Tuesday 10 April 2012

Savjeti za peglanje

Nisam jako sviđa glačanje rublja. Ali ja mrzim nositi odjeću ili naborana. Kad je moja sestre konačno odbio željeza svoju odjeću više (oni 'bio događaj za mene jer moje školske dane), morao sam uzeti stvari u svoje ruke i sada s ponosom mogu reći da sam neovisan koliko glačanje odjeće u pitanju! Pročitajte sljedeće savjete za glačanje, a vi ćete osjećati isto!
Savjeti za glačanje, obzirom na nastavku su neke jednostavne i korisne savjete o glačanje koje možete koristiti da imaju bora-free odjeće u vašem ormaru!
Savjeti za glačanje košulje, siguran sam da mnogi od vas, baš poput mene, nerado željezo odjeću. U slučaju da ne znate kako da se željezo majicu, čitanje naprijed i nećete brinuti više. , Početi s ovratnikom. Iron stražnjem dijelu ovratnika prvi i kada ste sigurni da je uredno je pritisnut, to okrenuti. ; Nakon ovratnik, premjestiti na stražnjem dijelu rukava. Neke zajednice imaju glačanje rukava zajednice. Ako je Vaš odbor ima jedan, koristiti za željezo rukavima, počevši od nadlaktice, a zatim premjestiti dolje na manžetama. Ako se daska za peglanje nema rukav odbora, stvari rukava čvrsto s ručnikom, a zatim je pritisnite za uklanjanje svih nabora. Ponovite ovo sa prednje strane rukava kao dobro. , Kada ste gotovi sa rukavima, premjestiti na tijelo košulja. Spread ga kao uredno moguće na dasku za peglanje. Raditi svoj željeza s jedne strane na drugu nježno, ali čvrsto ukloniti sve bore i flip preko košulja. , Hang odmah kako bi se izbjeglo slučajno bore. ; Glačanje Savjeti za hlače, a sada za neke savjete o glačanje hlače. ; Treba izglačati hlače iznutra na prvom mjestu. Tako početi s pojas, a zatim premjestiti prema džepove i nogu i dahtanje. ; Iron oba džepa uredno, tako da oni ne izbočiti nakon nošenja. ; Nakon džepove, željezo u letu, a zatim pažljivo pritisnite šavova i rubovi. , A zatim okrenuti i dahtanje na ispravnu stranu i stavite noge paralelne s daska za peglanje i željezo njima. ; Pritisnite manžetama i rubovi i objesiti lupanje srca. ; Glačanje Savjeti za Haljine; Evo nekoliko savjeta o glačanje haljine. ; Započnite širenje uredno se odijevati preko daska za peglanje. Ako se haljina ne širi, željezo je dio po dio, to širenje kako napredujete. ; Suknja dio haljine uvijek mora biti izglačati prvi. , Ako suknja dio je ravan onda možete željeza napora, koji se kreće od dna prema vrhu. Međutim, ako je naboran, onda možete kopča rebara, zajedno s isječcima kako bi se osiguralo da oni ostaju na mjestu, dok ste željeza. , A nakon suknja dio je učinio, premjestiti gore u tijelo haljinu i pritisnite ga s kratkim nježnim potezima. , Objesiti se na haljini odjednom! : "Ovo su neke jednostavne savjete za glačanje košulje, hlače i haljine. S obzirom na nastavku su neke osnovne savjete o glačanje koje možete koristiti.
Osnovni glačanje Savjeti; Sljedeći savjeti na peglanje pomoći će vam neizmjerno ako niste navikli glačanje rublja. ; Pročitajte glačanje upute navedene na etiketama odjeće prije glačanja odjeće. ; Različite tkanine zahtijevaju različite razine topline za peglanje. Na primjer, pamuk zahtijeva više topline od kašmira vune. Prva gvožđa odjeću za koje je potrebna niža temperature, a zatim idite na odjeću koji zahtijevaju visoke temperature. Na ovaj način nećete morati čekati za željezo da se ohladi i zagrijati, a time štedi puno vremena! ; Prskanje odjeću s škrob prije peglanja čuva ih svjež i cool za dugo vremena. ; Možete napraviti svoj vlastiti sprej škrob domaće. Uzmite 2 šalice vode u posudu i dodati 1 žlicu kukuruza ili riže škrob (dostupno u supermarketima) na njega. promiješati dok škrob potpuno otopljen i staviti smjesu u sprej bocu. ; Pljusak to na odjeću lagano prije nego što ih željeza. ; Vrste daske za peglanje koju koristite dok glačanje je također vrlo važno. , To je poželjno da koristite jaka, sklopive daske za glačanje, koji mogu biti presavijeni na pola svoje visine, ako želite sjediti i željezo. To pomaže kada imate tjedan dana rublje željeza! , Čim završite glačanje jedan dio odjeće, premjestite ga daleko tako da taj dio ne bi zgužvane ponovno. ; Pokrivanje daske za glačanje s aluminijske folije prije glačanje rublja pomaže u stvaranju topline s obje strane do haljine. To pak štedi puno vremena za peglanje odjeće koji zahtijevaju visoke temperature. ; Odmah nakon glačanja odjeće, oni su više skloni bora. Dakle, nakon glačanje rublja, što ih objesite odmah. , Posljednje, ali svakako ne najmanje važno, održali svoju željeza ispravno u skladu s uputama proizvođača. Možete voditi brigu o Vašim željeza učenje kako se čisti željezo, a zauzvrat ona će se pobrinuti za svoju odjeću. , A sada mi recite! Nije li u pravu? Zar ne misliti te peglanje savjeti su tako praktične i lako slijediti? ih koristiti i nikada nećete imati crinkled komad odjeće ponovo!

No comments:

Post a Comment