Saturday 21 April 2012

Početna Pedikura

Pedikura je možda jedan od najvažnijih opuštajuće i umirujuće iskustvo da čovjek može imati. Osim opuštanje stopala, pedikura pomaže ih zadržati zdrav za sprečavanje noktiju bolesti i poremećaja. Da biste dobili opuštajući tretman pedikure, to nije uvijek potrebno posjetiti skupo spa. Možete dobiti sve prednosti pedikura pravo na svoj dom uz pomoć nekoliko home pedikura proizvoda koji se mogu naći u mnogim trgovinama ljepote. Dakle, kupiti dobar kit pedikura, kako bi doživjeti prekrasne efekte pedikuru kod kuće. S obzirom na nastavku su neke korisne savjete dom pedikura.
Naslovnica Pedikura Proizvodi
U kući pedikura proizvoda koji se obično su potrebne za dobivanje ovaj zadatak obaviti kod kuće su:; Nail rezanje, noktiju filer, četka za nokte, vata, noktiju poljski remover, Foot datoteke, toenail jedrenjaka, plavac, Orange štap, kupka stopala; Foot losion, kreme i ulja kutikule, kupka soli ili Epsom soli, žbuka, bijelog i obojenog lak za nokte, Kako da biste dobili Pedikura kod kuće
Uzimajući pedikura kod kuće i nije tako komplicirano, kako se pretpostavlja mnogi. Oba manikura i pedikura se lako može provesti kod kuće. Cijeli proces radi pedikuru, kao i manikura je vrlo jednostavna, a možete to učiniti na svoju vlastitu, bez trošenja puno. Ovo su osnovne korake da biste dobili lijepe noge najbolje home tretman pedikure. ; Prvi korak uzimajući pedikura je ukloniti sve ostatke laka za nokte od toenails. Dakle, natapanje pamučne loptice s odstranjivač laka za nokte za uklanjanje stare nokte. Umjesto pamučne loptice, možete također koristiti pamuk bend. ; Napuniti bazen ili kupka stopala s toplom vodom. Možete dodati kupka soli, Epsom soli ili eterična ulja u vodu. Bath perle i uljima za kupanje također mogu biti dodan u dobiti taj vlaži i omekšavanje efekti komercijalnih stopala upija. ; Namočite noge u toplu vodu za oko 15 do 20 minuta. To će pomoći da se omekšati ili popustiti mrtve stanice kože i žuljeva, tako da oni mogu lako ukloniti. To će pomoći da se omekšati kožicu noktiju, kao dobro. , A sada je vrijeme za uklanjanje mrtve stanice kože od vaše noge. Za ovu, masirajte stopala nježno s kadom soli. Također trljati noge, posebno pete i lopte nogama s pumice kamen depresija off mrtve stanice preostale. Koristite četka za nokte za čišćenje toenails. ; Izvadite noge iz vode i osušite s mekim ručnikom. Primjena dobre kvalitete stopala losion temeljito. ; Primijeni cuticle kreme omekšati kožicu. Nakon što su kožicu softened, koristite narančaste štapići gurnuti natrag kožicu lagano. ; Trim nokte uz pomoć toenail jedrenjaka i datoteke. Oblik noktiju ih rezanje ravno preko uz pomoć toenail nokat kliper ili rezač. Koristite toenail momak na trim sve labave kože. ; Sada moisturize vaše noge sa stopalima krema ili losion. Također trljati cuticles s malom količinom ulja kutikule da ih moisturize. Uklonite višak ulja s ručnikom prije nanošenja laka za nokte. , Seal nova prekrasan izgled noktima s lak za nokte svoje omiljene boje. Prvo, nanesite tanak sloj baze i pustiti da se potpuno osuši, prije nanošenja laka za nokte. , Ako volite klasičan izgled francuskog pedikuru, a zatim primijeniti kaput od ružičaste, breskve ili biser u boji za nokte, a zatim primjenom malih traka bijele nokte na vrhu toenails. Na kraju, nanesite čisto kaput pečat koji uredan izgled francuskog pedikuru. ; Home Pedikura Recepti
Osnovni dom pedikura recept je vrlo jednostavan, jer zahtijeva samo kupka soli biti dodan u vodu, kao što je spomenuto već. Međutim, mnogi ljudi vole da se miješaju malu količinu mlijeka s toplom vodom kako bi potopiti stopala, kao i mliječne kiseline u mlijeku je poznato da su piling svojstva. Drugi pedikura recept je limun maslinovo ulje receptu, koji kombinira dobrota i limuna i maslinovim uljem. Dodajte limunov sok iz svježe pokošene limuna i 1 žlica maslinovog ulja u bazenu ispunjena s toplom vodom. Namačite noge oko 15 do 20 minuta. Drugi popularan i jednostavan recept pedikura je med i mlijeko recept. Jednostavno dodajte dvije žličice meda i čašu mlijeka na zdjelu tople vode. Također dodajte malu količinu šećera i nekoliko kapi bademovo ulje kako bi ovaj stopala potopiti.
Osim toga, možete koristiti i druge sastojke kao što su mlaćenica, ekstrakt badema i krastavac napraviti vlastitu stopala potopiti. To će pomoći da vaš dom pedikura liječenje učinkovitije. Dakle, ovo je kako se lako može obaviti pedikuru kod kuće. Nadam se da ovaj članak je pomoći u dajući vam kratak ideju o tome kako napraviti pedikuru kod kuće.

No comments:

Post a Comment