Tuesday 17 April 2012

Kako razgovarati s Guy imate zaljubljen

Zgnječi su prilično uobičajene među tinejdžerima i mlade odrasle. Zaljubljen može objasniti kao atrakcija koja se ponekad privremena i na drugim puta, može pretvoriti u dublje i smislene ljubavi. Međutim, mnogo puta, zaljubljivali se ne pretvori u odnosima, najčešće zbog sramežljivosti. To je više zajedničkog s djevojkama kao što oni misle da je to momci koji uvijek treba poduzeti inicijativu da zamolite ih van. Ipak, ono što te djevojke ne razumiju je da mnogo puta, momci ni ne znaju da ste zaljubljeni na njih. Dakle, prva stvar koju morate učiniti je da bi bili sigurni da on zna ili ima barem jedan nagovještaj da se poput njega. Jedan od najboljih načina da to učinite je da ga sprijateljiti. Međutim, ako sramežljivost ili strah ili odbijanja, čineći ga teško za vas da mu pristupa, ovdje su neke savjete o tome kako razgovarati s Gvido imate zaljubljen.
Kako privući Guy Jeste li zaljubljen?
Povjerenje je bez sumnje najvažnije stvari koje morate imati, ako ste u potrazi za odgovor na pitanje kako prići dečko imate zaljubljen. Iako kad god ga vidim, čini se da se na gubitak u riječi i ako se osjećate leptira u vašem želucu, morate prevladati stidljivost oko dečki i napraviti prvi korak, ako želite da ga znati. Ovdje su neke ključne stvari koje morate znati o tome kako razgovarati s momak imate zaljubljen.
Postaju prijatelji, prvi korak koji morate uzeti znati kako privući dečko imate zaljubljen, da je njemu sprijateljiti. Ako imate zajedničke prijatelje, zamolite ih da vas upoznamo s njim. Međutim, mnogo puta prijatelji mogu upropastiti vaš plan govori tip koji imate zaljubljena u njega koji mogu postati neugodno za vas. Dakle, to će biti dobra ideja, ako pokušate pokrenuti razgovor na svoju vlastitu. Sljedeći put kad on dolazi preko vas, samo osmijeh na njega i pozdraviti. Također možete započeti ga nadopunjuju na njegove odjeće ili mogu biti njegova nova frizura. Ako ovaj tip je u vašem razredu, razgovarajte s njim tražeći svoje bilješke ili može biti da vam pomoći u svoju domaću zadaću. Kao što sam rekao ranije, povjerenje je ključ, ako želite razgovarati s Gvido imate zaljubljen. Dakle, ako ste osjećaj stvarno prepala, ono što bih predlažemo da u praksi teško da se pojavi sigurni. Također, razmislite o tome što će mu reći kada ste naišli, prije početka razgovora.
Budite svoji, odgovor na pitanje, kako da biste dobili obavijest tip da vam je da se ponašaju kao što obično ne. Mnogo puta, djevojke pokušavaju da se ponašaju na drugačiji način, kada osoba kao što su oni u blizini. Međutim, djevojke moraju shvatiti da dečki poput ljudi koji su pravi i koliko god su pokušati se što oni nisu, oni neće biti u mogućnosti staviti gore sa ovim lažnim čin uvijek. Dakle, najbolji način za privlačenje momak imate zaljubljen je od strane ponaša onako kako vi to normalno. Na primjer, ako vam se ne sviđa sport ili televizijskog programa, da je lud, ne reći da ste teško umiru obožavatelj istu stvar. S druge strane, ne pokazuju pravo iz mržnje, ako vam se ne sviđa ovo. Umjesto toga, pokazuju pravi interes kad on govori o svojim područjima interesa. Na isti način, ne biste trebali pokušati promijeniti sebe kako bi čovjek poput vas. Na primjer, nije nužno da morate oblačiti se na određeni način za čovjeka da vas obavijesti. Umjesto toga, haljina u odjeću koju su udobne. To će automatski vas sigurni, što je jedna od najboljih stvari koje dečki pronaći atraktivne kod djevojčica.
Koketirati malo; Iako bi trebali izbjegavati govoriti o vašim željama za njega tijekom prvog razgovora, morate pobrinite se da vas ne uzeti u obzir kao samo još jedan prijatelj. Drugim riječima, morate osigurati da on zna da si zaljubljena u njega. Evo, malo flert oko može biti korisna. Oči su jedan od najboljih načina izražavanja nečijeg interesa ili sličnost bez zapravo govoreći ništa. Kad god se razgovarati s njim, gledati u oči izravno i držite pogled za nekoliko sekundi. Dodirivanje ruke lagano nagnut prema njemu ili dok pričaju mogu mu dati znakove da ste zainteresirani za njega. Međutim, pobrinite se da ne pretjerati to, kao i previše flert tijekom početne faze prijateljstva svibanj zaista strava tip.
Nadam se da ćete naći ovaj članak o tome kako razgovarati s Gvido ste zaljubljeni, zanimljive kao i korisne. Djevojke moraju shvatiti da ove savjete o tome kako da biste dobili tip da poput vas neće uvijek raditi i to nije nužno da dečki imaju zaljubljen trebao poput njih vratiti. Međutim, oni nikada neće znati ako dečko je zainteresiran za njih, ako oni ne pitaju. Dakle, neka lijenost i strah uzeti backseat i pokušati napraviti pokušaj razgovarati s Gvido imate zaljubljen. Međutim, ako on ne uzvraćati svoje osjećaje, ne sjede i ljuti, a ne samo krenuti dalje i sigurno ćete naći je tip koji pokazuje koliko je interes za vas, kao što pokazuje u njemu.

No comments:

Post a Comment