Thursday 8 March 2012

Zatvoreni Plant Bugs

Biljke, općenito nazivaju sobne biljke, su postali mnogo više popularan u posljednjih nekoliko godina. Ove biljke ne samo dodati na milost vašeg interijera, ali i pomoći u čišćenju zrak unutar kuće. Iako ove biljke uglavnom se koriste kao ukrasne biljke, oni imaju vrlo malo prirodnih pogodnosti za njihov kredit. U stvari, ove prednosti sobne biljke su također priznali su razne studije koje su pokazale da je prisutnost takve biljke u kući ima tendenciju da se opustite i okoliš i daje mir uma pojedinaca. Neki od najpopularnijih zatvoreni biljaka koje čiste zrak areca dlan, marginata, gerbea Daisy, Boston paprati itd. Uz brojne pogodnosti za svoje kreditne, sobne biljke su obično najbolji kladiti za unutarnje projektiranje. Međutim, postoji jedan problem oko ovih biljaka koje mogu vas razmotriti svoju odluku da zatvoreni biljka, a taj problem je zatvoreni biljka bugova i bolesti uzrokovane njima.
Zatvoreni Plant Nedostaci i bolesti
Različite boje spotova koje možete vidjeti na sobne biljke su znakovi zaraze, a onog trenutka kada vidite takve znakove, trebate odmah otići u modu kontrola štete. Nedostaci zaraza in biljke nije rijetka pojava kao takva, a svako domaćinstvo koje ima sobne biljke moraju biti iskusni u ovom prijetnjom ili neke druge točke u životu. These biljke greške uzrokuju veliku štetu na biljke zdravlje, a također i utječe na njihov izgled. Postoji nekoliko različitih tipova bugova koji imaju tendenciju da nasrtati i utjecati na vaše biljke, i stoga je gotovo nemoguće navesti iz svakog od svakog od tih štetnika. To se, rekao je, postoje neke štetočinje bilja koje su relativno popularan kada je riječ o širenju bolesti sobno bilje, te prikupljanje podataka o tim štetnika je dano u nastavku.
Blijed bugovi su male bijele kukce koji sliče woodlice u značajnijoj mjeri. Ovih insekata sport voštana prevlaka na svom tijelu, što ih čini imun na pesticide. Slično tome, ovalnog oblika skale insekata imaju ljuske na njihovom tijelu koja teži da ih zaštiti od pesticida. These ovalnog oblika bugove na biljke uglavnom nasrtati lišće i korijen biljke. Kao što je njihov naziv sugerira, pauk novčića su grinje koje imaju nevjerojatna sposobnost da spin mreže na biljke i nasrtati njima. Zatim tu su gljive komarce - mala crna mušica koje su najčešće vide lete iznad biljke. Još jedan bug koji ćete vidjeti lebdeći nad houseplant je Bijela muha. S druge strane, threips su vitke insekata sa svijetlo smeđe boje. Oni uglavnom imaju tendenciju da nasrtati lišće biljaka, zbog kojih su biljke pod utjecajem ovih insekata dobiti svjetlo smeđu izgled. Vaši on biljke su također vrlo uobičajene, ali je njihova sklonost u obliku klastera ispod lišća čini njihovu identifikaciju lako. Gotovo svi zatvoreni biljnih štetnika su minute u veličini, pa ćete morati koristiti povećalo za njihovu identifikaciju.
Kako da biste dobili osloboditi od Zatvoreni bilja Bugs
Kao što smo ranije spomenuto, ovi pogreške mogu uzrokovati razne bolesti oštećenja na svoje sobno bilje, te stoga morate staviti u naporima da biste dobili osloboditi od njih čim vidite bilo kakve znakove zaraze u biljkama. Postoji vrlo malo mjera za ubojstvo zatvoreni biljka bugova koja oštetiti vaše zatvoreni biljnih vrsta. Ako se bugovi su dovoljno veliki da se vidi golim okom, možete pribjeći najjednostavnije mjere ubiti zatvoreni biljka bugova - handpicking. Ako se greške koje su zaražene your biljke su letke, kao što su bijeli krilati letjeti i lisne uši, možete zamka ih pomoću žute ljepljive trake. Alkohol prskanje je još jedna učinkovita mjera, pogotovo kada je u pitanju brašnjav bugova. Također možete pribjeći insekticidni sapuni i hortikultura ulja da biste dobili osloboditi od štetnika sobno bilje, kao i mjerila pauk novčića. Pranje postrojenja sa blagim sapunom vodom je također korisna u uzimajući osloboditi od houseplant bugova. Morat ćete platiti posebnu pozornost na uklanjanje kukuljica i jaja od tih insekata iz listova i stabljike, a neuspjeh to učiniti može rezultirati u drugom zaraze unutar kratak pedalj od vrijeme.
Čak i tvrd uzimajući osloboditi od tih zatvoreni biljka bugova od različitih vrsta biljke je vrlo dobro to moguće, to je mudrije da se odluče za razne mjere zatvoreni biljaka skrbi, i spriječiti štetu na prvom mjestu. Jednostavne mjere poput korištenja čiste posude kada ponovno potting biljke ili pomoću sterilnom tlu potting when im mogu pomoći u suzbijanju takvih nametnika. Jedan od najčešćih pogrešku nastojimo učiniti je donijeti vanjski biljke unutar kuće kada je Sunce preoštro. Kada se ove biljke dolazi iznutra oni donose u širokom rasponu od bugova s ​​njima, što zauzvrat utjecati na vaše sobne biljke. Utvrđivanjem these problematična područja i stavljanju u neke napore da ih pločnika, možete se pobrinuti da su ti bugovi čuva u uvali i vaše sobno bilje ostanu zdravi.

No comments:

Post a Comment