Thursday 15 March 2012

Self Tanner za lice

Uzimajući da je vruće u potrazi opaljen koža više nije dugotrajan proces. Štoviše, s brojem kozmetike dostupni na tržištu, ne morate na korak u štavljenje sjenice ili tannings kreveta ili provesti vrijeme ležanja na plaži don the opaljen izgled. Uz najbolje losionima za tamnjenje kože dostupne na tržištu možete dati vašu kožu da konačan mračan dodir u nekoliko sati. Pa, odabirom jednog self suncanje za lice među brojnim sorti dostupne na polici je definitivno jedan zadatak pun konfuzije. Dakle, provjeravanje sebe suncanje za lice recenzije? Ovdje su neke recenzije Najbolje ocijenjeno self tanners za lice. Dovoljno je provjeriti i odlučiti pokupiti.
Best Self Tanner za lice
Laura Mercier Bronzing gel; Ovaj Bronzing gel od Laura Mercier je jedan od najboljih proizvoda na raspolaganju za sunless štavljenje. To daje vašem licu besprijekornu zataškati i preplanuli efekt ostavljajući vašu kožu blistava i ravnomjerno bronzan. Ovaj lagani gel širi ravnomjerno po licu i mješavine savršeno, kako bi vaše lice klasični izgled. Štoviše, on osvježava i hidratizira kožu. Sama formula u ovom gel poboljšava ten i dodaje sjaj na vašoj koži.
Bare Escentuals promašaj Tan sunless Tanner; To je najbolje samo za suncanje za lice od gole escentuals je siguran da će vam dati željene rezultate. Recite zbogom pruge tanners i isprobati ovaj self štavljenje losion koji vam daje čak i učinak. To neće ostaviti narančaste lice, kao i mnoge druge tanners učiniti. This self suncanje za lice ako se primjenjuju brzo i to s pravom će ostaviti kožu mekom, užaren i ravnomjerno opaljen. Tan će ostati 5-7 dana. Ovaj proizvod, također duboko vlaži i hidratizira kožu, bez clogging pore ili iritantan najosjetljiviju kožu.
Clarins Radiance Plus self štavljenje Cream, s tom samo suncanje za lice od Clarins, dobiti zdrav i blistav izgled kože. Ovu kremu vam daje preplanuo izgled u samo dva sata. Štoviše, on također s pravom vlaži kožu i hranjivu sastojci čine ga zdravijim i štite ga od štetnih vanjskih elemenata.
Self Tanner za lice: Kako se prijaviti
Čak i ako vam je najbolje kupiti sunless štavljenje losion za lice, ne možete dobiti najbolje rezultate ne s pravom primjenom istog. Nakon desno postupak ste sigurni da biste dobili željene rezultate.
Počnite nježno exfoliating kože lica jedan dan prije nego što ćete primijeniti sunless štavljenje losion. Piling prije odlaska u krevet je najbolje vrijeme. Slijedeći dan nakon čišćenja lica, vezati kosu, tako da niti jedan dio na vaše lice je propustila. Sada se primjenjuju pod okom krema kako bi se izbjeglo tamnije kože na ovom području. Zatim uzeti nekoliko kapi za suncanje na dlanu i primijeniti ga na lice. to dobro pomiješati brzo. Ostavite kose i obrva. Pokrijte uši i vrat, kao dobro. Provjerite jeste li dobro pomiješati da se izbjegne pruge izgled. Neki također preporučujemo da dodate krema za suncanje. Pročitajte upute na sebe suncanje za lice koje možete kupiti prije nego što ga koristiti da biste dobili najbolje rezultate. Neka štavljenje losion raditi na vašoj koži. Ćete primijetiti boju razvio nakon nekoliko sati. Dajte soft zamah bronzer na nos, obrazi i čelo i check out u ogledalu. Imaš zračenja i mračan lice?
Odabir pravog sebe suncanje za lice i tijelo nije samo bitno kako da biste dobili velik obličje kožu, ali i za zdravlje vaše kože. Najbolji brand je svakako čuvati vašu kožu zdravom i glowing osim prenosim savršeno preplanula učinak. Spreman je nositi tu kožu poljubi izgledaju?

No comments:

Post a Comment