Sunday 4 March 2012

Početna Pedikura Savjeti

Mnogi od nas imaju tendenciju da se zanemariti naše noge puno. Ulažemo puno vremena u njegu kože lica, za njegu kose, pa čak i njegu tijela, ali mi zaboraviti gledati na našim nogama. Jednog jutra, dok se nosi svoje omiljene sandale, otkrit ćete da vaše noge izgledaju tako ružna! Međutim, nemate dovoljno vremena na raspolaganju da posjetite kozmetički salon za pedikuru sjednici. U takvom scenariju, nekoliko jednostavnih savjeta pedikura kuće može vam pomoći u obnovi atraktivan izgled noge u udobnosti svog doma.
Savjeti za kućne Pedikura liječenje
Glavni koraci pedikuru kod kuće uključuju čišćenje, piling i vlaži na koži, kao i obrezivanje slika i noktiju. Ovdje su neke kuće pedikura savjete koje mogu učiniti posao jednostavnijim za vas:
Savjeti # 1: Prije svega, uklonite stari lak za nokte sa vaše nokte na nogama tako da nema tragova starih nokte ostavio iza sebe. Uzmi loptu pamuka i prožeti s noktiju poljski remover. ga utrljajte preko nokte u kružnim pokretima. Tu bi moglo biti nekih mjesta gdje boje ne odlemiti lako. Da biste dobili osloboditi od njih, stavite pamučne na licu mjesta za nekoliko minuta da pusti maknuti potopiti u nju. Onda ga trljati off.
Savjeti # 2: Potopiti noge u kadu toplom vodom kojoj Epsom sol i maslinovo ulje su dodani. Uvjerite se da je voda topla a ne vruća. Obično, trebali biste ga upiti za 10 do 15 minuta, ali ako radiš pedikura, nakon dugo vremena, onda biste trebali držati ga za neko vrijeme. Epsom soli pomoći će u labavljenju up suhe i mrtve stanice kože i maslinovo ulje te će imati lijep hidratantni učinak na kožu. Slično tome, također možete koristiti brojne druge recepte kuće izrađene od prirodnih sastojaka kao što su mlijeko i med pedikuru i koristiti ih kao stopala potopiti.
Savjeti # 3: Provjerite noge suhe koristite mekanu, čistu ručnik. Uzmi plavac ili poliranje kože spužve i mokri u kadu vode i utrljajte nježno nad tim područjima kao što su pete i loptice na noge, gdje ćete naći maksimalni suha i pahuljast kože. Provjerite jeste li premjestiti plavac u smjeru prema gore za najbolje rezultate. Nemojte ga trljati snažno. Nakon 2 do 3 minute ribanja, isperite stopala i osušite.
Savjeti # 4: Koristite kvalitetan jedrenjaka na trim vaše nokte na nogama. Izrežite ih ravno preko, ali ne bi ih prekratak. Tako možete smanjiti šanse za urastao toenails. Što se tiče oblika noktiju tiče, kvadratnog oblika nokti izgledaju jako dobro. Da biste dobili ovaj oblik, datoteke ugla nokte u jednom smjeru pomoću Emory odbora. Drugi njegu stopala savjet je da se kožicu se ne bi trebao biti obrubljen kao i oni štite kožu od bakterijskih infekcija. Umjesto toga, nježno ih gurnuti natrag u bazu uz pomoć sladoled na štapiću stick.
Savjeti # 5: Vlaži stopala i noge sa bogatim hidratantna krema stopala kako bi koža glatka i meka. Dok masira krema, posebnu pažnju treba posvetiti da se osuši, pahuljast područja stopala. Ne primjenjuju se na noktima kao čavao boje ne budu pridržavali i na masnu površinu. Također je važno da rehydrate kožicu primjenom cuticle ulja na njih. Pričekajte 10 minuta kako bi krema se upija u kožu ispravno, a zatim ići za slikarstvo nokte.
Savjeti # 6: Na kraju, morate primijeniti lak za nokte na toenail. Prvog udara treba primjenjivati ​​u sredini nokta i to bi trebao biti slijeđen mimo dva poteza na obje strane. Ista tehnika se treba pridržavati na svakoj od noktiju. Nakon primjene temeljnog sloja, ostavite da se osuši za pet minuta. To bi trebao biti uslijedila su još dva sloja. Više brojem kaputi će osigurati da učinak traje pedikure za duže vrijeme. Pričvrstite mali komad pamuka u Q-Tip i zamoči ga u remover lak za nokte. Koristite ga obrišite bilo koji dodatni lak za nokte od okolne kože.
Nadamo se da ćete naći sve ove kuće pedikura savjeti korisno za njegu vaše zanemarena stopala. Ako posjetite salon za pedikuru Francuski, morate shell out USD 20 USD 30 za sjednicu. Ovaj novac možete spremiti tako da učinite tretmanima kod kuće. Redovita manikura i pedikura Također je važno iz higijenskih stajališta kao i oni pomoći da nokti slobodan od raznih bakterijskih ili gljivičnih infekcija.

No comments:

Post a Comment