Thursday 8 March 2012

Sunčeva Paneli troškova

Mi smo definitivno svjesni prednosti i nedostaci solarne energije ili solarnu energiju. Zamisao o korištenju solarne energije sustava za gotovo sve što je bio san godinama u gotovo svakoj zemlji. To je zato što Sunce generira oko 1000 vata energije po m² metar od površine planeta. A da je stvarno ogroman, zar ne? Ako je ovo energija pretvara prikladno, mi eventualno mogao pokrenuti sve naše kuće i ureda gotovo besplatno.
Solarni paneli su najvažnija i vitalni dio koristi za proizvodnju energije putem sunčeve svjetlosti. Solarni panel pruža električne energije za komercijalne i stambene programe. Jedan od najboljih je primjer solarne kalkulator. Kalkulatori su solarne ćelije instaliran u njima, što im pomaže funkciju, dok su u suncu. Solarni paneli trošak varira, ovisno o veličini (W), fizičku veličinu, brand i mnogim drugim čimbenicima. Prije znajući cijenu solarnih panela, javite nam više o tome kako rade solarni paneli.
Solarna ploča Komponente i radne
Fotonaponske ćelije su osnovni i najbitniji dijelovi solarnih panela za proizvodnju električne energije. Oni su uglavnom sastavljene od čistog silicon prožet bora i fosfora, odnosno dva sloja polu-vodiča, jednog ležaja pozitivni naboj, a drugi negativni naboj. Te stanice su ožičeni zajedno u zatvorenoj otporno na vremenske uvjete jedinica zove solarni panel. Kada sunčeva svjetlost dosegne ovu ploču, fotona od svjetlosti apsorbira poluvodičkih atoma. Od tih atoma kasnije oslobađanje elektrona koji putuju iz negativnog sloja poluvodiča s pozitivnim sloj, čime se električne struje. This električna struja teče u jednom smjeru, a time i to je nazvao kao istosmjerna struja (DC).
Solarni paneli rade najbolje kad su instalirani okrenut sjever, gdje nema stabala ili sjena opstruira suncu i sunčevoj svjetlosti direktno bodova ploči. Učinkovitost potpuno ovisi o prostoru i vremenu u tom određenom području. Ovi faktori pomažu u analizi sustava reprodukcije vrijeme i vjerojatno energije izlaz, dodatno dovodi do procjene solarnih ploča troškova. Neka nas pogledajte na to u detalje.
Sunčeva Paneli troškova
Kao što je spomenuto gore, solarni paneli trošak varira ovisno o različitim čimbenicima. Sljedeće su neke od njih.
Veličina u Watts: The solarni paneli trošak općenito se izračunava u dolarima po jedinici snage. Ova jedinica (Watt) je povezana s izlaz električne energije koji je generiran. Na primjer, 300 watt panel će generirati 300 watt električne energije u satu u povoljnim uvjetima.
Fizička Veličina: The fizičke veličine također varira ovisno o ploči sposobnosti proizvodnju električne energije. Na primjer, 300 watt panel će biti veće od 100 W ploči.
Trajnost: Ovo je jedan od najvažnijih čimbenika, a analizom troškova solarni paneli. Postoje razne tvrtke koje daju 10 godina jamstva. No, treba biti oprezan jer ako uštede su ne više od ili jednako ono što ulagati, onda bi definitivno biti loš posao. Jamstvo potvrdio samo do tvrtka postoji, a nema garancije, ako to nije navedeno poduzeće. Većina je navedeno tvrtke općenito daju 25 godina garancije.
Certifikati: Certifikati to stvar, jer je goodwill tvrtke je u osnovi garancija njihove kvalitete kao originalni, solarni panel učinkovitosti i osiguranje dobre usluge nakon prodaje.
Metoda za izračun troškova za 100% Solar Power, Za izračun cijene solarnih panela, trebat će vam KWH količinu električne energije koriste vas (koji se spominje na račun za jedan mjesec). ; Prosječna dnevna uporaba može se izračunati kada ukupni KWH jedinica električne energije podijeljeno 30. Na primjer, ako koristite 300 kWh u mjesec dana, dnevni običaj je da se izračunava 10 kWh po danu. ; Ovaj broj (u ovom primjeru, 10 kWh) mora biti podijeljen s ukupnim brojem sunčanih sati po danu na godišnji prosjek. ; Zbroj stekla mora biti pomnožen 1,15, koji će Vam pružiti približnu količinu W solarni panel koji će zahtijevati da napajanje svaki dan. Nastavljajući isti primjer, podijelite 10 sa 5 punih sunčanih sati, što će biti 2 KW ili reći 2000 vata. it Množenjem sa 1,15 (tj. 2000 x 1,15) je 2300 W, koja je stvarni kapacitet W solarni panel je potrebno. ; Prosječni trošak solarni paneli za proizvodnju električne energije je 7 $ po vatu, a ako je učinio zapošljavanju izvođača to je 9 $ po vatu. Navedene cijene uključuju panele, inverteri, žice, nosači i drugog hardvera. , A odgovor na pitanje da solarni paneli uštedjeti novac u dugoj vožnji, definitivno je potvrdan. Izračun po ovoj metodi dom solarnih panela troškovi će iznositi oko 1000 - 2000, a komercijalni solarni paneli troškovi će biti blizu $ 30000 do 50000. Kao što je korištenje tih solarnih panela je povećan, troškovi su pale dolje i efikasnost također je postizanje svoj pečat. Možete čak i uzeti pogledati kako izgraditi solarnu ploču na svoju vlastitu. Pa što čekate, Spremi električne energije, osim Zemlje, go Solar!

No comments:

Post a Comment