Monday 5 March 2012

Hand Sanitizer Sindromi

Koristeći sve više izaziva nuspojave, a isto vrijedi i za dezinfekciju ruku overuse. Mi smo svi naučili o važnosti pranja ruku u našoj školi dana. Mi smo bili poučeni da držanje ruke čiste je osnovni korak ka održavanju higijene, i sapun ili sredstva za dezinfekciju ruku pomaže u ubijanju bakterija koja se širi zarazne bolesti. Sada, sredstva za dezinfekciju ruku su postali mora haves u svakom domaćinstvu, a često koriste. Ali mi smo rijetko misle o dezinfekciju ruku sastojaka, koji može izazvati neželjene učinke ako se koristi van proporcija.
Što je ruku Sanitizer?; Hand dezinfekciju je zamjena za tradicionalnu praksu pranje ruku sapunom i vodom. Ručni dezinfekciju sadrži etilni alkohol ili izopropilni alkohol, koji je više djelotvoran u ubijanju klice u odnosu na redovne sapuni. Etilnog alkohola također je pronađena u usta, parfeme, losione za brijanje, i likera kao što je pivo, vino, itd. najčešće koriste sredstva za dezinfekciju ruku antibakterijski sadrži skoro 60-65% etilnog alkohola, koji je djelotvoran u skladu zaraznih bolesti na zaljev. Kemikalije u ruci dezinfekciju ubijaju bakterije i virusa rupturing njihove vanjske membrane, koja ih zaustavlja razmnožavanje i širenje infekcije na druge. Uz porast zaraznih bolesti, sredstva za dezinfekciju ruku su naširoko koristi u bolnicama, školama, uredima, kućama i igrališta. Oni su najbolja alternativa u nedostatku vode i sapuna. Sve što trebate učiniti je uzeti malu količinu i primijeniti ga na svoje ruke baš kao što se primjenjuju bilo koji drugi vrhnje, i ostaviti ga kao da je djelovati.
Ručni Sanitizer činjenice; Izlaganje ruke često na alkoholna ruke dezinfekciju mogu imati toksični učinak na vaše tijelo, u slučaju da su ingested. Djeca su više ugrožene, kao što su ljubav jak miris i svijetle boje koje se koriste u ruci sredstva za dezinfekciju. Možete izbjeći opasnosti dezinfekciju ruku koristeći odgovarajuće tehnike pranje ruku. Morate nadzirati djecu dok oni koriste sredstva za dezinfekciju ruku, i reci im o svojim otrovne učinke kao dobro. Pokušajte koristiti sredstva za dezinfekciju ruku koji su formiranje formula, koja se suši brže. Isprati Sanitizer temeljito da se izbjegne budućnosti otrovne upala prije nego što vaše ruke dolaze u kontakt s ustima.
Nepravilno korištenje sredstva za dezinfekciju može dovesti do više problema s kožom. Izbjegavajte prekomjerno dezinfekciju ruku ako ste nezaliječene rane ili posjekotine na rukama. To bi moglo uzrokovati daljnje infekcije kože što dovodi do svrab, peckanje, i osip na koži. Uvijek se malo količina dezinfekciju, a pad se smatra dovoljno, i utrljajte u dlanove, leđa rukama, između prstiju, ruke, i ispod noktiju. Ručni sredstva za dezinfekciju su zapaljive zbog količine alkohola, pa uvijek ih pohraniti na hladnom, suho mjesto i držite ih podalje od izvora topline kao što su grijači, žarulje, suncu, itd. Nakon korištenja ruku dezinfekciju, pobrinite se da suhe ruke u potpunosti prije postizanja bilo kojeg izvora topline. Ruka dezinfekciju također ima potencijal za zlostavljanje kao inhalator i redovito njuškanje ga daje visoke. S obzirom na ove opasnosti od strane dezinfekciju overuse, on je mudar da ih koristiti umjereno.
Ručno dezinfekciju overuse može imati čak i dovesti do fatalne učinke, pa je bolje da ih koriste samo kada je to potrebno. Kod kuće ili bilo gdje drugdje, gdje se voda i sapun je na raspolaganju, to je poželjno slijediti uobičajeni postupak za pranje ruku. Za bolju prevenciju možete koristiti antibakterijski sapuni, koji su na snazi ​​u uklanjanju nečistoće i bakterije. Ručno sredstva za dezinfekciju može se zamijeniti bezalkoholnih strane sredstva za dezinfekciju, koji imaju istu djelotvornost ruku dezinfekciju, ali su blage i ne uzrokuju mnogo štete na vašem tijelu. A najbolji način da se izbjegne prekomjerno ruci dezinfekciju je izbjegavanje kontakta s površinama koje su kontaminirane s klice i prljavštine, nakon svega, prevencija je uvijek bolja nego liječenje.

No comments:

Post a Comment