Tuesday 17 April 2012

Najviše ocjene Elektronska cigareta

Još jedan hvale vrijedan izum znanosti, i odličan način da izbjegavaju naviku pušenja duhana, je ono što je u središtu rasprava ovog članka - elektronske cigarete. Ne samo iz zdravstvenih razloga koji su elektronske cigarete počeo postaje veliki kupiti na tržištu, ali i za uzimanje neke rasteretiti novčanik. Ured. These bezdimni cigarete nisu samo sofisticirani, ali jeftin kao dobro. Kao što ime sugerira, ova stvar je potpuno elektronski, bez plamena i dima nema! To je trčanje po jedna baterija, gdje je grijač zagrijava mješavina nikotina otopljenog u propilen glikol. Ovaj proces omogućuje korisniku s vaporized doze nikotina, koji oponaša osjećaj i okus tradicionalne cigarete.
Top elektronske cigarete dolaze u automatizirani oblicima i kao priručnik modela. U bivšoj vrste, kad korisnik udahne putem e-označena, protok zraka je otkriven od strane senzor. Ovaj senzor onda aktivira grijanje element. Dok, za modele koji su ručno upravljan, korisnik je dužan da pritisnete gumb za aktiviranje grijanje element, koji, nakon toga, pruža nikotin para da se udiše od strane korisnika. Vi bi također naći u većini cigarete, prisutnost LED koji služe kao pokazatelj, dok je e-označena je u upotrebi. Najbolje ocijenjene elektronske cigarete recenzije su kako slijedi. Vi svibanj želite pročitati više o biljnim cigareta.
Najbolji Elektronska cigareta na tržište
Plava E-cigareta, The Blue E-cigarete, možda, kule popis najboljih ocijenjeno elektronske cigarete na tržištu. Bilo zašto ne? Osim što je jeftin brand, kada je u usporedbi s tradicionalnim fags, brand dolazi s različitim okusima, kao što su Veličanstvenog Mentol, Java trzaj, Vivid Vanilla i Cherry Crush i Classic duhana, dajući tako svojim korisnicima puno izabrao iz. Čak i nikotina pare ne gorak i opor, niti ima bilo kakve kemijske nakon okus. Cigareta je puno više poput tradicionalnih, i to je razlog zašto ljudi svibanj pronaći je lako prebaciti s paljenjem duhana do udisanja nikotina para.
Green Smoke E-označena, još jedna će biti navedena u popisu na vrhu ocijenjeno e cigs je ono što je poznat kao Green Smoke E-označena. Ono što sam propustila spomenuti o elektronske cigarete je da ti hrana ne proizvode štetne kemikalije i sastojke, za razliku od tradicionalnih cigareta. Isto vrijedi i za ovaj brand e-označena kao dobro. Kao što ime sugerira, Green dim ne samo nedostaje emisija onečišćujućih tvari, ali i sprječava raspored opuške koje ih vodi u teku podzemne vode. Čak i ovaj brand nudi više od jedan okus, identičan pravi one. Također, ako ste nostalgični o crvenom svjetlu svoga dimi peder, onda nećete propustiti kao Green Smoke E-označena je nečujan crveno svjetlo na vrhu. Neki dodatni info o rizicima pušenja.
SmokeStik E-označena; S SmokeStik E-označena ne morate odustati na socijalni aspekt cigareta ovisnost. To je jedan komad među najbolje ocijenjene elektronske cigarete, koje održava izgled pravi peder, ali s bezdimni učinak. Osim što veliki okus, ovaj uređaj može se koristiti za dugo vremena. Dakle, ako mislite da ste teški pušač, onda je ovo pravi posao za vas.
Super Mini Elektronska cigareta, to je najmanji, ali jedan od najboljih ocijenjeno elektroničke cigarete. Stvari je niska na težini, ima kompaktan dizajn i nudi znatan iznos pare. Njegova mala veličina može lako biti u odnosu na pravi peder, a također je poznato da se apt izbor za početnike. Početnici kao i onih koji su tek počeli pušiti, pa čak i onih koji pokušavaju napraviti prijelaz iz tradicionalnog fags do elektronskih. Jeste li svjesni o različitim učincima pušenja?
Cigarti E-cigareta, Ako ništa drugo ne može učiniti ako se ići za ovaj komad, onda je pametan dizajn sigurno će. The Cigarti E-cigareta je za ljude koji žele prestati pušiti, ali ne sa čudno gleda e-označena. Ova marka je dostupan u toliko cool dizajna koje bi svakako naći onaj koji najbolje odgovara vašoj osobnosti. To nije okus ni baterije, ali to je pobio dizajna koji je pomogao Cigarti kako bi ga na vrhu ocijenjeno elektronske cigarete.
Druge popularne marke elektronske cigarete; Safe označena E-cigareta, Eluma Elektronska cigareta, pušenje posvuda - E-cigareta, Rite dima elektronske cigarete; Direct E-označena; DSE801 Elektronska cigareta; Čistoća Elektronska cigareta Smoke, to bi bilo sve od moje strani. Nadam se, nakon čitanja kroz ove recenzije na vrhu ocijenjeno elektronske cigarete, možete make up your mind na investiranje na najbolji za najbolju cijenu!

1 comment:

  1. Ja sam veliki fan elektronskih cigareta i volim često isprobavati nove okuse i mirise e-tekućina :)

    ReplyDelete