Sunday 1 April 2012

Kruška oblikovanog angažman prstenje

Zaruke i dijamanti su nerazdvojni. Dijamanti su rijetki, a tako je prava ljubav. I daje nešto dragocjeno nekome još dragocjeno je jedan od najboljih poklona ikada. To je gdje je angažman prsten korake u. Većina žena ide u za dijamant angažman prsten. A čak i unutar kruga dijamantni prsten, tu je nova i brzo nadolazeće kandidat, kruške obliku angažman prstenje! Da, ti prstenovi su doista jedinstveni u stilu i izgledu, da li su antički kruška oblika angažman prsten ili više suvremenih oblika kruške angažman prstenje s baguettes, oni su prekrasna u svim oblicima. Pročitajte više o ovim prstenova. Oni su jednostavno neodoljivi.
Što su Kruška oblikovanog angažman prstenje?
Počnimo od samog početka. Što je zapravo kruška oblik zaručnički prsten? Kao što svibanj imati već pogoditi, to je prsten koji ima kruška oblikovan dijamant postaviti u njemu. Ovaj prsten se naziva različitim imenima kao što su markiza, suza ili kombinacija ovalnog i okruglog. Najpoznatiji kruška oblika angažman prsten je možda onaj koji je Richard Burton dao Elizabeth Taylor, koja je prodana za nevjerojatnih 3 milijuna dolara! Izrazit oblik ovog prstena je ono što ga čini omiljenim među slavne osobe previše. On je rekao da je to poseban stil prsten je izumio u Belgiji, u 15. stoljeću. Genij tvorac ovog prstena je Lodewyk van Berquem. Od tada, žene imaju svoje prste s krase ovaj zadivljujući prsten.
Mnoge žene pitaju o tome na koji način nositi ovaj prsten, zbog svog oblika. Da li je zašiljen kraj treba suočiti prema tijelu ili lice od tijela. Pa, ovdje je odgovor. Budući da ima tako različita oblika, metoda koja ga nosi u cijelosti ovisi o ženi koja ga nosi. Ga nosi okrenuti od tijela definitivno čini prst izgleda duže i vitko, a nosio ga prema tijelu može izraditi Internet činiti se bliže srcu. Najbolji dio o ovom prsten je da ga možete nositi sa par pjenušava dijamant naušnice kao dobro. To može odgovarati gotovo bilo koji diamond nakit i izgleda super sa formalne i casual ženske odjeće!
Kako kupiti kruške oblikovanog zaručnički prsten
Kupnja zaručnički prsten se uvijek mora biti učinjeno s pažnjom. A za kruške u obliku prstena, čak i više. Postoje određene specifikacije potrebne za kruške u obliku dijamanta, koje treba poduzeti njegu, kako bi se savršeno dragocjeno kruške u obliku dragi kamen. Ove specifikacije su navedene u nastavku. , A kruška u obliku kamena treba imati 58 pojedinačnih aspekata / aspekata. ; Dno 'kruške' bi trebao imati različita luk na njega. Neki zlatara bi se to izbjeglo povećanje karat računati. Provjerite je li tvoj ima luk! ; Najpogodniji omjer duljine dijamant svojim širina je, u prosjeku, negdje između, 1,50-1,70. ; Sve strane dijamant bi trebao biti simetričan. Možete sudac to čak i mimo pravedan obličje at Internet. , Kada pogledate na kamen, iz bilo kojeg kuta, ako vidite formiranje crnkasta luk kravata učinak u centru, pitajte zlatar rezati kamen više, da malo smanjiti ovaj učinak. , Drugi mjere opreza koje treba poduzeti jest, točka kruške treba biti oštra. Međutim, treba biti propisno sakriven u obliku slova V zubac za zaštitu kamena i nosilac. ; Većina solitaires su postavljeni s 3 zupca, ali zbog svoje obliku kruške, ovaj prsten idealno bi trebali imati 6 zubaca. Gold ili Platinum su najbolji baze za poboljšanje i razmetljiv svojim zapanjujuća ljepota. ; Većina žena će ići za kruška oblika angažman prstenje s bočnim kamenjem, ali mislim da je kruška oblika angažman prstenje s dijamantima popločiti dati više elegantan izgled. Još jedno pitanje za odgovor je koliko i kakva vjenčanje bendova za krušku oblika angažman prstenovi su najbolja opcija? Pa, možete ići na jednostavan bend u zlato ili platina za vaše vjenčanje. Nositi vjenčani prsten, a onda angažman prsten. To drži vjenčani prsten bliže srcu. I na kraju, jedna dobra ideja bi bila otići u za osiguranje angažman prsten. Dakle, to je gotovo sve što trebate znati o tim prstenje. Ja sam guessing ste gotovo na pola puta od vrata do sada! Sparkle daleko!

No comments:

Post a Comment