Monday 12 March 2012

Vrste traperice

Traperice su najpopularniji ruhu oblik casual haljina oko svijeta. Popularnost traperica je u skladu za mnogo desetljeća. Sa svakodnevnom promjenom mode, obrasci traperice su također mijenja. Čak i ormari su pakirane po različitim vrstama traperice. Traperice su najudobniji haljina za svaku prigodu iu bilo koje vrijeme na habanje. Različiti stilovi i vrste traperice su dostupne za ljude kao i za žene. Nije ni čudo zašto je zove 'Cool Casual'! Žene uopće ne trebaju biti zabrinuti za pribor da se nosi s njom, jer se može nositi zajedno sa bilo koje vrste i stil pribor.
Danas, raznih stilova traperica su dostupni u skladu s tipovi tijela također. Stil traperice za visoke žene su različite od traperice za kratko žene. Dostupnost toliko vrsta traperice je stvorio konfuziju u odlučivanju najbolje traperice za sebe. Bitka između Bootcut vs ravno nogu traperice, zvono dno vs baklja izrezati tanak i stane vs labav stati stvorila je konfuziju u naš um i napravio je vrlo teško odabrati jedan od toliko. U ovom članku ćemo se govori o različitim stilovima traperice za muškarce, kao i za žene.
Vrste Jeans za muškarce
Postoje različite vrste traperice na raspolaganju za muškarce. Razni obrasci traperice donijeti odluku teže, ali treba odabrati stil koji najbolje opisuju Vašu osobnost. Nema sumnje da je klasični traperice uvijek daju veliku pogledajte pod uvjetom da imaju odgovarajuće dolikuje. Ovdje su neke vrste traperice koje najbolje odgovaraju za muškarce.
Baggy jeans: Široke traperice su udobne, labav i su najbolje za one koji su visoki i imaju dobar stas. Za kratke i teške ljudi, to će dati širi pogled. Široke je najbolje nositi kod kuće, a ne za datume.
Labav stati traperice: Nemoj se miješati između vrećaste traperice i labav stati traperice. Oni uopće nisu slične. Oni nisu ni široke ni zbijeno stane, oni su negdje između dva obrazaca traperice. Oni nisu prikladni za kratke ljudi, jer oni bi ih gledati kraće.
Bootcut traperice: Kao što ime sugerira, ovi su posebno dizajnirani traperice nositi uz čizme. U dijelu traperice oko bedra je malo čvrsto dati vitkiji izgled. Kraj nogu duljine baklje preko traperice. Nemojte ga brkati s flare cut because Bootcut su tapered na koljena i tanak u bedro.
Flare Cut: Oni izgledaju vrlo slično Bootcut, ali razlika je da je malo tighter i baklje početi od samog koljena. These traperice su prostran na gležanj i čvrsto ugrađen u struku. Obično, ovaj jeans je istrošena ispod struka.
Ravnog kroja Jeans: Straight stati traperice su najbolji za one koji su dosljedni oblik nogu od kuka do dna. U donjem dijelu traperice ne njuh van. These traperice su malo tanki kroz dno i gležanj.
Skinny jeans: Mršava traperice za muškarce sada su postali popularni. Oni imaju mnogo imena kao što su stare škole hauba traperice, hlače zašiljen, sladoled cone lupanje srca, noge mrkva hlače, itd. Ovo izgleda odlično u perfect obliku tijela.
Vrste Jeans za žene
Odabir traperica za žene je vrlo teško. Postoje različiti tipovi traperica patterns na raspolaganju za žene u skladu s njihovim podacima. Ovdje su neke uzorke traperice vrlo popularna među ženama.
Ravnog kroja Jeans: To je vrlo osnovni uzorak klasične traperice, koji će uvijek ostati u modi. To se uklapa sve vrste tijela i najudobniji za sve.
Skinny jeans: mršav traperice su popularno poznat kao dame traperice. Mršav traperice za curvy žene je savršen izbor i izgleda nevjerojatna. Ovaj tip ne odgovaraju kruškolik tijela, kako ističe kukova. Ovaj stil je najbolji za žene s pješčani sat lik i duge noge.
Boot Cut Jeans: Te traperice su vrlo udobna i odgovara bilo koji tip tijela. Oni mogu biti upareni s bilo kojim vrha prema situaciji.
Flare Cut Jeans: Flare cut traperice, samo su široke na dnu. To je bilo u modi u 60s među hipijima i djecom cvijeća.
Široki nogu traperice: Ovaj traperice ima široku nogu tijekom. Ako ste u potrazi za udoban haljinu, traperice, onda je ovo utakmica s definicijom udobnost.
Dakle, sada znate puno o različitim vrstama traperica koje bi mogle riješiti problem odabira najbolje za sebe. Iako odabirom savršen traperice za tijelo tip, morate imati neko znanje o muškarcima i ženske odjeće, također bi trebali znati o raznim vrstama traperice. Ove stvari će se riješiti svoje probleme u potrazi najbolje traperice za sebe.

No comments:

Post a Comment