Friday 2 March 2012

Kako da biste dobili sjajni Usne

Usne se smatraju jednim od najvažnijih lica značajke koje povećavaju nečiji izgled. Zbog tog razloga, veliki naglasak se daje usana šminka je šminka umjetnika i profesionalaca. Iako mat izgled je rekao da se okus ove sezone, kada je u pitanju šminka usana, usana gloss je nešto što nikad ne izlazi iz mode. Glavni razlog za to je da sjajni usne ne samo da može dati gol i prirodni izgled usana, ali može dati im sjajna i seksi žalbu. Međutim, vrlo je važno za žene da znaju točan način primjene usana gloss, jer ako je učinio neprimjereno, to može učiniti na usnama izgledaju previše svjetlucavim ili ljepljiva. Dakle, vrlo je važno za žene da znaju o tome kako dobiti sjajan usana.
Savjeti da biste dobili sjajni Usne
Postoje mnogi faktori koji se moraju uzeti u obzir dati savršen sjajan izgled na usnama. To je ne samo način na koji se primjenjuju sjaj, ali i vrsta, kao i sjaj koje koristite što daje usnicama stvarno lijep izgled. Ovdje su neke od ključnih savjeta o tome kako dobiti sjajan usana.
Odabir sjajilo za usne, sjajilo za usne obično se smatra dijelom prirodnih šminka izgled, jer većina objašnjenja su neutralne ili imati svjetlo sjena koji pomažu u jačanju prirodnih izgled usana. Takva objašnjenja usne su savršeni za dan šminka. Međutim, ako želite koristiti sjajilo za party noćnim satima, prirodni usna sjaja može izgledati preobična za tu prigodu. U tom slučaju, morate se odlučiti za sjajilo za usne koji je svjetlije boje, kao što su smeđa, crvena, tamnocrvena, tamno smeđe, i sl. koji će dati svoje usne hrabriji izgled. Još jedan faktor koji morate uzeti u obzir pri odabiru usana gloss, je boje tvojih usana, kao i vaš ten. Baš kao i ruž boje, pobrinite se da sjajilo boje su vaše izboru, dobro ide uz vaš ten.
Priprema Usne, prije nego što vrijede usana gloss, važno je pripremiti usne ispravno. To je zato što usana gloss je proziran, pukotine na usnama može biti previše vidljiv, dajući usne sirove izgled. Dakle, to je vrlo presudan kako bi bili sigurni da vaše usne su meke i glatke. Da bi se postigao meke usne, to je potrebno da vaše usne dnevni piling s lica cleanser ili usna piling. Osim toga, morate držati ga moisturized s usna matičnjak ili krema. To bi trebalo biti učinjeno svakodnevno, a ne samo na dan na koji želite primijeniti sjajilo za usne. Štoviše, čak i nakon što uklonite usana gloss, morate ponoviti ovaj postupak za njegu usana, tako da vaše usne ostanu zdravi i mekom.
Primjena Lip Gloss, Nakon što ste pripremili usne, sljedeća stvar koju morate naučiti je način primjene sjajilo za usne. Prije nego što primijenite usana gloss, važno je na liniji usnice s usana liner. Primjena usna liner pomaže dajući odgovarajuće definicije za usne i čini primjenu sjajilo za usne lakšim. Također, moguće je da vaše usne se pojaviti manje ili veće s usna liner. Na primjer, ako imate male usne, možete napraviti redak iznad normalne obris tvojih usana. S druge strane, ako vaše usne su previše veliki, koju čine učiniti ih se pojaviti manje od crtanja linije, odmah ispod svoje stvarne usana linijom.
Nakon što ste učinili s usna liner, trebali biste početi primjenjivati ​​sjaja. Većina žena primjenjuju sjajilo direktno iz tube na cijelom usne. Iako je to u redu ako ste primjenjujući sjajilo za usne koji ima neutralan hlad, ako koristite u boji usana gloss, učinak može biti bedazzling. Dakle, to bi bilo najbolje da prvo stavite manju količinu sjajilo na sredini donje usne, a zatim pritisnite usnama zajedno da ga ravnomjerno. Ako mislite da imate puno sjaja na usnama, nadimati neki na papirnatom ručniku.
Mnoge žene se žale da sjajilo ne ostati na usnama za dugo vremena. Taj se problem može riješiti jednostavan trik. Za to morate prvo primijeniti usna sjaja, a zatim, nadimati off višak. Nakon toga, Pat neki puder na usne, a zatim ponovno primijenite sjaja. Prah će omogućiti da ostanu na sjaj usne za dugo vremena. Drugi način primjene sjajilo za usne koji je vrlo popularan među ženama je da ga primjenjuju na ruž za usne. Nanesite ruž za usne kao i obično, a zatim primijeniti zagladiti ga dati sjajan efekt na usnama.
Nadam se da ovaj članak o tome kako dobiti sjajan usana je korisna. Važna stvar koju morate zapamtiti je da sjajilo za usne koje ste izabrali bi trebao biti onaj koji odgovara vašim ten. Također, ako se ide za sjaj koji je ekstra sjaj ili sjaj, provjerite da li se primjenjuju samo u tankom sloju kao previše sjaja može učiniti da izgleda vrlo neuredan. Dakle, slijedite ove savjete i vijoriti vaš preslatko, sjajne usne.

No comments:

Post a Comment