Saturday 3 March 2012

Boja kose za kul tonove kože

Bojanje kose je među sve vrijeme hit modne trendove. Dakle, planirate slijediti jedan od trendova boja kose 2010? Ali jeste li se ikada zapitali, ako je hlad boju kose će vam odgovarati? Mnogo puta ljudi završiti bojanje kose u hladu da jednostavno pođe krivo s njihove ten. Um dobro, da se krivo boja kose odmah može uništiti vaš izgled. Dok su neki boje pokupiti hair podudaranje s boja očiju, neki odabrati one bliže izvornom boju kose. Ali reći ću vam da odaberete boju kose na temelju kože ton je vrlo bitno da se šarmantni izgled. Ovdje ću vam dati neke savjete o odabiru boja kose za kul tonove kože. Pa, jesu li zbunjeni o tome što je cool ton kože! Samo držati čitanje.
Što je Cool Skin Tone?
Prije nego što znamo o najboljem boja kose za cool tonovi kože, javite nam što tonove kože pada u 'cool kože' kategoriju. Cool kože u osnovi se odnosi na tip kože s plavim nijansama. Postoji nekoliko jednostavnih koraka kako bi se utvrdilo vašu kožu ton. Provjerite vene na unutarnjoj strani ruke, posebno nadlaktice. Ako ti se pojaviti plava, imate cool kožu ton. Ako su zelenkasto imate toplu kožu ton. Također možete prepoznati svoj ton kože držeći bijelu majicu ispod čisto i suho lice. Ako je vaše lice odražava plave boje, imate cool kožu ton. Ako se odražava žutu boju, imate toplu kožu ton. Pa, ako imate cool kože jednostavno nastaviti da znam o najboljem boja kose za vašu kožu ton i fancify svoj izgled.
Boja kose Opcije za Cool ton kože
Oni s hladnim tonovima kože imaju prednost nosio svijetle boje i kitnjast. Oni jeftin nijanse izgledaju prilično dobro, na hladnom tonove kože. Nijanse ružičaste prilično pogledati complimenting na ovaj ton kože. Nijanse plave, ljubičaste, roza, itd. najbolje da se koristi za šminku. Iako branje boja kose za kul boju kože, intenzivno smeđa, crvena i crnkasta meda i tamne plavuša plavuša su neke od najboljih opcija koje morate provjeriti. Dopustite mi da vam kažem da nijanse crvene izgledaju najbolje na one koji imaju super boju kože u odnosu na one s toplom ton kože. Koristeći tamnocrvena, rubin, granat su trešnja i najbolji boju kose ideje koje su sigurni da priopćavanje classy učinak.
Boja kose ili kose ističe sa nijansama plave boje također izgledaju dobro na cool kožu ton. Plavkasto-ljubičaste ili ljubičaste najmračnije može biti najbolji motika za vas. Zapamtite da, umjesto bojanje vaše kose u jednu boju, morate se odlučiti za bojanje kose različitim tehnikama. Tehnike kao što su komadanje, zastiranje te sumraka može biti najbolje da ide za one koji će dati vaše kose dramatičan izgled. Uz nijanse pepela i tamno plavu dobiti spremni dati klasični završiti na svoju kosu. Nakon dodavanja tih nijanse kose, možete imati dvostruki efekt ton i sjajan izgled. Jedan od klasične frizure za kul boju kože, može biti britva šišanje s crnom kosom boje i ljubičaste naglašava za resice i britva savjete.
To su neke savjete o boja kose za kul tonove kože. Provjera uzoraka boja kose za kul tonove kože može pomoći da znate kako boja izgleda na vaš ten. Štoviše, možete provjeriti na ljestvicama kosu cool tonove kože koje su lako dostupni online boju, a zatim ići za jedan želite. Imajte na umu da iako koristite istu nijansu boje kose, svaka marka će vam dati drugačiji učinak. Dakle, pokušajte koristiti i eksperimentiranje najboljih marki dostupnih na tržištu moguće pronaći "svoju boju". Istražite i eksperiment najbolje boje za vašu kožu ton i mahati your moderan tresses!

No comments:

Post a Comment