve negativne Tiffany angažman prstenje recenzije, i trošak može biti iznimka.
Odgovornost društva, okoliša i čovjeka, u svijet u kojem rat za dijamante orobiti djetinjstva mnogih mladića, tvrtka čini točku znati povijest od svih dijamanata koji se koriste kako bi Tiffany dijamant angažman prstenje koje su izrađeni. Osim povijesti dijamanata, rudnika i izvora metala usko prate tvrtka za socijalnu i zaštitu okoliša inicijative. Tvrtka uglavnom kupljene vlastite sirovine iz izvora djelujući u skladu s Kimberley procesa Certification Scheme (KPCS). Takva inicijativa osigurava da je prsten koji ste kupili je čisto i najbolji. Dijamanti su kupili od podružnica, Laurelton Dijamanti koji se brine za kupnju postupaka.
The Tiffany Tradicija; Tiffany angažman prstenovi su izrađeni pomoću veličanstveni Tiffany montirati. U ovom dizajn, skup prongs ustati iz prstena benda i držite u cijelom dijamant prsten. To je postalo potpis dizajn ne samo Tiffany angažman prstenje, ali mnoge druge dizajnere i nakit proizvođača. Tiffany je tako, učinkovito uspio postaviti nikada kraj nasljeđe angažman i obećanje prsten dizajn. Takva dijamantni nakit, koji je izrađen za najbolje preciznosti čini, Tiffany jedan od najboljih nakit proizvođač u svijetu.
Prikupljanje, prstenje i dizajni, Tiffany zbirke uključuju one koje su designed by Frank Gehry, Paloma Picasso, Jean Schlumberger i Elsa Peretti. U tim zbirkama, Tiffany također nudi velike standardne modele, kao što je Legacy, zagrljaj, Novo, Lucida, itd. široku lepezu postavke koje uključuju Pave, Solitaire, Diamond Band, itd. je također dostupna. Osim toga tu je i dostupnost dijamant oblika kao što su okrugli, Emerald, jastuk i Princess Izreži. Tiffany angažman prstenovi također su izrađeni u nekoliko metala koji uključuju, srebro, zlato i platina.
Dakle, su Tiffany angažman prstenje vrijedno toga? Pa odgovor je definitivno da. The Tiffany angažman prstenje plan plaćanja u stvari, je proširio opcije plaćanja za kupca. Nadam se da ćete naći napisati o Tiffany angažman prstenje od pomoći. Srecno.

No comments:

Post a Comment