Tuesday 24 April 2012

Stup svijeća Centerpieces

Od pružanje svjetlo na ljude prije nego struja je izumio, da postane intiman stol dekoracije, svijeće su došli dug put. Razvoj u obliku i teksturi, svijeće su jedan od najatraktivnijih šik stvari u današnjem ukras areni. I među različitim vrstama svijeće, stup svijeće centerpieces su način privlače dosta pažnje u posebnim prilikama kao što su rođendani, obljetnice, festivala i naravno vjenčanja! Pročitajte ovaj članak znati više o tome kako možete napraviti svoj vlastiti spektakularan centerpieces stup svijeće za vjenčanja.
Stup svijeća Centerpieces za vjenčanja
Vjenčanje je najvažniji dan u životu žene. A sve mora biti apsolutno savršen na taj dan. Tablice za goste tijekom vjenčanja su jedan od ključnih elemenata u definiranju okus i razinu sofisticiranosti na vjenčanje. Tako da je očito da tablice moraju biti besprijekorno ukrašena najljepših stol dekoracije. Stub svijeće centerpieces za vjenčanje su jedan takav uljepšavanje. S obzirom na nastavku su neke fenomenalne stup svijeća središnji ideje za dotjerati se vaše vjenčanje stolovima!
* Naputak: Prije nego se odlučite o tome kako napraviti središnji stup svijeća, morate odlučiti želite li temu za vjenčanje. Ako imate temu, to će biti bolje imati centerpieces stup svijeća koje su u skladu s shemu boja na vjenčanju. Ako ne, onda možete nositi s nekim neutralnim svijeća središnji ideje koje izgledaju elegantan kao dobro.
Stup svijeće Središnji Idea 1: Crvena je vječna boja ljubavi. Dakle, to je ne čudi da većina žena će odabrati crvene ili neke hladu crvena kao temu za svoje vjenčanje dekoracije.
Što ćete trebati, srednje i visoke bijele stup svijeće, black metal stup svijećnjaci, tanke crvene saten trake, crveni sjaj cijevi, bijeli biser u boji igle, bijele i crvene ruže i transparentan srednji staklo zdjela (prema broj svijeće).
Kako to napraviti, Zamotajte crvena mat vrpce oko svijeće ostavljajući razmak od jednog prsta između svaki potez. Koristite igle zadržati trakama u mjestu. U praznine između vrpce, koristite cijev glitter napisati imena nevjesta i mladoženja. To dodaje personalizirani dodir za svijeće. Mjesto ove svijeće na nositelje stup svijeća. Napunite vode u svim staklenim zdjelama (polu-pun) i dogovoriti nositelja stup svijeća u njima. Upasti praznine u vodi naizmjenično crvene i bijele ruže. Također, vezati crvenu vrpcu odmah ispod ruba čašice. Ponovite ovo sa svim ostalim zdjele koje imate, staviti ih na sredinu stola i imate jedan od najvažnijih raskošnih crvene wedding centerpieces!
Stup svijeće Središnji Idea 2: Nijedna žena izgleda ljepše nego ona u svojoj bijeloj vjenčanicu. Korištenje bijela, boja mira kao svadbeni tema je također briljantnu ideju!
Što ćete trebati; White stup svijeće, bijeli ili srebrni stup svijećnjaci, male bijele loptice thermocol, srebrne čipke, ljepila i srebra ili prozirne staklene ladice.
Kako to napraviti, Ljepilo srebro čipke oko duljine bijele svijeće. Stavite svijeće na svijećnjaci, i stavite ih u ladicu. Napunite posudu s bijelim thermocol lopte. Granični područje oko ladice sa srebrom čipke da spriječi ljude od dodirivanja thermocol lopte. Možete zamijeniti thermocol loptice s bijelim laticama cvijeća u slučaju otvoreni sjedećih aranžman.
Stup svijeće Središnji Idea 3: Ako želite dodati bič boje u vaše vjenčanje dekoracije, imaju Bohemian tematskim središnji stup svijeća.
Što ćete trebati, stup svijeće različitih boja i dužina, crni stup svijećnjaci (mali krug), šljokice koje odgovaraju svijeće, ljepilo u cijevi, debljine sequined čipke, zrelih naranči i limuna.
Kako to napraviti, stick šljokice na svijeće koristeći ljepilo cijevi. Vi svibanj ili svibanj ne žele odgovarati šljokicama uz svijeće. To je u potpunosti vaš poziv. Ostavite ih da se osuše. U međuvremenu, kravata velike lukove pomoću sequined čipka oko promjer svijećnjaci. Nakon što su šljokice zaglavi i suh, stavite svijeće na nositelje. Rasporedi nositelje blizu jedna drugoj u bilo kojem formiranju želite. U svakom praznine koje vam svibanj pronaći, stavite naranče i limuna naizmjence.
Stup svijeće Središnji Idea 4: Koristite seljački tematskim središnji stup svijeća na vaše vjenčanje zahvaliti Bogu za darežljivosti da je obogatila vas!
Što ćete trebati, vrhnje stup svijeće (malih dimenzija), smeđa metalni stup svijećnjaci, duge i kratke stabljike pšenice, zlatne vrpce, ljepila, žice zlatne perle i krem ​​satena mat stol.
Kako to napraviti, Zamotajte zlatne vrpce oko krema svijeće s ljepilom. Stavite satena mat u središtu stola. Stavite svijeće su nositelji te ih organizirati u polukrugu, malo daleko jedni od drugih. Trčanje niz zlatne perle i od praznine između svijeće. Postavite stabljika pšenice u polukrug da biste dovršili uređenje. Ležerno mjesto neke zlatne perle između stabljika pšenice kao dobro.
To su neke ideje za stup svijeća centerpieces to Spiffy se one tablice na vaše vjenčanje. Idi naprijed i pokušajte ih. Također možete provjeriti i druge centerpieces vjenčanja i siguran sam da nećete biti razočarani! Imati lijepu wedding!

No comments:

Post a Comment