Saturday 24 March 2012

Slikarstvo Pressure drveta

Kada je dr. Karl Wolman uveo proces infusing konzervansa duboko u drveni proizvodi oko sedam desetljeća, on mora imati ni zamisliti da je njegova ideja bi oblik baze multi-milijun dolar industriji. Da, više-milijun dolar industriji - to je ono što je pritisak obrađeno prerađivačkoj industriji je. Uporaba takvih drva također je porastao tijekom vremena, sa svakim drugi kućanstva imaju neke ili drugi proizvod od pritiska drveta. The konzervansi koji se koriste u ovoj vrsti drveta su vrlo otrovne u prirodi. U stvari, oni su dovoljno jaki da rezultat neke nepovoljne učinke na ljudskoj koži. Kako bi se osiguralo da vaša koža ne dolaze u dodir s tim kemikalijama u obrađeno, trebali biste ga slikati. Prije nego mi premjestiti na s procesom slikanja pritiska drveta, let's pokušati razumjeti ono što pritisak drveta zapravo jest.
Slikarstvo Pressure Tretirana
Biti kukac otporan, u svim vremenskim drvo, obrađeno tlak koristi se u različitim područjima - od prava mail-box proizvodnju za izgradnju ogromne kuće s drvenim eksterijera. Najvažniji aspekt pritiska obrađeno je da ne truli, i to ga čini idealnim izborom kada je u pitanju gradnje u mjestima u kojima sadržaj vlage je abnormalno visoke. Ova vrsta drveta ne trulež zbog konzervansa unosi u njega. These konzervansa uključuje kromirani Bakar arsenata (CCA), Amine Bakar Quat (ACQ), Bakar Azone (CA) i sl., svi koji su vrlo toksični u prirodi. Kao što smo spomenuli ranije, pod pritiskom obrađeno treba se bojati da se izbjegne opasne učinke tih kemijskih koriste kao konzervansi. These konzervansi su dovoljno jaki da zagađuju tlo, te stoga morate slikati ovo drvo prije nego što ga koristiti.
DIY Slikarstvo Pressure tretiranog drva u graditeljstvu
Vračajući se slikarstvo tlak tretira klade je prije svega stvar koju treba imati na umu da nikada ne bi trebao slikati kad je svježe. ako pokušate tlak boje drveta, kada je svježe, to će utjecati na prianjanje boje na površini drva. Idealno, trebali čekati za razdoblje od 3-6 mjeseci ili ići po uputama koje daje proizvođač. Ovo razdoblje omogućuje konzerviranje kemikalije koje su u višak curiti iz površine, i snižava sadržaj vlage u njoj. Minimalni rok trebao biti 90 dana, a to se treba pridržavati strogo inače njegov bolestan efekti će se vidjeti u obliku peeling in negdje. Još jedan važan aspekt trebate uzeti u obzir prije nego što se opredjeljuju za slikanje pod pritiskom drveta ograde, paluba ili izgradnju je predmet sjecu prema stvaranju mrlja.
Sposobnost pritiska obrađeno držati je boja prilično loše, a time i bojenje postaje vrlo važno za ovu vrstu drveta. Bojenje tlak se drvo pomaže u povećanju sposobnosti da se pridržavaju boje, pa to je obavezno da mrlju pritisak drveta prije nego što ga slikati. U idealnom slučaju, bojenje svježeg pritiska drveta može se obaviti u roku od mjesec ili dva nakon što je proizveden. Za bojenje, možete koristiti kist ili sprej. Nošenje zaštitne opreme je obavezna kako bi se izbjegli dolaze u kontakt s štetnih kemikalija u njemu.
Kao iu slučaju bilo koje druge vrste drva, čak i tlak obrađenoga drveta treba biti čista prije bojanja. Da biste očistili ovu vrstu drva, možete koristiti sapun rješenje i krut četkicom. Nakon što su učinili s dijelom za čišćenje, morat ćete pustiti da se osuši potpuno. Proces sušenja će potrajati neko vrijeme, ali ne biste trebali pokušati ga slikati prije nego što se isuši, jer se boja neće pridržavati drva zbog prekomjerne vlage. Nakon što je drvo potpuno suha, možete slikati koristeći jedan kistom ili pomoću boja u spreju. Potonji je više poželjno jer obećanja uniformnosti. Kao zadnji korak, možete jednostavno dati dovoljno vremena da se osuši, i vaš zadatak slikarstva tretira klade je učinio.
To je kratko objašnjenje o tome kako tlak boje drveta. Sada kada ste dobro upućen s procesom, možete koristiti istu za slikarstvo, pod pritiskom se drvo na palubi, ograda, konstrukcije i sl. pridržavajući se mjera opreza, s obzirom u ovom članku su značaja za očuvanje drva, kao i za sigurnost svoje zdravlje, i zato je bolje da ih pratiti čak i ako oni činiti se biti previše zastrašujuće.

No comments:

Post a Comment