Saturday 7 April 2012

Najbolji plin kilometraža vozila

Automobili, dati vam luksuz putovanja oko gradova na slobodnom voljom. No, gledajući na nedavnom cijenu plina, osnovna potreba je uistinu postao luksuz za mnoge ljude. Plin cijene i ekološke svijesti potaknula je mnoge da traže neke od najboljih plin kilometraža vozila s najmanjim emisijama. Bilo da se ide u za veliki automobil ili mali, ono što je bitno je kilometraža efikasnosti. Ako ste previše jesu obličje naprijed to ubrzati s manje goriva, onda je sljedeći popis najboljih kilometraže automobila svih vremena će se pokazati kao inteligentna pročitati.
Prije nego što smo vidjeli neke od najboljih automobila ikad plin kilometraža, važno je da razmislite o korištenju vašeg vozila. Hoćete li voziti svoj automobil i tamo-amo s posla ili je to samo jedan obiteljski automobil pokrenuti errands oko grada. Hoćete li biti putuju s djecom ili je to će biti samo vožnja za dvije osobe? Te isto tako trebate uzeti u obzir, da li će putovati iz grada u istom automobilu ili izvoditi na cesti u gradu. Provjerite jeste li vagati sve svoje sadašnje i buduće potrebe prije nego što imaju pogled na najbolji plin kilometraža automobila 2010. To će vam pomoći napraviti ispravnu odluku za kupnju vašeg goriva učinkovita automobila.
Možete čak i naučiti neke načine kako poboljšati plin kilometraža u članku kako poboljšati plin kilometraža. Sada neka nam nastaviti na popis najboljih kilometraže automobila.
Najbolji plin kilometraža vozila 2010; Toyota Prius: Ovo je jedan od najboljih plin kilometraža automobila svih vremena. To je jedan od najboljih prodaje automobila na američkom tržištu kao što je to najbolji goriva učinkovita automobila na cestama. Ima dovoljno mjesta za 5 i najbolji auto za one koji žele putovati 100 milja dnevno. Ona ima 1,5 litreni motor, 16 ventila VVT-i četiri cilindarski motor. Ima 110 konjskih snaga i može ići od 0-60 u samo 9,8 sekundi. , Honda Civic Hybrid: Nakon Prius, najbolji plin kilometraža automobila ikad je Honda Civic Hybrid. To je 42 gospodarstva mpg goriva i bio je imenovan Greenopia najzeleniji automobila 2010. To je 1,3 litre, 8-ventila, SOHC, i-VTEC ® 4-cilindarski motor. To je 110 KS i može ići u oko 0-60 11,3 sek. Ovaj automobil je pogodno za 5 osoba i pomaže vam uštedjeti novac na plin, kao što je elektromotora. , Honda Insight: Ovo je drugi najbolji mali automobil, koji daje goriva od 41 mpg. Ova Honda automobila je pet sjedala i dostupan u tri TRIMS, LX na EX s navigaciju. To je 1,3 litre, 4-cilindarski motor. , Ford Fusion Hybrid: Ovaj automobil Ford je jedan od najboljih plin kilometraža automobila na 39 mpg. Opet s 5 sjedala automobila koji je dostupan u 1 trim. To je 2,5 litre, 4-cilindarski motor i veliki goriva učinkovita automobila Ford navijača. , Mercury Milan Hybrid: Ova obiteljska limuzina daje 39 mpg i dostupan u 1 trim, osnovnog. To je 2,5 litre, 4-cilindarski motor. Ovo je još jedan dobar goriva učinkovita automobila ići u za. , Smart Fortwo: Ako niste u potrazi za obiteljski automobil, nego ovo je automobil za vas. To je 1,0 litre, 3-cilindarski automobil koji nudi 36 mpg. To je ne-hibridnog automobila koji je jedan od najupečatljivijih priuštivu automobila na tržištu. , Nissan Altima Hybrid: Ovaj automobil Nissan je hibridni obiteljska limuzina koja nudi 34 mpg. To je 2,5 litre, 4-cilindarski motor plina koji ima izgled sportskog automobila. , Toyota Camry Hybrid: Ovaj automobil je Toyota bolji od originala Camry i pruža bolju učinkovitost goriva. Ako ste u potrazi za dugoročni auto, onda nema bolje opcije od Camry Hybrid. To je 2,4 litre, 4-cilindarski motor i može zoom 00-60 off in 8,9 sekundi. ; Volkswagen Jetta TDI: Ljubitelji automobila Volkswagen će ljubav Jetta TDI. Ovaj automobil pokreće na čistu dizel i najučinkovitiji non-hibridni automobili. , Toyota Yaris: Toyota Yaris nudi 32 mpg u svakom slučaju, da li ulagati u 3 vrata otvor, 5-vrata izlegu ili 5-vrata sedan. Ovaj automobil ima ograničenu funkcionalnost te je manji od prosjeka limuzina. Sveukupno, to je dobro za one koji žele ostati na gradskim cestama s ovim goriva učinkovita automobila. ; Najbolji plin kilometraža automobila ikad
Auto MakeSize motora (litara) CylindersCar TransmissionCity MPGHighway MPG; Honda Insight135 brzine manual6066; Toyota Prius1.54Variable automatic6051; Honda Civic Hybrid1.34Variable automatic4847; Volkswagen Diesel New Beetle/Golf/Jetta1.945-speed manual3846; Honda Civic 1,745 stupnjeva manual3644; Toyota Echo1.545 brzine manual3543, Toyota Scion XA1.544 brzine automatic3238; Toyota Corolla1.845 brzine manual3240, Toyota Scion XB1.545 brzine manual3135; Toyota Celica1.844 brzine automatic2936, Ford Escape Hybrid FWD2.54Variable automatic3431; Mazda Tribute Hybrid 2WD2.54Variable automatic3431, Mercury Mariner Hybrid FWD 2.5I-4-6 brzina automatic3431, Smart za dva kabrioleta (automatski) 135 brzine automatiziranim ručnim transmission3341, Lexus RX450h (hibrid, 2WD), 3,566-stupanjski automatic3228
Ovo su neke od najboljih plin kilometraža vozila 2010 koji će Vam pružiti toliko potrebnu učinkovitost goriva. Možete razgovarati sa svojim car dealer u vezi s Vašim potrebama i uži izbor najboljih automobila plin kilometraža koji najbolje odgovara vašim potrebama i džepu. Kad idete u za auto, provjerite da li uzeti u obzir dugoročne učinkovitosti goriva također. Nadam se da ovaj članak ima vam je pomogao naučiti neke informacije o automobilskoj većinu goriva učinkovita automobila dostupnih na tržištu danas.

No comments:

Post a Comment