Sunday 4 March 2012

Ponovno povezivanje sa svojim supružnikom

To je prekrasan osjećaj kada ćete potrošiti svoj život sa ljubavi svog života! Ne samo živjeti s osobom, ali ti si dio osobe sada. Imate li vlastiti mali svijet sa svojim suprugom i djecom čini jednu osjećaju vječno blagoslovio. No, nakon što je proveo prvih nekoliko blažen godina u braku, tako se događa s vremena na vrijeme bi više odgovornosti djece, obitelji, rada i drugi dan-to-dan aktivnosti stvara jaz između vas i vašeg supruga. The iritacije i frustracije da je jedna pati od ispunjavanju potreba svoje djece, ispunjenja Vaših šef očekivanjima, čini se tako zauzet da ste jedva dobili vremena ili osjećaj drži vaš suprug ruke, ili samo ljubljenje vaš suprug bez ikakvog razloga, ili se može trošenje kvalitetno vrijeme sa svojim supružnikom. A onda shvatite da je iskra koja održava svoj brak zajedno nedostaje. Kad takva pozornica u pitanju, jedan mora odmah početi da se napori za ponovno povezivanje sa svojim suprugom prije nego što bude prekasno.
Putevi to Obnova i ponovno sa svojim supružnikom
Kako za ponovno sa svojim suprugom? Ponovno povezivanje sa svojim suprugom ne zahtijeva tehnike znanosti raketa, ali to ne zahtijevaju jednostavnu i svjestan napor da povrate iskru u odnos. Morate pronaći osobu s kojom ste se zaljubio u, s kojima svijet izgleda tako lijepo, čak i ako je imao problema, s kojima je obećao da će se s uvijek, za bolje, za gore, za bogatije, za siromaštvu, u bolesti i na zdravlje. Ne samo da morate pronaći vaš suprug, također trebate pronaći sebe, pronaći ono što se nekad prije kaos i odgovornosti. Odgovornosti su tu čak i onda, zašto onda postoji potreba da se ponovno u braku? Evo što možete učiniti.
Nemojte paničariti preko malih pitanja; Mnogi od vas neće to priznati, ali mi imaju tendenciju da se svi hiper preko malih stvari nakon što je brak i djeca, čak i bez ostvarivanja to! Prvo stvari prvi, panici i viču neće biti rješenje problema! Naprotiv takav stav ima tendenciju stvoriti jaz između vas i vaše obitelji, a vi nikad ne bi htio to učiniti! Budite opušteni (ako ne možete barem pretvarati se da) i mirno. Pokušajte riješiti probleme ili situacije u mirnom tonu, a ne vikom i panici. Vikanje dovodi do argumente i argumente dovodi do borbe! Želite li podržati, a ne ostaviti vaš suprug sam! Prije nego što reagiraju na problem, samo mislim ako su svi u panici i znojenje je čak i to vrijedi? Hoće li to stvarno obzira na duge staze? Može biti problem neće, ali riječi i stav svakako će utjecati na odnos za vas i vaš suprug!
Odaberite Alternativni Više sukobljenih mišljenja, ne možete imati isto razmišljanje i mišljenja kako vaše bolje polovine. Tu uvijek dolazi vrijeme kada se jednostavno ne može učiniti stvari na način vaš suprug ih želi. Nemam pojma zašto, ali to se događa skoro svaki put nakon vjenčanja! Ako vi i vaš suprug imaju različita mišljenja o tome pitanju i ako ne možete prihvatiti ono što on / ona kaže, a zatim odaberite plan C umjesto! Mnogi od dugo vremena bračni parovi slijedite ovo pravilo, a pogodite što, oni su još uvijek zajedno! :)
Pogled na svijetle strane, bez obzira što život ima za ponuditi, gledajući svijetlu stranu situacije i biti ohrabrujući u nemirnim vremenima može učiniti čudesa u reconnecting sa svojim supružnikom! Nitko ne želi više opterećenja kada je teško nositi ono što je već težio sa. Stvari može biti teško i frustrirajuće za vas oboje, ali onda sada vaš suprug će vam trebati i treba biti tamo sa svojim suprugom na svaki mogući način. Budite pozitivni snagu i podršku, a obveznica će rasti još jači.
Polijetanje na istim danima, Trošenje kvalitetno vrijeme zajedno nije moguće tijekom normalne dane u kojima ste okruženi sa svojom djecom, ili kada svojim prijateljima i rođacima bi znali da ćete biti kod kuće i oni lako mogu barka u svoj krevetić. Ono što je potrebno je da se hoda jaz između vas i vašeg supruga i uzimanje off zajedno je jedan od glavnih uspješan odnos savjete od mnogih. Pošaljite djecu u školu, a zatim provesti neko vrijeme zajedno! Može se izaći na ručak ili gledati film, također možete posjetiti mjesta se koristi za posjetu kada dečki nisu bili u braku. Razgovor stari razgovor u školu. A ti se mogu iznenada početi dobivati ​​ljubavnika u vašem suprug opet!
Uskrsnuti svojim hobijima, Svi od nas imaju hobi, ali žive život pun odgovornosti i obveza, nas gura dalje od njih. Vikendom, umjesto da slijedi svoju uobičajenu rutinu, zašto ne provesti vrijeme sa svojom obitelji i vaš suprug u radiš svoj hobi. Na primjer, ako vam se sviđa vožnja biciklom ili surfanje, zašto ne vozite uz plažu i učiniti sve da! Ovo će također dati vam priliku da izrazite svoju ljubav i pokazati svoju toplinu u vaš suprug zaboravljajući sve svoje brige i odgovornosti, barem za taj vrlo trenutak.
