Sunday 22 April 2012

Toe Cipele Recenzije

Većina sportaši su ranjive na razne ozljede stopala. Djelomično, to je posljedica pretjeranog trošenja i habanja na mišiće u nogama regiji, a dijelom je to zbog nošenja krivi tip cipele za godina. Kao što po znanstvenim istraživanjima, trčanje bos je koristan za zdravlje Vaših stopala. Međutim, budući da nije moguće trčati bosonog, posebno na profesionalnoj razini, morate tražiti druge opcije. Toe cipele su nove inovacije u sportaša tenisice. Oni su odmah postali bijes zbog svojih neobičnih oblika i strukture. Kada govorimo o toe cipele recenzije, možemo samo razmislite o Vibram pet prstiju, budući da su oni jedini kandidat u ovoj kategoriji. Dakle, mi ćemo proširiti opseg naše revizije usporedbom Vibram pet prstiju zajedno s drugim markama koje se bave bos tenisice.
Toe Cipele Recenzije: Vibram Five Fingers vs Nike Free
Vibram je pionir brand u nožni prst cipele. Oni nude najbolje cipele čelične nožni prst. Međutim, zbog određenih ograničenja ne možete nositi u svim prigodama Vibram. Dakle, možda ćete htjeti istražiti druge mogućnosti za trčanje bos. Nike Free, daleko je najblize Vibram-ih, kada je u pitanju nudi bos trčanje iskustvo. Dakle, neka nam usporediti te dvije marke na različitim razinama.
Stil, Nike Free 3.0 i 7,0 izgledaju kao i svaki drugi par tenisice. Iako, oni su izuzetno lagani i nude u blizini bos trčanje iskustvo, njihov izgled ne govori ništa o njihovu posebnu namjenu. S druge strane, Vibram pet prstiju odmah ističu, zbog svoje osebujne oblika i strukture. Oni su dizajnirani kao salivene, s odvojenim utorima za svaki nožni prst. Oni su kao tvrd, sintetička verzija vaše stvarne noge. Oba, Nike Free i Vibram dolaze u niz boja.
Udobnost, Nike Besplatno nudi udobnost srodan bilo visoko kvalitetne tenisice. Na udobnost nude Vibram je jednostavno neusporediv. Vibram nudi visoku fleksibilnost i veću sposobnost savijanja. Ona također nudi slobodnog kretanja prstiju zbog odvojena mjesta za svaki nožni prst. Širina Nike Free nije puno poželjno za neke veličine, dok u pronalaženju pravo veličine Vibram pet prst je velika glavobolja, zbog svoje lagodan stane. Posebno je teško pronaći toe cipele za djecu u pravu veličinu.
Izvedba; izvedbe uvelike ovisi o djelatnosti koju namjeravate obavljati. Na primjer, Nike Besplatno nudi ukupne snage i ravnoteže dok trčanje, dok Vibram's nudi vam bolje prianjanje dok rock climbing, trekking i sl. Nike Besplatno je uglavnom apt za trčanje i jogging, cross trening i križ stati, dok Vibram-a može se nositi dok igrati sportove na vodi kao što su surfanje, veslanje i sl. Nošenje Vibram pet prstiju ne daje vam dobru podršku, a trčanje, ali to ima tendenciju da vas usporiti, stoga ne preporučuje za natjecateljski svrhu.
Trajnost; Nike besplatno nudi dobru trajnost koja je usporediva s bilo kojim drugim kvalitetnih trenera ili tenisice. Vibram također nude iznenađujuće dobra trajnost unatoč svojim tankim i nježnu strukturu. Obje ove cipele su perivo u perilici, ali je preporučljivo da ih oprati ručno. Vibram's će trebati češće pranje od Nike Free.
Cijena, kada je u pitanju do pete cipele cijena, Vibram je malo skuplji od Nike besplatno na cijenu oznaku od 80 USD. Nike Besplatno je USD kretao se između 60 - 80 USD. Neke sorte Nike Free može vas koštati više od Vibram pet prstiju.
Toe Cipele Recenzije: Ostali proizvodi
New Balance, New Balance obuća grade nešto na liniji Nike Free. Oni su izuzetno lagani i omiljen među profesionalni maraton trkača.
Newton; Newton tenisice su dizajnirane koristeći high end akcije reakcije tehnologiju koja sprječava trkač from trčanje na pogrešan način. Također ispravlja netočne trčanje obliku, tijekom godina.
Vivo Bosonoga, Vivo Bosonoga su najprikladnije za nošenje u javnosti, pogotovo na poslu. Oni vam dati potrebnu udobnost bez vas stajati.
Nadati se ovih toe cipele gostiju pomoći će vam odabrati ispravnu cipele za trčanje bos. Ako vam ne smeta što uočio u gomili, možete li možete ići na Vibram-a ili drugi odaberite iz onih drugih navedenih.

No comments:

Post a Comment