Sunday 8 April 2012

Poslova s oženjenih muškaraca

Dan 1: Dragi dnevnik, upoznala sam nekoga danas. On je toliko različit od ostalih dečki sam susret. On je inteligentan. On je prekrasna. Mi zavrsilo na kavi u uredu kafeterija. Ti me znas. Naravno da koketirao. On je oženjen. Let's vidjeti što se događa. :)
Dan 15: Dragi dnevnik, Pa smo gledajući jedni druge vrlo često. On je tako lijepo i ljubazno. I on dobiva mene. Mislim zapravo mogu razgovarati s njim o svemu. On nije lud kao i neke od dečki koji su moje dobi. On je drugačiji. On je oženjen. Mislim da ja padam za njega. :)
Dan 37: Dragi dnevnik, ne bih mogao podnijeti fizičke napetosti između nas raste. Tako sam ga pozvao više. Imali smo iznenađujuće noć. Ja ne znam da li osjećam grižnju savjesti ili radost. On je oženjen. Ali ja ga volim. :)
Dan 59: Dragi dnevnik, On kaže da će ostaviti svoju ženu za mene. Ali ja ne znam da li će on. To je dobivanje neugodno. Njezina konstanta pozive i tekstualne poruke. Želim on bi samo nju ostaviti. : (
Dan 257: Dragi dnevnik, to je bio 257 frickking dana! Znate što se dogodilo? Ja ne mislim da je bilo namjeru napustiti that žao izgovor za ženu da je. On mi je rekao da on ne može zbog toga što su bili u braku 10 godina. Ukoliko ste mislili o tome prije nego uzimajući ga sa mnom onda! Ja nemam druge mogućnosti sada. Ja ne mogu živjeti bez njega. Ja ne mogu voljeti bez njega. Tako sam završio svoj život večeras. Doviđenja.
Extra bračni poslove je jedan od vodećih bračnih problema da parovi su danas suočavaju. Mnoge žene diljem svijeta, na kraju završiti s odnosima s oženjeni muškarci na radu ili poslove sa starijim oženjeni muškarci. Mnogi okolnostima može biti odgovoran za žene da se u ovoj situaciji. U ovom članku, neka je raspraviti što su razlozi i posljedice žena ima aferu s oženjenim muškarcem.
Zašto žene imaju poslove s oženjenih muškaraca
Extra bračni poslove može biti od tri vrste. Za većinu, to je fizički posao. Onaj koji se vrti oko seksa. Neke žene mogu imati emocionalne odnose s oženjeni muškarci. Emocionalno varanje je također ozbiljno pitanje jer pokazuje da čovjek nije sretan s komunikacija u vezi. Ili afera mogla biti kombinacija oba. Ponekad čovjek uistinu može doći do ljubavi za žene on ima aferu s. Neka nam vidjeti zašto žena koje imaju odnose s muškarcima u braku, o go to radiš, čak i nakon znajući da su ljudi u braku. , Visoka: Neke žene napredovati na avanturu u svojim osobnim životima. Oni žele da doživite osjećaj ushićenja svih vremena. Nakon što je afera s oženjenim muškarcem im daje taj osjećaj ushićenja. Vole opasnosti i uzbuđenja da radi nešto zabranjeno. I stoga, oni ići za to. , Samo Spol: Uzimajući u aferu s oženjenim muškarcem može se promatrati kao ne-žice priključena, praktičniji način dobivanja seks. Ona dobiva zadovoljni i ne moraju zamarati oko komplicirane stvari poput odnosa i tona odnos pitanja koja dolaze s njom. ; Neodoljivost: U nekim slučajevima, žene svibanj kraj gore ima aferu s oženjenim muškarcem samo zato što ona nalazi na ideju da on biti u braku, kao neodoljiv uključite. Ona zna da je njegov brak znači nešto jako važno. To stoji za ljubav, obitelj i druge stvari, da negdje dolje na liniji, ona zna da čak i ona bi voljela imati. A budući da je već u braku, ona ne vidi nikakvu štetu u vlasništvo ići na njega jer on je već kroz cijeli brak posao jednom, i imat će iskustvo. ; Osveta: Ponekad, žene koje su izdali njihovi supružnici, imaju vezu s drugim oženjen čovjek, strši da se čak i sa svojim suprugama. ; True Love: Ovo može zvučati apsurdno, ali neke žene mogu imati aferu s čovjekom, čak i nakon znajući da je on u braku, jer iskreno ga voli. Možemo se upitati, kako se ona ne razumije da je ona pada u ljubavi s oženjenim muškarcem? Nitko nema odgovor na to pitanje. Ni sama žena. Vjerojatno nije joj reći da je on oženjen u početku, a kasnije, ona nije mogla nositi bez njega. Tko zna. ; Usamljenost: Vjerojatno najčešći razlog za ženu ima aferu s oženjenim muškarcem. Ona se osjeća usamljeno, ona se osjeća tužno. Ona dobiva pristupila je oženjen čovjek. Ona se osjeća prilično. Ona se osjeća htjela. Ona ima aferu s njim. ; Posljedice Nakon afere s oženjenih muškaraca
Nevjera može imati razorne posljedice na brak. Neki svibanj biti u mogućnosti za njihovo rješavanje kroz brak savjetovanje ili dobiti razvod. Međutim, neki otuđeni supružnici može pasti na plijen emocionalnih poremećaja kao što su depresija, ili može odlučiti da ekstremne mjere kao što je samoubojstvo. To je ne samo brak koji je okrenut posljedice. Osim pitanja povjerenja u posrnulom odnosa u braku ljudi, pitanja sa 'druga žena' također mogu imati teške posljedice. Neka nam vidjeti što oni mogu biti.
Čovjeku, gubitak interesa u ženu. ; Tell Tale znakove da je on vara se početi prikazivati. , Govor o razvodu. ; Krivnja može ga potrošiti više vremena i novca sa ženom. ; Fizička intimnost sa ženom je smanjena ili odsutna. , Kada si suočen, on svibanj kraj afere u pokušaju da spasi brak ili on može učiniti upravo suprotno. , Razdražljivost na ženu bez ikakvog razloga. , Ženi, stalna potreba pažnje. ; Stalnom strahu da budu uhvaćeni stvara puno krivnje. ; Nema konkretnih veza je uspostavljena, tako da ona može ići u depresiju. ; Krivnju troši ju, tako da ona može postati emocionalno poremećena osoba svih vremena. , Frustracija i gnjev je usmjeren na čovjeka i njegovu ženu. , A to je u kombinaciji s osjećajem neadekvatnosti i samo gađenje pratiti krivnje. ; To može uzrokovati joj da se ekstremne korake poput otkrivanja afere ili fizički ranjavanje sebe ili suprugu. , Bez obzira na razlog, vlasništvo poslova s ​​oženjenih muškaraca je i uvijek će biti sramota i smatra čin izdaje. Žena će uvijek biti pogledao dolje na te će se dati ružna imena tijekom cijelog svog života. Čak i ako je čovjek na kraju ne ostavlja svoju ženu za nju, ona će stalno biti podsjetio da je uzela ono što nije njeno, a to neće biti ugodno iskustvo. Dakle, ako ste u sličnoj situaciji, odlučiti za sebe, da je stvarno vrijedno toga?

No comments:

Post a Comment