Thursday 1 March 2012

Unutarnje boje boje za 2010

Trendovi mijenjaju se svake godine u svakom polju koje zahtijeva um da budu kreativni. Svijet interijera projektiranje tada, nije ostavio daleko iza sebe, kao što su boje koji je bio uspavan, a za sada reemerge vas očarati sa svojim efektima. Ove godine, fokus je uglavnom na ide zelena, organske, i biti eko-prijateljski u kući. Kao takav, popularni interijera boja boje za 2010 odražavaju taj trend, u koji su cool, mirna i umirujuće, iako živoj prirodi nekih se ne može previdjeti, a prilično je potrebno kako bi vam ide kada je u krize. Temelje se na mišljenju interijera slikarstva boje i stručnjaka, donosimo vam najtoplijeg interijera boja boje za 2010. Međutim, prije nego su vidjeli kako ta boja, prvi saznajte kako odabrati interijer boja boje, tako da možete napraviti pravu odluku pri sređivanju svog doma.
Kako odabrati boje unutarnjih boja
To je oduvijek bio održavan u svijetu interijera projektiranje, da se osobni ukus treba dati prednost nad bijesan trendove. Međutim, ponekad jednostavno želja da se kao trendi kao što je svijet zahtjeve da se, i tu je zaista nema zla u tome. Dokle god ste zadovoljni s njom, izbor za izabrati iz je golem. Sada kada ste odlučili da želite da se s njom, i imaju svoje sobe naslikao u najboljem unutrašnjosti boje boje za 2010, ovdje su neke thumb pravila pri izboru boje boje za interijere. ; Uvijek gledati na veću sliku. Vaša soba ne sastoji samo od zidova, ali od podnice, namještaj, pribor i ukupni dekor ga kombinirati s njom. Kao takav, kada je u pitanju odlučivanje o unutrašnjosti boje boje i kombinacije bi se osiguralo da imate shemu boja na umu. Stanje boje u smislu zidna boja, tkanina i pribor. ; U tu svrhu, to je uvijek mudrije zadržati uzorak na vrstu ili boju tkanine od vas će biti izbor za vaše interijere. , Odlučiti o vrsti laka želite. Možete odabrati iz mat ili sjajna obrada, ovisno o vašim osobnim preferencama. Također, neke boje će izgledati bolje na sjajan završiti nego u mat finiš. Na primjer, javor navedene u nastavku će učiniti pravdu na sjajna obrada, dok tirkizna plava boja je definitivno će se primjenjivati ​​u mat finiš. , Uvijek se primjenjuju na uzorku od boje na zidove prije bojanja cijelog zida u jednom određenom bojom. To vam daje grubu ideju o tome kako će izgledati boje u ukupnom poretku stvari. ; Najpopularniji unutarnjih boja boje za 2010
Iako je gotovo tri četvrtine godine je više, još uvijek imate ostatak godine kako bi stil izjavu sa svog doma. Osim toga, unutarnja kretanja ne uzeti neko vrijeme da umre dolje, tako da jednostavno možete imati ove boje oko vas za neko vrijeme, pod uvjetom da ne umoriti od njih. Bacite pogled na unutrašnjost boje boje trendove koji su stvaranje valova u ovoj godini.
; Unutarnjih poslova boje boje SamplesColorsDescription; YellowThe rezonantan žuta je uvijek isijavao toplinu, i pod uvjetom osjećaj uvjeravanja. U 2010, žuta je nastao kao jedna od najpopularnijih boja boje, također izlučujući kreativnost i paljenje toliko potrebnu iskru u onima koji se okružuju s ovom bojom.; PlumRed ne sama ostati, ali kombinira zajedno s ljubičastim su se javljali kao bogat šljive, još jedan veliki boja za master spavaća soba, posebno za novo bračni par, kao simbol romantike svježe.; LavenderLavender je oduvijek bila omiljena među čest odabir nekoliko, ali sada da je jedan od trendiest boje interijera boje za 2010, ići naprijed i koristiti ga na bilo koji način želite, kao što ste upravo licemjerje ići u redu s ovom bojom. U kombinaciji s tamnijim nijansama ljubičaste za bolji učinak.; GrapeTranscending cool lavande, i kombiniranje sa sivim, ovaj hlad ljubičasta pojavljuje kao jedan od najboljih boje boje za spavaće sobe. Naglasak zid u tom smirivanju boje u kombinaciji s bež ili bijela, donosi se najbolje u vama.; Ugljen GrayGray je uvijek bio neutralan ton, sa kojim se svaki boji kotač boja se može kombinirati za stvaranje prekrasna kombinacija. Ove godine, ugljen siva rješenjem kokošarnik, i čini veliki naglasak boje u brlog, blagovaonica, ili biblioteku. Koristite ga s bijelim učiniti pravdu s ovim hladu.; AquaAqua plava sa sobom donosi osjećaj smirenosti, koji su puno od nas traži upravo sada. U kombinaciji s tamnije plave, ona služi za vas cool, osvježiti i pomladiti vas. Aqua plava je definitivno jedan od najvažnijih opuštajuće boje, najprikladniji za kupaonicu, gdje možete uživati ​​u svojoj svježini s dugom opuštajuća kupka., Deep TurquoiseWith oživljavanje plave, i ogromna popularnost zelene, kombinacija od dvije pojavljuje kao jedan od najboljih home interijera boja boje za 2010. Pružanje eleganciju plave i zelene iskre u isto vrijeme, tirkizno pruža privremeni bijeg od uma na šarmantan tropskog otoka. Koristite ga u prostoriji značilo samo za opuštanje i doživljaj njegove blagotvornim djelovanjem.; Teal BlueAfter postizanje vrlo pozitivan odgovor na modnoj pisti, tirkizna plava čini svoj put u kući, tako je postao jedan od najtoplijeg interijera boja boje za 2010. it Uparivanje s zemljanim bojama poput bež za master spavaća soba za bogat i elegantan žalbe.; Svježe GreenBright zelena boja stapa se s toplim žutim, a nastaju kao umirujuće još živoj osvježavajuće zelene boje, koji je siguran da mirno naglasio je i preko radio uma. Zelena je simbol rasta i prosperiteta, izaziva pozitivne osjećaje u vidu da rade u tom smjeru.; MapleIn unatoč diže popularnost aqua, ljubičasta, zelena i žuta, to hlad koji pruža vrhunsku zlatni glazura na unutrašnjost postavljanje drži svoje zemlje, i dalje ostati kao jedan od najvažnijih prekrasnim toplim bojama za master spavaća soba ili dnevni boravak.
Kao što je spomenuto ranije, uvijek odabrati boje koje ste ugodno s nego idući za ono što je trendy. Ako je Vaš ukus i trendove su slične, ne postoji ništa kao što je to. Nadajmo se, uz pošteno ideju o boju koju želite za vaše interijere, iz ovog grafikona unutarnjih boja boje za 2010, da ćete biti u mogućnosti učiniti pravdu na svoj osobni prostor i stvoriti svoj vlastiti mali odstupnica u kojem možete pomladiti i usporiti vaše nad radio um.

No comments:

Post a Comment