Thursday 1 March 2012

Pletena frizure 2010

Pletenice su super frizura za dugu kosu, jer oni čine bilo koji tip kose rukovanje i još uvijek izgleda odlično. Pletenica frizure su super ako imate loš dan hair i ne znam što učiniti s neposlušnu kosu. Pletenice su jednostavne za napraviti i zadržati svoju kosu na mjestu za dugo. Ipak, neke pletenice kao riblja kost pletenice ili francuski pletenice potrajati neko vrijeme, kao što su to složenije obliku. Ali, ako ne imati bilo koji put onda treba jednostavno tri cjedilu strukturu pletenicu, što je najlakši i najbrži napraviti. Pletenice su vrlo svestran, pa čak i ako znate kako napraviti tri cjedilu strukturu pletenica, onda možete stajališta bilo gdje na glavi i da kosa izgleda vrlo zanimljivo. Možete položaj pletenice on strane, ili položaj jednu pletenicu on leđa ili ramena, također mogu formirati male pletenice ili glavu krunu oblagati updos. Ne samo pletenice su veliki saver od loše hair dan, ali oni su uhvatiti se kao modne trendove. Ovdje su pletenice kose stilova 2010 koji možete nositi.
Pletena frizure 2010 Fashion
Francuski pletenice: Francuski pletenica frizura izgledaju vrlo elegantno, a možete nositi tih stilova u bilo koje vrijeme. Možete ga nositi za stranke ili ga nositi za utakmicu. Da bi francuski pletenica prvi, jednostavni tri cjedilu struktura čvor je napravio, a zatim predjelima kose su pokupila da se pridruže pletenicu.
Loose pletenice: Loose pletenice izgledati casual i jednostavan za napraviti. Vi samo možete koristiti tri konstrukcije cjedilu, i napraviti jednu veliku pletenicu, ili napraviti dvije male pletenice srednjim rastanak s obje strane. I kravata šarene gumene bendova osigurati pletenice.
Riblje kosti pletenice: riblje kosti također pletenica poznat kao riblja kost pletenicu, treba biti pravilno osiguran sa gumenom trakom. To je zapanjujući izgleda pletenica koju je moguće stvoriti na konjski rep, ili se može pokrenuti na krunu tako da je u kombinaciji s francuskim pletenicom.
Cornrows: cornrows mogu vidjeti nosili tinejdžeri i odrasle. Oni su posebno popularni kao pletenice kose stilova za crne žene i muškarce. These pletenice su nosili vrlo blizu glave, te stvaranje cornrows je jedan od najbolnijih pletenice tehnika. Cornrow pletenice stilova može biti je zadržao u osnovne strukture ravno, ili na njih može dizajn kreativno.
Pletena Headbands: Pletena headbands izgledaju sjajno i dati elegantan izgled. Da biste dobili ovaj stil trebate obrazac prednji dio vaše kose, počevši s jedne strane i završio na drugoj strani u francuskom stilu pletenicu.
Crown pletenice: Crown pletenica zahtijeva puno vremena i preciznosti. Možete obliku krune pletenice pomoću jednostavne francuske pletenice, ili koristite Nizozemski pletenice stilu. For kruna pletenice pletenicu počinje s jednog kraja glave, s branje gore predjelima kose pridružiti pletenica slijedeći konturama glave, što joj daje izgled krune. These pleten kosu cuts 2010 su vrlo popularni.
Mali pletenice stilova: Možete napraviti nekoliko jednostavnih malih pletenice u vašem mediju ili dugu kosu. Možete dio vaše kose u sredini ili strani, i uzeti male dijelove kose napraviti nekoliko malih pletenica s jedne strane ili s obje strane oproštaja, dati ljetni izgled.
Pletena updos: Pletena updos izgledati raskošnih i sa nekoliko pribor za kosu možete ga nositi na zabavu previše. Možete početi s valovitu kosu, i vezati kosu u pletenice kolač, s nekim nitima lijevo omekšati omekšati svoj izgled.
To su bili pleteni kosa stilova za muškarce i žene. Dakle, pokupiti ideja iz navedenih popisa opleten frizure 2010, i sport velika potražnja frizuru!

No comments:

Post a Comment