Friday 9 March 2012

Šarada Teme

One nikada ne gume igranja charades, ali to je lako pokrenuti iz šarada tema u pravu kada ih trebate. Bez obzira trebate li igre led prekidač za male grupe ili samo ideja zabavna party, charades dolazi do adut svaki put. Možda je to zato što dobiva svi koji su uključeni, ili možda je i činjenica da gotovo svatko je igrao neko vrijeme ili drugi, tako da štedi gnjaviti objašnjavanja pravila iznova i iznova. Dok je uporište charades ostaje isti, postoje mnoge varijacije na način da je igrao, i još je iznjedrio nove igre kao mitski tabu, ili čak sve popularne Pictionary, oba od kojih su u osnovi spin off na charades temu.
Za nepoduzetan, charades je popularna stranka igra koja uključuje dvije suprotstavljene momčadi. U ispostavi, jedan član svakog tima preuzima karticu na kojoj je napisana riječ - to može biti knjiga, film, stvar, akciju, izraz, dobro, ideje za charades su beskrajne! Cilj je djelovati što je napisano na kartici, bez zvukova, usna sinhronizirati, predmete ili rekviziti. Iako je osnovna premisa ostaje isti, neka pravila se razlikuju od grupe do grupe. Na primjer, možete odrediti rok za momčad pogoditi, kaznena boda, ako je protivnička momčad je u stanju pogoditi riječ brže, ili čak specijalne znakove za riječ skupinama kao što su veznici ili članaka. Ponekad, pogotovo kada igraju s djecom, možete omogućiti putokaze za rimom riječi, doći brže. Tipično, filmskih naslova i knjigu imena čine riječi biti postupio, prvo pravilo je općenito prenijeti to set znakova, na primjer, otvoriti dlanove drže zajedno, da simbolizira knjigu. Dalje, mime broj riječi, i koji riječ iz naslova ste glumu, tako da vaše suigračima znati što bi string riječi zajedno. Ako je riječ teško da djeluje u jednom otići, možete se također može 'razbiti' it up u svoje sastavne dijelove, na primjer, ako je riječ 'Seabiscuit', to je mnogo lakše djelovati out 'more' i 'keks' odvojeno i zatim 'pridružiti' ih zajedno. Što se tiče ostatka, možete manipulirati pravila kao što ide zajedno, ili šminka svoj vlastiti skup. Sljedeće su neke šarada teme koje možete koristiti prilikom sljedećeg igrati, ili ste samo mogli pišem ove dolje kao opcija za igre igrati kada dosadno.
Šarada popisu tema
Dok fraze, akcije i slavna imena ne dolaze se kao šarada temama, filmovima i knjigama ljepušan velik dio rukovoditi, i to s dobrim razlogom. Slijede neki film i knjigu naslova koji neće biti idealno šarada teme za djecu, jer oni mogu zadržati guessing ljudi za malo dulje nego inače!
Filmovi, Eclipse, Posljednja kuća na lijevo, a Cider House Poslovnika; Kalendar Djevojke, Let iznad kukavičjeg gnijezda, Arsen i Old Lace, u nedjelju u New Yorku; zatečenom stanju, avatar LA povjerljivo, Čovjek s jednom Red Shoe , Tko je smjestio Zeki Rogeru? , Ubojstvo u Orijent Expressu, Memoari jedne gejše, Harry Potter i Red feniksa, kako Vlak Tvoj Dragon; Cijela devet metara, Ispovijedi opasnog uma, My Cousin Vinny, Pod toskanski nedjelja, Bridget Jones ' Dnevnik, Knjige, Da Vinci Code, pogodan Boy, prijatelji, ljubavnici, čokolada, tajna, smeća dečke, Ubiti rugajući Bird, Nasljeđivanje gubitka; tumač maladies, Bog malih stvari, Life of Pi; Ljubav u doba kolere, Velika očekivanja, The Great Gatsby, Fantom iz opere, Četvrti protokol, Twist u priči, Razum i osjećaji, Mačka među golubovima; 4,50 od Paddingtona; časti Lopovi, šarada teme za odrasle mogu uključivati ​​znatno teže (i više mastan!), a ovisno o dobnoj skupini možda će vam biti osjetljiv da bi ga jednostavno kad ste planiranje šarada temama za djecu. Kao zabavu zatvoreni party igre otići, da bih se tesko dolazi do aa više popularan ili zabave opciju od ove. Nakon što je Vaš šarada teme su spremni, jedini problem ćete lice je sve igrače da se zaustavi!

No comments:

Post a Comment