Thursday 5 April 2012

Kako napraviti Namještaj poljskom

Drvo namještaja ima svoje klasične ljepote koja se ne može usporediti s bilo kojim drugim namještaja materijala. Međutim, kontinuirano izlaganje prljavštine i krhotine čini teško sačuvati svoj prirodni izgled. Tvrditi da atraktivan izgled, morate ga poljski dobre nokte kvalitetnim namještajem s vremena na vrijeme. Namještaj za nokte koji su dostupni na tržištu su prilično skupe, a to nije uvijek moguće za vas da shell out toliko novca. Osim toga, mnogi ljudi se iritacije kože zbog nafte destilata i drugih štetnih kemikalija koje su prisutne u njima. Dakle, ako vas naučiti kako napraviti namještaj za nokte na vlastiti s prirodnim sastojcima onda možete izbjeći sve one komercijalno napravio poljski namještaj.
Kako napraviti prirodne poljskom Namještaj
Prije nego što razgovarati o tome kako napraviti namještaj za nokte, morate nabaviti slijedeće sastojke koji su lako dostupni u vašem domu:; maslinovog ulja ili biljno ulje za poliranje drveta gotovih / mineralno ulje za poliranje drveta nedovršena; Jedna šalica svježeg soka od limuna; Šalica za mjerenje tekućine; sir krpom, Komadi čistom i suhom tkaninom bez dlačica; čistu sprej bocu, srednje veličine zdjelu, Soft bristled četkicu, postupku, istisnuti oko pola šalice soka od limuna od svježeg limuna. Zatim soj iz sjemena i pulpe od soka uz pomoć gaza. Ulijte jednu šalicu maslinovog ulja ili biljno ulje u sprej bočicu. Ako je namještaj biti polirane je izrađen od drva nedovršena, onda morate uzeti jednu šalicu mineralnih ulja. Zatim, dodajte pola šalice soka od limuna u njega. Ovaj sok čisti namještaj površine i emitira se vrlo dobar miris. Sada, zatvorite bocu čvrsto i dobro protresti tako da su dva tekućine miješaju ispravno.
Dakle, vaš namještaj za poliranje je spreman za korištenje. Pljusak smjesu na površini drva i utrljajte dobro uz pomoć jednog tkaninom bez dlačica. Dok trljanje, provjerite da li pomaknuti tkaninu u smjeru drva. Za primjenu nokte na uglovima i drugim takvim mjestima koja nisu lako dostupna, možete koristiti mekanu četkicu bristled umočen u tekućinu. Konačno, koža drvo pravilno s drugom mekom tkaninom bez da bi se vratiti svojim prirodnim sjaj koji ste tražili!
Kako napraviti poljskom Namještaj Pčelinji vosak
Materijali trebaju pripremiti poliranje pčelinjim voskom namještaja su: pčelinji vosak, terpentin ulje i eterična ulja. Osim toga, trebat će vam čašice, drvenu žlicu i posudu s plitkim bazu za pohranu nokte. Toplina oko pola šalice vode u lonac za pirjanje, ali ne kuhati ga. Uzmi 75 grama pčelinjeg voska u zdjelu i stavite ga preko toplih voda tako da vosak se rastopi. Nakon toga ulijte jednu šalicu unscented terpentin ulje u rastaljenom pčelinji vosak i promiješati dobro sa drvenom žlicom, tako da su dvije tekućine dobro pomiješati sa svakim drugim. Zatim dodajte 20 kapi čistih eteričnih ulja u smjesu i nastavite ga dobro promiješajte. Konačno, ulijte u posudu i ostavite da se ohladi i učvrsti. Sada možete koristiti ovaj domaće poliranje namještaja pčelinjeg voska. Nanesite nokte na drva namještaj vaš dom s mekom krpom.
Nadam se da ste shvatili postupke kako bi poliranje namještaja ispravno. Redovita primjena tih prirodnih sastojaka će pružiti drveni namještaj sa adekvatnom hranom što je bitno zadržati svoje inherentne sjajan svojstva netaknut. Oni također pomažu u očuvanju drvo za mnogo godina i time povećati svoj životni vijek.

No comments:

Post a Comment