Thursday 8 March 2012

Pad aktivnosti za djecu

Na kraju sezone od prolijevanja lišće je ovdje. Jesen označava promjenu ljetne sezone u zimu. Ljeto nije samo sezona za uživanje. Postoji mnogo radosti aktivnosti koje se može obaviti u sezoni jesen također. Znam da je temperatura niska, ali to ne znači da morate da se sakriju u deku i izaći sljedećeg proljeća. Djeca vole jesen i pad aktivnosti za djecu čine ga ugodnijim. To je pogodno vrijeme, list boje se mijenjaju, dani su kraći. Mjesec izgleda velika u veličini i Halloween je puzanje u.
Unutarnja Fall Aktivnosti za djecu
Možete donijeti u nekim suhih listova, lažni bundeve i imitacije čipka i neka vaša djeca istražuju svoje kreativnosti. Svako dijete voli sezonskog obrta. Djetetove dobi ne smeta, sigurno možete pronaći neke od prekrasnih obiteljskih zabavnih aktivnosti koje će zadržati svoje dijete zauzet, a istodobno sretan u jesen.
Vinove loze i suhih listova; ove jeseni neka je ukrasiti svoju kuću s vinove loze vijenac da vaše dijete može napraviti uz vašu pomoć ili mu / sama. Savjetovati vaše dijete da se okupe iz lišća svom dvorištu držati u vijenac, dok je on stvorio dizajn halo. Pogledajte gdje je on / ona visi u vašem domu.
Spomenar od Leaves; Let's napraviti list spomenar sa svojim djetetom. Možete pomoći svom djetetu da ukrasite naslovnici foto album s listova crteža ili slika. Onda vas oboje prošetati vani i traže od najneobičnijih i prilično potrazi ostavlja staviti u tvoj spomenar.
Bundeva Slikarstvo stranke; Organizirajte sjednici bundeve stranka s vaše dijete i njegove / njezine prijatelje. Osigurati svakom djetetu njegov / njezin vlastiti bundeve i boja potrebnih za uređenje. Jedan od najboljih obiteljske kuće večernje aktivnosti, da čuvaju palaču mrlja besplatno probati to boja sastanak izvan ako je vrijeme ugodno.
Vanjski Pad aktivnosti za djecu
Pad dolazi s lišćem promjenom boja i svjež povjetarac puše izvan svog doma. Hladnjak dana pada su velik vrijeme za planiranje neke outdoor aktivnosti za djecu.
Apple Farm Posjetite; Jabuke su u izobilju tijekom jeseni. Idi van i vidjeti jabuka farmi. Ako boravite u gradu možda ćete morati voziti se sve na zemlju stranu, ali ovaj put putovanje može biti uzbudljiva i obrazovnog iskustva. Vi svibanj pronaći jabuka gospodarstava u ruralnim područjima koja su postavili za posjetitelje, a također nude igrališta za djecu.
Prikupiti razne vrste lišća; Collecting raznih vrsta i boja lišća je jedan od najboljih pada aktivnosti za djecu. Uzmi svoje dijete u šetnju u parku i prikupiti sve različite vrste otpalo lišće koje možete pronaći. Također možete napraviti vezu borove pinete, žira i kestena. Djeca mogu prikupiti razne matice za vjeverice. Djeca također uživaju razbijanje zelena ljuska od divljeg kestena pronaći sjajan orasima unutra.
Posjetite Pumpkin Patch, jedan od najboljih pada aktivnosti za predškolce. Ikada misao kupnji bundeva može biti zabavno, ali sada je. Voziti sa svojom djecom izravno bundeve patch i neka ih odabrati najbolje bundeve tamo. Kupiti neke velike, tako da možete ih pohraniti za Halloween, a neke s malom veličinom, tako da se mogu koristiti za ukras oko kuće.
Tako su ti bili neki unutarnji i vanjski pad aktivnosti za djecu. Ove aktivnosti će poboljšati vašeg djeteta kreativnost i dati im zabavno. Ako se možete sjetiti neke više pada aktivnosti za djecu molimo vas da ostavite svoje prijedloge u komentar kutija.

No comments:

Post a Comment