Wednesday 25 April 2012

Verbena Flower

Verbena biljke su popularni za svijetle, upadljiv i mirisnim cvijećem koje se mogu dodati boju na bilo koji vrt. Verbena cvijeće su atrakcija za leptire, moljaca i pčele previše. Ove biljke pripadaju rodu Verbena u obitelji Verbenaceae. Ovog roda sastoji od oko 250 vrsta cvjetnica, koje se mogu ili jednogodišnje ili trajnice.
Iako, neke vrste se najčešće koriste za ukrasne svrhe, neki drugi se koristi kao biljni lijek. U nekim regijama, vrbena biljke su također izrađeni koristi u vrtu leptira. Što se tiče ukrasne korištenje tih biljaka je u pitanju, to je sjajna vrbena cvijeće koje je vrlo cijenjena. Ove biljke smatraju se lako rasti u gotovo svim klimatskim uvjetima, osim u ledenim područjima. Neka nam se pogled na različite aspekte vrbena cvijet.
Više o Verbena Flower
Obično, vrbena cvijeća cvatu kroz proljeća do jeseni. Oni se razvijaju u grozdovima sitnih cvjetova sa pet latica. Možete pronaći vrbena cvijeće u različitim nijansama, koji se kreću između ružičasto ljubičast, ljubičasto, bijelo, roza, marelica, crvena, itd. nijanse plave boje su češći u slučaju ovih cvijeća. Moss vrbena cvijet najčešće uzgaja u vrtovima cvijeća, kao i oni dolaze u mnogo različitih boja. Verbena cvijet znači uključuju "moli za mene" ili ljubav. On je rekao da je simbol ozdravljenja, sreće i kreativnost. Neki ljudi smatraju te cvijeće biti zaštitnik od zla i loše sreće. Limun vrbena cvijeće je rečeno da su korisne u privlačenju suprotnog spola. Uglavnom, vrbena cvijeće su dati kao zahtjev za molitve. Pročitajte više na cvijet značenja.
Postoje razne folklorne povezani s ovim cvijećem. On je rekao da vrbena cvijeće su se na zaustavljanju krvarenja iz rana Isusovih, nakon što je skinuta s križa. Dakle, ovaj cvijet je također poznat kao 'biljka križa' ili 'sveta biljka'. Prema Egipćanima, vrbena cvijeće razvio iz suze plodnosti boginje Izide zove. To je bio stari Grci koji su prepoznali ljekovita svojstva verbenas, posebno, limun vrbena biljka. Sada, to se koristi kao biljni lijek u velikom broju bolesti, u obliku topao oblog, čaj, decoction, sorbets, itd.
Verbena Cvjetni Care
Verbena biljke su lako rasti, a nisu uopće nervozna. Međutim, postoje neke osnovne zahtjeve, što im je potrebno za zdrav i proizvodnju cvijeća. Verbena skrb uključuje pravilnu sadnju, pravo tla, pravovremena rezidba i gnojidba. Biljka ih u tim mjestima, gdje će dobiti punom suncu. Pobrinite se da rastu vrbena cvijeće u dobro drenirano tlo. Blago rezidba obično radi nakon početne cvatnje, tako da je novi rast razvijaju i više cvijeća se proizvode. Povremena zalijevanje je dovoljno za ove biljke, kao što su oni našli da se toplinu tolerantan. Gnojenje se može obaviti jednom godišnje, u kasno proljeće. Morate koristiti jedan kompletan gnojiva, koja previše za biljke osnovana samo. Biljka mora imati minimalnu visinu od četiri inča u vrijeme gnojidbe.
Sada imate osnovnu ideju o vrbena cvijeće i biljke skrb. Ove biljke su idealni za rock vrtove, viseće košare, kao bordure, u prozoru kutije i sl. Dakle, ako ste zainteresirani za ove biljke, obratite se lokalnom vrtić i dobiti neke od tih biljaka i dodati boju u svoj vrt sa svijetlim vrbena cvijeće.

No comments:

Post a Comment