Friday 30 March 2012

Auto pumpa vode Problemi

Kontinuirano vožnje milja nakon milja i sati poslije radnog vremena čini motor vrući. Ako auto motor ne hladi u čestim intervalima, to dalje vodi do višestrukog automobila probleme. Da bi se izbjegla takva okrnuti, vode rezno ulje se nalazi that pumpe vode na motor, a time apsorbira višak topline. Rashladni sustav se sastoji od pumpi za vodu, hladnjak, termostat, cijevi i rashladne tekućine. Pumpa automobil voda pomaže za prijenos vode u radijator. Ponekad, rashladni sustav također može se suočava s problemima time smanjuje učinkovitost rashladnog sredstva. Pumpa za vodu je jedan od najvažnijih dijela rashladnog sustava. To je upravljan od strane pogonski remen, remen ventilatora ili vremenski pojas. To oblici sustava cirkulacije, pomicanjem rezno ulje iz radijatora kroz motor i onda natrag na radijator. Crpka je opremljena sa osovinom koja je pumpa rotora na jednom kraju i koloturnik na drugom kraju. Auto vodu problemi nastaju kada pumpa remen ventilatora ne obavlja hlađenje akciju. Ako se problemi potraju, pumpa auto potrebe za vodom zamjena.
Kako to Otkriti Car Problemi crpljenje vode
Auto pumpa za vodu problemi uglavnom nastaju zbog pregrijavanja. Neki od automobila voda pumpa neuspjeh su simptomi, neuspjeh pumpa za isporuku tekućine, pumpa za crtanje previše snage i prekomjerne vibracije u crpki. Postoje tri vrste pumpi: potopne pumpe, pumpe ulja, te ribnjak pumpe i dobro pumpama. Metoda otkrivanja razlikuje se za svaku vrstu. Da bi se otkriti preko potrošnje energije, možete provjeriti razinu plina vašeg vozila potrošnje. Otvorite poklopac i provjerite je li pumpa je u mogućnosti dostaviti rezno ulje na radijator.
Razlozi za auto Problemi pumpa za vodu
Ako je pumpa za vodu ne izvrši, to dovodi do teškog automobila pregrijavanja problema. Ako ne uspijete otkriti uloviti u ranoj fazi, toplina možda čak i oštetiti vaš automobil. Problemi nastaju uglavnom zbog sljedećih razloga:; Rashladna tekućina curi iz cijevi. ; Oštećeni rotor noževa. ; Kvar na ležajeva u crpku. ; Broken remen ventilatora. ; Dugotrajno korištenje koji dovodi do trošenja i habanja. ; Neispravan radijator kapu nesposobnim za držanje pritiska. ; Screeching buke iz crpke. , Kako zamijeniti pumpu vode Car
Auto pumpa za vodu zamjena je potrebna ako je šteta nepopravljiv. Sljedeći koraci će vas usmjeriti na pravilan postupak zamjene automobila pumpi za vodu. , Organizirati potrebne alate. To su: odvijači, brtve sealer, strugala, novi Stezaljke crijeva, brtve, Ratchet ključ (otvoreni i zajedničke) i novu crpku za vodu. , Isprva, podršku poklopca s Jackom, a zatim uklonite negativne kraja baterije. ; Prije isušivanja rashladne tekućine, uklonite crijevo za vodu. ; U ovom koraku trebate ukloniti ventilator kvačilo i otvoriti ventilator. , Nakon što ste uklonili crijeva i navijača, započeti otključavanja spajala koji drže pumpa za vodu za motor. , Skinite pumpa za vodu iz motora i započeti proces zamjene. ; Podesite nove crpke točno i zategnite vijke. , Zamijeniti dijelove koje ste uklonili. Re-instalirati spojnice i ponovno crijeva. ; Čvrsto stegnuti pojaseve, tako da nema propuštanja. , Posljednji korak je da zatvorite odvodnim cijevima i napunite rezno ulje u radijatoru. ; Napomena: Uvjerite se da je motor hladan i obrađuju sve zapaljivi materijali i oštre uređaja sigurno.
Nakon što ste postali efikasniji u otkrivanju problema auto pumpa za vodu, možete izvršiti zamjenu proces kod kuće. Na taj način možete spremiti trošak zamjene pumpe vode. Provjerite da li slijedite sve sigurnosne smjernice prije početka zamjene.

No comments:

Post a Comment