Uzmite vaš suprug za datum Najmanje jednom u tjedan ili dva, ponovno stvoriti romantiku u svom životu tako da datum noći! Što učiniti s djecom? Neka ide za sleepover kod prijatelja mjesto ili relativni. Jednom u tjedan ili dva nije velika stvar! A zatim uživajte u noć datum. To će učiniti želite dotjerati impresionirati vaš suprug kao stara vremena, nosio svoje najbolje, ide na svoj omiljeni restoran i vlasništvo gutljaj svoje omiljene hrana i vino i glazbu! Pokušajte za razmjenu darova, oni ne moraju biti skupe, ali samo slatko malo nešto što vi i vaš suprug can njegovati zauvijek može učiniti čudesa. Sve to će vas shvatiti da ste još uvijek ljubav vašeg bračnog druga i tako se on / ona.
Biti više od prijatelja nego jednog supružnika!, Postoji toliko bolji radost nego se udala vaš najbolji prijatelj, zar ne? Ne dopustite da najbolji prijatelj rasplinuti u tome što suprug! Koja je razlika? Najbolji prijatelji nikada ne tvrde, oni savjet. Najbolji prijatelji nisu zahtjevni, oni daju. Dakle, pokušati biti najbolji prijatelj i primijetiti razliku.
Wake Up Your smisao za humor, jedan od najvažnijih faktora u reconnecting sa svojim suprugom je to držati tvoj smisao za humor živ. Puno pitanja kada se bavila humor može biti puno lakše da se bave. Osim toga, ako možete upravljati da osmijeh sa svojim supružnikom u teškoće, što je bolje?
Imati kratke memorije, uvijek sjetiti što vrijedi osmijeh, i pokušati zaboraviti ono što donosi suze. To je jedini mantra koja može pomoći Ponovno sa svojim suprugom. Teško je pustiti stvari, rekao je i čuo u prošlosti zbog svađe ili tučnjave. Ali onda, koji ne imaju tendenciju da se prosuti oštrim riječima u ljutnji? Shvatiti da je vaš suprug je također ljudskih. Saznajte kako oprostiti i zaboraviti. Nemojte držati za prošlost i učiniti vaš sadašnjosti i budućnosti gore! Ako vaš suprug ispričao te je žao od srca, onda morate biti praštajući previše.
Molite zajedno, ako vi i vaš suprug su vjerske onda je najbolji način da se emocionalno reconnect is moliti zajedno. Držite jedni drugima ruke, slušati jedni druge, kada molitvu. Zapamtite, vi dečki ne žali, ali samo govorim Bog kako se osjećate. Svibanj biti vi i vaš suprug može učiniti nešto za odgovoriti na svaki drugi molitve. Osim da je osjećaj biti zajedno opet u Božjoj kući sama će vam dati osjećaj zajedništva.
Ako ste u krivu, Apologize!; Ego je nešto što nikada ne bi trebalo biti dopušteno da dođe u između parova. Mislim ego-a za što? Jer tko je u pravu? Zajednički! Kada je riječ o vi i vaš suprug, to bi trebao biti "mi" a ne "ja". Ego dolazi tamo gdje je 'ja'. Vi ste sjedinjeni kao jedan, a to je kako bi trebali uzeti vaš odnos. Dakle, ispričavam kada ste u krivu! Nema zla u tome. Progutati svoj ponos i onda nikad ne dopustite da se vratim opet između vas i vašeg supruga!
Dajte svaki drugi prostor; Nikada prigovarati! Čak i ako ti dečki su u braku, imate još drugih ljudi u vašem životu, druge hobije, ostali prijatelji! To nije uvijek moguće biti dio vaših osobnih interesa, zajedno kao i parovi. Važno je da ste prihvatili jedni druge sa svojim individualnim svjetovima. Dajte međusobno neki prostor, neka tvoja supruga djevojke noć i neka vaš muž ide gledati bejzbol sa svojim prijateljima jednom u neko vrijeme.
Pokaži međusobno povjerenje, a ja se sjetim citat koji sam slučajno pročitao jednom, ispričati kada ste u krivu, a šuti kada si pravo. Čak i ako su tihi li znali da je povjerenje uvijek će biti tu bez obzira što. Ono što je najvažnije za održavanje odnos je povjerenje! Mjesto i pokazuju vaš suprug da mu povjerenje / joj u svakom trenutku. Ove riječi rade kao magiju i podršku da su ove riječi generirati, može izgraditi snažnu bazu u vašoj vezi.
Budite Kid s djecom, Vi ne trebate uvijek pokazati svoju odgovornost zrele strani! S vremena na vrijeme, probuditi dijete u vama. Budite razigrani, biti veseo, igrati i smijati se s djecom i vaš suprug. Cijela obitelj može zajedno igrati, smijati se zajedno, pularni će euroskepticizam ovisiti kvalitetno vrijeme zajedno! Kako to pomoći Ponovno sa svojim suprugom? Vi ste pokazuju svoju zabavu strani i da je jedan od načina kako začiniti vezu! I smijeh još jednom dokazuje da je najbolji lijek!
Nadam se da ovaj članak je dokazao da će biti od pomoći da ponovno u braku. Ovi koraci su samo male, ali važne stvari mi ne primijetiti u našim zauzet rasporedi. Sve što trebate zapamtiti je da je vaš raspored, vaš posao, treba se okreću oko svoje obitelji, a ne obrnuto, što je obično slučaj. Put Ponovno sa svojim suprugom i kako se zaljubiti u opet može biti jednako romantičan i uzbudljiv kao vrijeme ste se prvi put zaljubio. U ovom slučaju, samo čine pokušaji da se zaljubi u sve više opet!

No comments:

Post a Comment