Saturday 31 March 2012

Ručno oslikane Namještaj Ideje

Trebate neke ideje o slici namještaja? Pa, imate pogoditi pravu vezu. Uzmite najbolje ideje o slikarstvu svoj stari namještaj i dati mu novi izgled. Slikarstvo namještaja je vrlo popularan tehnika za davati to jedan svjež izgled. Iako mnogi vjeruju da ne rade dobro, dopustite mi da vam kažem, učinio s pravom, slikarstvo može začiniti vaš namještaj. Koje su najbolje ideje slikarstva namještaja, što se lako ručno oslikani namještaj ideje za početnike? Ovdje ćete naći odgovore na sva ova pitanja.
Ideje za slikarstvo Namještaj
Single Boja magije; Ako niste rođeni umjetnik, ali pronaći ideju slikarstva namještaja savršen jedne, a zatim ovdje je jedan od lako ručno oslikanog namještaja ideje. Nabavite boje bocu svoje omiljene boje i širok četkom. Start slikarstvo površine s ovom bojom. Ako odaberete pravo nijanse kao što su bijela, bež, bijela off možete imati zaista veliki komad namještaja u potrazi spreman. Pokušajte kompletnu bijelu boju za stolac i imaju izgled. To je svakako potražite classy, ​​pod uvjetom da imate ostatak skupa slikano u istim bojama. Nemojte odabrati tamne ili gizdav nijanse kada planiraju ga slikati u jednoj boji.
Granični učinak; ako znate kako slikati namještaja, onda možda se pitate o pravu boje ideju. Kako da o stol obojana u jednu boju i dodavanjem tankog razliku od granica na to? Pa ovo je jedan od najboljih ručno oslikanog namještaja ideje za početnike kao dobro. Oni koji vole slikarstvo i može raditi na više zapetljan dizajne može uzeti u obzir dodajući dizajner granice. Kada rade na ormare, na granici efekt izgleda upravo nevjerojatna. Dodati tanke čokolade smeđe granice bež boje kuhinja ormarića i Vaše nove tražite oslikanog namještaja je spreman. Također možete dodati širok granica, ako je namještaj je veći. Oni koji imaju podigao drvenu ploču dizajna može biti obojen u dvije nijanse.
Blokiranje ili jednom platnu; Slikajući namještaja imate dvije mogućnosti. Ili raditi na svaki dio kao poseban entitet ili rada na cijeloj površini aa jednog komada platna. Zbunjeni? Kako Vam se boje krajolika dizajn na ormar? Pa, vjerojatno će razmotriti zatvaranje vrata i korištenje cijele površine kao jedan komad da se boje ovog dizajna. Ali u drugim slučajevima možete raditi blok po blok, vrata od vrata i ladice by ladice. Novi dizajn za novu sekciju kabineta svi imaju jednu osnovnu boju može biti jedan od najboljih običaj ručno oslikanog namještaja ideje.
Design Ideje, Nakon što ste odlučili o slikarstvu drva namještaj, sve što trebate učiniti je misliti na različite ideje. Jesu li sve moguće opcije boja ispred vas i istražiti svoju kreativnost. Osjetljivo dizajne na podebljan pozadini izgledaju prilično privlačan. Također možete se odlučiti da podebljano dizajn obrazaca na neutralnom podrijetla. Jednostavna cvjetnim uzorcima također mogu napraviti najbolje dizajne namještaja. Točkicama može biti najbolja ideja za slikanje toaletni stol u sobi djevojčice. Tamne boje Criss-Cross uzorak dobro radi za proučavanje stol u dječaka sobama. Slično tome, lijep nijansiranje efekt sa bojama poput bež, smeđe i spaljena Sienna može pretvoriti dosadan komad namještaja u rustikalnom komad. Leopard mjesta ili zebra prugama, oba mogu raditi najbolje za ormare u sobama.
S pravom nakon namještaj tehnika slikanja i priprema površine prije nego što počnete raditi na idejama slika namještaj je ključ za velika potražnja oslikane površine. Ove ručno oslikani namještaj ideje su sigurni da bi vam pomogao dotjerati se vaše sobe. Korištenje odgovarajuće boje boje, koji će kompliment zid ili opremanja u određenoj sobi je bitno kako bi namještaj izgledati najbolje kada je postavljen u sobama.

No comments:

Post a Comment