Tuesday 3 April 2012

Najbolji Kölnu za mlade ljude

Ono što sam uvijek tražiti u idealan čovjek je način na koji on miriše, nakon dobre cipele i čiste nokte. Veliki mirisna momak je instant hit s bilo žena kao što to pokazuje da je stalo do njegovih osobni izgled i higijenu. No, nažalost sam naići na mnoge ljude, koji unatoč tome što je ruggedly zgodan i visok je nosio slatki cvjetni miris koji je više prikladan za ženu. Mladi ljudi koji su željni impresionirao određene netko bi trebao znati što Köln nositi da će ih miris velik i također je pogodna za njihovu osobnost. A Kölnu za mlade ljude je vrlo različit od onoga od zrelih muškaraca. Najbolji Kölnu za mlade ljude bi trebalo biti nešto svjetla, sportski ili vodotoke. A sličan šumi mošus sofisticiran Köln je više prikladan za zrele muškarce. Ovdje ćemo raspravljati o najboljim mirisa Cologne za mlade ljude.
Dobro Kölnu za mlade ljude
Prije nego što se raspravlja o najboljim Kölnu za mlade ljude, trebali bismo znati o različitim obiteljima miris. Svi mirisi mogu se podijeliti u 8 kategorija, koja se temelji na njihovim visokim notama. Oni su Aromatični miris obitelji koja je proizvedena od bilja i začina kao što su timijan, metvica, ružmarin, klinčića, kadulje i anisa. Fougere miris obitelji koja je stvorena od bergamota, oakmoss i geranijuma. Citrus miris obitelji koja je stvorena iz citrusno voće poput mandarina, limuna, naranče i limete. Chypre miris sličan šumi obitelji su i složeniji u miris i da je koža ili voće bazi i oni su bogatiji i trajna. Orijentalni miris obitelji su mješavina začina, kao i drvenaste esencije s dodatkom vanilije i bergamota. These mirisi su vrlo bogati, sofisticirane i senzualne i pogodne su za dostojanstven zrele osobe.
Duhan miris obitelj je jedan od najvažnijih senzualan mješavina mirisa, a sastoji se od cvijeća, balsa i šume. Woody miris obitelj topao, elegantan miris mješavina koja se sastoji od pačuli, sandalovina, kedar i vetiver. Lavanda miris obitelj je miris koji dominira upotrebu svježe lavande i često je pomiješan s sličan šumi mirisa bilješke. Bilo Köln koje kupite, spada u ovaj miris obitelji. Neki od najboljih Köln za muškarce pripadaju obitelji ili miris citrusa, chyphre i lavande. Orijentalni miris bilješke i drvene note su miris više pogodna za zreo čovjek.
Najbolji Kölnu Brandovi za mlade ljude
Sada kada znamo o miris parfema i bilješke colognes, neka nam raspraviti o nekim od najboljih Köln ili parfema za mlade ljude.
Davidoff Cool Water, Cool Water Davidoff po jedan je od najpopularnijih i najprodavanijih Kölnu za muškarce i to je dosegao kultni status u svojoj žalbi na žene. To je visokim notama lavande, korijander, paprene metvice, cvijet naranče i ružmarina. Srednji note ove Köln su jasmin, hrast, geranija, mahovine i sandalovine slijede mošus, amber, kedar i sandalovina. To je vrlo čist i svjež miris i pogodan je za ljude koji su mladi.
Calvin Klein Eternity za muškarce, a to je jedan od najpopularnijih Kölnu za mlade ljude i to je visokim notama mandarine, lavande i zelene botanics i srednje note jasmina, bosiljak, kadulja i geranija slijedi baze notama sandalovina, ružino drvo i jantar. To je moderna, muški i vrlo dobra za ljeta.
Giorgio Armani Acqua di Gio, Ovo je klasičan dizajner parfema i Kölnu s Giorgio Armani koji je slatki i svježi miris nego jednom mošusni. To je intenzivna i mrlja Acqua di Gio u jutarnjim satima će vam trajati do navečer. To je aromatično i sličan šumi u prirodi i donosi vam uspomene na moru i suncu. To je krajnji izraz suvremenih muškosti s aurom morskog.
Burberry Touch Za muškarce, Burberry Touch for Men je svježi miris s notama ljubičice natječaja, mandarine. Bijeli papar, hrast mahovina, Virginia drvo, Tonka grah, bijeli mošus and vetiver. To je duboko senzualna i tonizirajuće i pogodna je za navečer nositi.
Thierry Mulger Angel Muškarci, također poznat kao A. Ljudi, ovo je jedan od najboljih Köln za mlade ljude koji trebaju Köln koja će trajati cijeli dan i odlično za ured, kao i datum. Na vrhu note ove najprodavanijih parfema su lavanda i bergamot slijedi više odležan note mente, kave i mošus.
Christian Dior Dior Homme Sport, a to sportski parfem od Christiana Diora je za casual čovjek koji voli toplo, ali svježe Kölnu. To je mješavina citrusa i drvene note, kao i pikantnih aroma. Na vrhu note su sicilijanski limun, bergamot, grejp. Ružmarin i lavanda sa osnovnim notama đumbir, cedra, sandalovine i vetivier.
Boss Soul by Hugo Boss, jedan od najboljih Köln za mlade ljude, to je muški, tajanstvena i zavodljiva. To je duhovit, svježa aroma s top notama bergamota, mandarine Talijanski, korijander, bijeli papar, cimet slijedi Donje note jantara, tamboti drveta i mošus.
Bvlgari Pour Homme Aqva; Ova izvanredna Köln iz talijanskog dizajnera nakita Bvgari je zajamčena na žalbu mladića. To je aromatski vodene svježine koja se intenzivno mušku i traje cijeli dan. To je visokim notama mandarine, petitgrain, santolina zajedno s mineralnim amber i kedar.
Hermes Eau D'Orange Verte; Ovaj parfem iz kuće Hermes je osvježavajući voćni miris s mješavinom jake citrusa i zelene note. To je visokim notama naranče, mandarine, grejpa i privatni detektiv prati baze note javor, zeleno mango i smokva drvo.
To su neke od najboljih Köln za mlade ljude. Osim ovih colognes, neke druge najbolje colognes muškaraca da žene vole su Issey Miyake L'eau d'Issey, Calvin Klein Escape, Ralph Lauren Polo Sport, Dolce & Gabanna Light Blue pour Homme, Armani Black Code, Calvin Klein Ck One ljeto Muškarci, Kenzo Power by Kenzo, Cartier Roadster i Emporio Armani Diamonds for Men. Iako odabirom Köln, pobrinite se da vam probati Köln na parfem counter. Samo izaberite Kölnu da vam se sviđa i osjećate da je to odgovara vašoj osobnosti. Kako se prijaviti Kölnu? Just mrlja na neki svoj puls bodova kao i na svoj ručni zglob i iza ušiju za suptilan miris kroz sve dan.

No comments:

Post a Comment