Wednesday 28 March 2012

Kemijska proces čišćenja

Vrlo često se događa da je naša omiljena košulja ili haljina može se razmaziti, jer je mrlja, mrlja ulja ili masti mrlja ili bilo koje druge hrane mrlja. Znam, to izgleda odvratno i mogli bismo ići u depresiju, kao dobro. Zapravo, to je ono što sam proći kad je takav gaf se događa sa mnom! Ali ne postoji ništa da se osjećaju tužno o ljudima. Uvijek možete ići u za kemijsko čišćenje je proces koji će pomoći u uklanjanju mrlja od odjeće i čine ga izgledaju potpuno novi! To je magija kemijsko čišćenje!
Ako su svi pitate što je kemijsko čišćenje proces ili kako se kemijsko čišćenje proces rada, a zatim pročitajte na saznati ...
Let's prvi razgovor o tome kako je kemijsko čišćenje proces tekao. Kemijsko čišćenje proces je otkrio Jean Baptiste Jolly, francuski boja-works vlasnik u godini 1855, i da je slučajno kad je njegova kućna pomoćnica pao kerozin na jednom od mrlje na stolnjak i platno postaje čišći! Od tada, to je uobičajena praksa koristiti kerozin ili može biti benzin na suhu čistu odjeću. No, budući da su vrlo zapaljive otapala, njegova uporaba je bila ograničena.
U novije vrijeme, tetrachlorethylene ili perchlorethylene popularna kao Perc, koristi se u gotovo svim industrijama i kemijsko čišćenje kemijsko čišćenje lokalne trgovine. To je sintetička otapala a je visoko učinkovit u uklanjanju masnu i masnu mrlje. Moramo shvatiti da je kemijsko čišćenje proces ne mora nužno biti suha. Mi uvijek odnosi na nešto što je bez vode, da se osuši. Isti princip vrijedi i ovdje. Jer mi ne koristite vodu ovdje, i umjesto toga otapala, proces se zove suha procesa čišćenja.
Kako Dry rad proces čišćenja
Odabir pravu odjeću, a to je potpuno vaš izbor. Kao Zapravo, uvijek suha čistu odjeću tvoje koji odgovaraju proces, po mogućnosti nešto što je sintetički ili najlon koji nije pogodan za strojno pranje. Provjerite naljepnice na odjeći. Oni su spomenuti li krpom odijela za kemijsko čišćenje proces ili ne.
Označavanje odjeću, nakon što su s obzirom na odjeću za kemijsko čišćenje, odjeću su označene s različitim bojama i broj specifičan za tu određenu krpom. To ga čini lako identificirati krpom. Također, osobe detalji su navedeni dolje, što ga čini lako identificirati puno koji pripada taj pojedinac.
Prethodne obrade bojanje; To uključuje primjenu mrlja uklanjanje odjeća u početku, kako bi se pojednostavio sredstvom za uklanjanje mrlja od otapala kasnije.
Kemijsko čišćenje proces; To je učinjeno pomoću kemijsko čišćenje strojevi koji su veliki u veličini. Stroj ima glavnu komoru staviti u odjeću, odvojena komora za pohranu otapala, pumpa za cirkulaciju otapala i filter za uklanjanje nečistoća. On uključivanja stroja na, otapala je pumped i cirkulira kroz komoru, tako da sve mrlje zauzimaju otapala. Otapala pomaže ukloniti mrlju od tkanine. Korišteni otapalo filtriran za sljedeći ciklus. Ovo se ponavlja sve dok se proces ne završi. Na filtrirani otapala je u kratkom, reciklira svaki put za novi ciklus. Napravljen je siguran da će nakon završetka ciklusa, otapalo potpuno je uklonjena s odjeću ekstrakt ciklus. Kasnije, odjeća staviti u kosu koja se sastoji od ubrizgavanja topline oko 63 ° C. Lijevi preko otapala na odjeći, isparava zbog para i kondenzira natrag u tekućem obliku. Suhe odjeće zatim su uklonjene. Nečistoće se uklanjaju filtar. Proces traje oko 15-30 minuta, ovisno o vrsti odjeće koja se kemijski očistiti.
Peglanje, a to daje konačnu dodir na odjeću koja uključuje re-oblikovanja odjeće, uklanjanja bora, a zatim pritisnite. Konačno, svoju odjeću su suho očistiti i spreman!
Kemijska proces čišćenja kod kuće
Ako ste neodlučan dati svoju odjeću na kemijsko čišćenje lokalnog dućan i želite probati kemijsko čišćenje kod kuće, možete ići naprijed s njim, jer mnoge kuće suho proces čišćenja setove su dostupni, koji će vam pomoći za iste. Najpopularniji jedan je na tržištu su:; Custom čistača, Dryel, Fresh Care, ove setove rad bez uporabe otapala i goleme strojeve. Oni uključuju:
Uklanjanje mrlja, kao što sam spomenuo gore, to je korisno za uklanjanje mrlja prije kemijsko čišćenje proces. To su u osnovi deterdžente koji pomažu ukloniti masne mrlje ili masti. Vodene mrlje poput recimo juha mrlja, uklanjaju vode prisutne u otopini. Upijajući jastučići se koriste za iste kako bi se uhvatiti mrlja koja je uklonjena.
Unutar Bag, tu je ovaj najlon vrećicu koja ima kosu aktiviran krpom iznutra, držanje vode, emulgator i miris. Uključenje kosu, olakšava uzbude tih molekula zbog topline, a uzrokuje ih odbijaju platno. Visoke topline evoluirala tijekom procesa, omogućuje molekule unijeti tkanine i pomoći uklanjanje mrlja i širenja mirisa na odjeći. Paru pomaže u uklanjanju bora te. Custom Cleaner ima uklanjanje mrlja u torbu sama.
Ja bih savjet vas sve da ne ide u za kućne setove, jer oni nisu luđak dokaz. Oni pomažu uklanjanje mrlja lakši od tamnija's. Tako da je bolje da se odluče za praonice.
Home Kemijsko čišćenje Savjeti; Provjerite jeste li rukovati svim odjeću s njega. Nemojte biti grubi i surovi. , Također, provjerite da li test mrlja prije njegovog stvarnog korištenja. , A ja bi trebao spomenuti da kemijsko čišćenje svih vrsta mrlja nije moguće, pogotovo onaj u koji su uporni za dugo vremena. Dakle, pazite da ih očistiti suhom u pravo vrijeme. ; Također, pogledajte kako bi to da tipke ili bilo koji sličan stvari u svoju odjeću su netaknuti. , Provjerite da li ste pročitali sredstvom za uklanjanje mrlja s odjeće za dodatne informacije.
Ako želite da se osuši očistiti vaš dom tepih, kao i slijedite jednostavne tepiha suho čišćenje proces koji sam spominjao. Kemijsko čišćenje tepiha se odnosi na njenu usisavanje koji uključuje korištenje čišćenje tepiha prah ili granule koje omogućuju tepih sredstvom za uklanjanje mrlja, nakon što je širenje na njega. Usisavanje tepiha kasnije, gotovo uklanja 90% od prljavštine i proces je završen!
Kemijsko čišćenje proces je zapravo vrlo složen, ali moram razraditi točno. Nadam se da će vam pomoći sve. Isprobajte ako želite. To je samo informativan članak na kemijsko čišćenje proces.

No comments:

Post a Comment