Sunday 18 March 2012

Pazuh Mrlje na bijelim majicama

Pavao je radio kao pravni savjetnik za financije poduzeća. Budući da je odvjetnik, on je bio dužan da don standardne bijelu košulju i crnu odjeću dahtati svakodnevice. Ali on je stalno bio uzimajući annoyed s ružnim žućkastim odozdo mrlje na bijelim majicama. Bio je toliko zbunjen na mrlje koje se koriste za nositi crni kaput svaki dan da ih sakriti.
Pa, većina nas proći kroz ovu situaciju, u nekom trenutku u životu. Osobe s pretjeranim znojenjem lice ovaj problem svakodnevno sa svim svoju odjeću bez obzira na boje. Primarni uzrok odozdo mrlja je reakcija između antiperspiranti i soli u znoju. Aluminijski složena u dezodoransi uzrokuje izgraditi na odjeću postupno ako nisu plaćeni pozornost redovito. Ako ste previše iritira with odozdo mrlje na bijelim majicama, pokušajte sljedeće savjete koji su korisni za uklanjanje mrlja ispod pazuha čineći vaš košulja izgleda ravnomjerno svijetlo.
Soda za pečenje, Baking soda je poznat po svojim svojstvima čišćenja i to je općenito dostupna u svim trgovine mješovitom robom. Morate napraviti gustu smjesu od četiri kašike sode bikarbone i četvrtina šalice vode. Nanesite ovu gustu zalijepite na ispod pazuha na košulji i utrljajte nježno. Ako je tamnija mrlja onda trljati silom. Možete koristiti stari zub četkom ili pranjem četkom trljati majicu. Ostavite košulju kao da i dopustiti soda za pečenje raditi na mrlju. Nakon sat vremena, oprati majicu s hladnom vodom i osušite u hladu.
Votka i ocat, ja sam siguran da nikad ne misli votke može vam pomoći u kućanstvu sitni. Ali, da to radi. To je učinkovito sredstvo za čišćenje i naširoko koristi za uklanjanje odozdo mrlje na bijelim majicama. Sve što trebate učiniti je uzeti pola čaše votke i primijeniti ga na obojeni dio košulje i izbrisati ga s četkom. Ostavite ga na sat i onda operite majicu s toplom ili hladnom vodom nakon čega slijedi hladu osuši. Slijedite isti postupak s bijelim octom, ako nemate votka kod kuće.
Vodikov peroksid; Vodikov peroksid djeluje kao prirodno izbjeljivanje agent. Općenito komercijalni izbjeljivanje sadrže jake kemikalije kao što su, natrij hipoklorita koje su surovi na odjeću i može prouzročiti promjene boje. U odnosu na jaka kemijska sredstva, vodikov peroksid je blaža i ne obezbojiti odjeće lako. To je lako dostupna na tržištu. pomiješati s vodom i potopiti obojeni dio košulje u njemu za 15 do 20 minuta. Ako je mrlja je žestoko, a zatim ga potopiti u trajanju od 30 minuta. Zatim utrljajte području s četkom za pranje i operite ga hladnom vodom.
Vrhnje kamenca i Aspirin, miješati jedna žlica vrhnja kamenca s tri bijele slomiti aspirina. Sada dodajte malo vode na ovu smjesu tako da se guste paste je formirana. Sada trljati ovo tijesto s kistom i ostavite 20 minuta. Isperite temeljito košulja s toplom vodom do paste dolazi off. Nakon pranja ispravno, sušiti majicu u hladu. Možete ponoviti postupak opet, ako je mrlja i dalje pojavljuje.
Komercijalni proizvodi; Danas na tržištu je pun raznih mrlja uklanjanje proizvoda. Raznolikost tekući deterdženti za pranje rublja i uklanjanje mrlja u prahu se zna da nestane ispod pazuha mrlje na bijelim majicama. Možete primijeniti ove deterdženti na zahvaćena područja i ostavite 30 minuta da biste dobili najbolje rezultate. Možete odabrati deterdženata koji imaju ovlasti i kisikom su specijalizirana za uklanjanje proteina temelji se mrlje kao što su hrana mrlje, itd. Za takve informacije, trebali biste pročitati sastojak naljepnice na proizvodu.
To su bili neki od načina na koje možete dobiti osloboditi od ispod pazuha mrlje na bijelim majicama. Najbolji način da se izbjegne odozdo mrlje sprječava svoju odjeću od uzimajući ih. Razmotrite sljedeće savjete kako bi izbjegli mrlje ispod pazuha:; Pokušajte koristiti aluminij besplatno dezodoransa. ; Neka dezodorans osuši prije odijevanja. , U slučaju pretjeranog znojenje, opere odjeću što je prije moguće. , Uvijek suhe krpe na suncu, ali izbjegavajte oštre sunčevu svjetlost. , Nadam se ove informacije na ispod pazuha mrlje na bijelim majicama bio snalažljiv za vas.

No comments:

Post a Comment