Sunday 15 April 2012

Pijesak umjetnosti za djecu

Djeca vole pijesak. U školi ili na plaži, uvijek ćete naći ih igranje s pijeskom, što pijeska dvorce, odnosno utvrde ili sićušne figure mokrom pijesku, te razne druge stvari. Sjećam se vremena kad sam bio klinac i koristi za posjetite na plažu, volio sam što sandcastles umjesto igranja u vodi sa svojom obitelji. Ako želite znati više o pijesak umjetnosti za djecu, ovdje su neke ideje pijesak umjetnosti, što vaša djeca će ljubav.
Jednostavna za djecu Obrtni Korištenje pijeska
Ovdje su neke jednostavne djeca zanatskih i umjetničkih pomoću pijeska, što vaša djeca će uživati ​​radiš. To također može postati njihov hobi.
Sand Art, stvari Obavezno, Sand, pladanj (čak možete koristiti stari cookie sheet ili velike, ravne zdjele); Gipsani, Tempra boje bilo koje boje, kist, uputa, stavite mokri pijesak na pladanj, te koristeći svoju maštu, učiniti bilo koji dizajn na to s prstima, ili boje četke. , Zatim staviti u gips na dizajn koristeći žlicu. ; Spread žbuke ispravno u odnosu na dizajn. ; Budite oprezni dok širi žbuke. Nemojte uništiti svoj dizajn. , Držite pladanj i ostavite po strani suhe žbuke. To može potrajati nekoliko sati. Dakle, budite strpljivi. ; Nakon što žbuke suši, izvadite kalup. , Sve labave dijelove pijeska, mora četkati daleko. , A sada, boja kalup u bilo kojoj boji koju želite, i tamo imate svoj prvi pijesak umjetnosti. ; Pijesak Svijeće, stvari Obavezno, suhim pijeskom; Ispraznite spremnik juice, Wicks, boji ili prirodnog voska; Pan (u kojem možete zagrijati vosak), 1 olovku (za držanje fitilj), Smjerovi, stavi u pijesak unutar sok kontejnera . Pijesak bi trebao biti oko 5 cm duboko. ; Iskop pijeska iz centra, ali pobrinite se da imate pijesak sloj oko ruba spremnika. ; Topline vosak u tavu i ulijte u kalup koji ste stvorili u kontejner. , Sipati u vosak pažljivo, tako da pijesak oko rubova ne pada u nju. ; Tie jedan kraj svog fitilj na svoju olovku i umetnite drugi kraj u rastaljenom vosak. ; Držite ga ovako preko noći. ; Sljedeći dan, pažljivo uklonite svijeću iz posude i otarasiti viška pijeska. Ti sad imati svoj vlastiti pijesak svijeću. Možete čak koristiti čačkalicu i izboriti svoje ime ili neke dizajne na svijeću. , Drugi pijesak umjetnosti za djecu je Sand slike. Za to vam treba:; Graditeljstvo papir, bijelo ljepilo, pijeska, boja se koristi u prehrambenoj, Spoon, upute za izradu slika; Prvo boje pijeska s hranom boju i ostavite da se osuši. Možete naučiti više o tome kako boje pijeska i dobiti više i bolje ideje za svoj pijesak sliku. ; Pitajte dijete nacrtati sliku pomoću ljepila. Na slici može biti ništa kao kuća, ili životinje, i sl.; Koristeći žlicu, posuti u boji pijeska na ljepilo, po Vašem izboru. npr. ako ste nacrtani stablo, a zatim pomoću zelene boje pijeska za lišće, smeđe možda za deblo, i sl., boje jednu stavku na vrijeme, inače ljepilo može osušiti. ; Ostavite svoje slike na stranu da se osuši. ; Sada tresti ili zbrisati labav pijeska i voila! Vaš prvi pijesak sliku. , Sjećam se vremena kad sam je izgradio dvorac uz velike napore. Proveo gotovo nekoliko sati iza toga. Ali, na moju nesreću, nekoliko minuta kasnije, došao plima i oprani. Siguran sam da to slična situacija s mnogim od vas. Dakle ovdje su neke pješčane umjetnost ideje za izgradnju dvorac i uzimajući ga da ga zadržati zauvijek. Iznenađujuće! A sve što je potrebno je samo malo pijeska, a neki Elmer's ljepilo.
Postupku, miješati najmanje ¾ dijelova pijesku ¼ dijela ljepilo, u kontejner. ; Držite miješanje ovo dok ste s vama ljepljive tijesta kao dosljednost. , Ako želite da vaš dvorac se šareni možete čak i dodati boje hrani u smjesu. ; Sada pomoću pijeska kante i pik, izraditi tvoj sandcastle. Možete koristiti školjke, grančice, ili bilo što da bi ga više privlačan. , A sada neka vaš dvorac suho za dan ili dva. Čak i najjači plima se ne može razbiti ovaj dvorac. Priželjkivanje JA je misao to kad sam bio klinac. ; Ove jednostavne ideje obrt za djecu će ih zadržati zauzete satima. Učite ih ove jednostavne pijesak umjetnosti za djecu, umjesto da ih sjede ispred TV-a. To je u neredu, ali u isto vrijeme zabavan. Čak možete pomoći vašem djetetu da malo pijeska umjetnost i obrt, a možda, zajedno možete smisliti nešto inovativno, pa čak i više zabava to napraviti. Ako ne, onda ne zaboravite da podijelite svoje stavove s nama.

No comments:

Post a Comment