Monday 2 April 2012

Lipnja Birthstone Boja

Od stoljeća, čovjek je bio težak za prevladati i prkosi prirodi. If sada je kroz znanost, ranije, za vrijeme rimskih i indijske civilizacije, to je bio kroz različite mitove i praznovjerja vezana uz niz stvari, uključujući drago i poludrago kamenje. To je široko Smatra se da određeni drago kamenje, ako ih nosite po svima i doveo izravno u dodir s kožom, može donijeti snagu, zaštitu i sreću na nosilac. Tih dragulja treba nositi prema njegovim znaku ili rođenja mjeseca.
Postoje tri birthstones lipnja, odnosno za ljude koji su rođeni u mjesecu lipnju, ili one koje pripadaju Gemini sunce znak (21 svibnja - 21 lipnja), naime, biser, mjesečev kamen i alexandrite. Ispod je nekoliko zanimljivih trivijalnost lipnja Birthstone boje, mitovi povezani s njima i kako oni imaju koristi nosilac.
Lipnja Birthstone: Boja, mitovi i ovlasti
Biseri
Tradicionalni birthstone za ljude koji su rođeni u mjesecu lipnju je Pearl. Prema nekim mitovima, biseri su zapravo rose, koji je pao u more s neba. Pearl je kamen koji je povezan sa svojstvima kao što su prijateljstvo, odanost, predanost i vjernost. Također je poznato da označi čistoću, skromnost i čednost. Ona je zbog takvih pozitivnih karakteristika ovog birthstone, on je rekao da osoba koja ga nosi puno pogodnosti, jer to lipnja birthstone pomaže u jačanju osobe osobni integritet.
Nošenje biser ima pozitivan učinak na zdravlje kao dobro. Smatra se da je biser ima ljekovita svojstva i vrlo je koristan za liječenje bolesti srca, želuca, slezene i crijeva. Nošenje biser posebno je poznato da se liječenje ulkusa.
To je široko Smatra se da biseri su bijele boje. Iako je većina onih pronađena su bijeli, ali postoje neki biseri koji dolaze u bojama kao što su plava, žuta, krem, crna, lavande, siva, ružičasto ljubičast i zelena. Dakle, boja lipnja birthstone može biti bilo koji od tih. Crni biseri se nalaze u Meksičkom zaljevu i vrhnja one dolaze iz Perzijskog zaljeva, kao i Šri Lanka. Prirodne morske vode biseri dolaze iz Indonezije, Gulf of California i pacifičke obale Meksika.
Aleksandrit
Alexandrite dobiva svoje ime od Princ Aleksandar Rusije. Ovaj kamen je nedavna otkrića, tj. da je otkrivena u godini 1839 u planinama Urala, Rusiji. To je otkriveno u smaragd mine na Prince's rođendan. Alexandrite As je tek nedavno otkrivena, ne postoje mitovi povezani s ovim birthstone. Međutim, ljudi u Rusiji ne vjeruju da je nosio ovaj birthstone donosi sreću.
U lipnju birthstone alexandrite u boji mijenja s okolinom. U suncu, to daje izgled lijepe zelene boje, sa možda Boja plava i smeđa. Pod umjetnim svjetlima, međutim, ne promijeni u ljubičasto s ton crvene boje. Dakle, birthstone boja za lipanj mogu biti zelene, ljubičaste ili crvene.
Moonstones
Prema drevnim rimskom mitu, mjesečev kamen posjeduje slika Mjeseca božice Dijane. Drugi rimski mit je da u junu ove godine birthstone boja mijenja ovisno o različitim fazama Mjeseca. To je široko rasprostranjeno vjerovanje da nošenje moonstones donosi zdravlje, snagu, pobjedu i mudrost osobi. Također je poznato da podariti sreću na nosilac.
Moonstones dobili su svoje ime iz plavo-bjelkaste boje spotove koji se mogu vidjeti u njima kada su održava u blizini izvora svjetlosti. Ako se moonstones preselili nekoliko puta, naprijed i nazad, zatim u lipnju ove godine birthstone boje promjena srebro i odražava zrake, koje se pojavljuju slični mjesec grede.
Lipnja boja birthstone stoga može varirati od biserno bijele do smaragdno-zelene poput alexandrite, da srebrno bijeli moonstones. Muškarci i žene, rođen je u lipnju, koji vjeruju u njihove tajanstvene sile mogu nositi birthstone nakit da donosi sreću. A oni koji ne vjeruju u mit još uvijek ih možete nositi za svoje čiste ljepote i elegancije.

No comments:

Post a Comment