Thursday 22 March 2012

Rast obrva

Nema sumnje obrve poboljšati izgled osobe, osobito žene. Žene san tamne, guste obrve koje im daju zagonetan i tajanstven djevojka izgled. Međutim, neke žene pate od sporog rasta obrva. Njihova obrva dlaka je rijetka i tanka da ih čini izgledati malo manje atraktivnim. Morate razumjeti da obrve stopa rasta je različit u svakoj osobi i ovisi o genetici i hormonalnim razinama u tijelu. Osim toga, preko podrezivanje obrva i oštećene kose folikula može uzrokovati gubitak obrva dlaka. Ima je ništa više možete učiniti da se poveća obrva rast. No, postoje određene obrva rast proizvode koji će vam pomoći stimuliraju rast obrva. Ako ste loosing obrva dlaka zbog neke bolesti ili liječenja, kao što su psorijaza i kemoterapije, a zatim obrva regrowth je vrlo zahtjevan proces.
Početna lijekovi za rast obrva, morate zapamtiti da obrve grow sporo u odnosu na kose na vlasištu i drugim dijelovima tijela. Dakle, morate slijediti bilo koji tretman obrva rast sa strpljenjem, kao što ne može postići neposredne čudesne rezultate. S obzirom na nastavku su neke od savjeta obrva rast koji možete isprobati kod kuće.
Vitamin Doplate: Postoje razne hair vitaminskih dodataka koji stimuliraju rast kose i ubrzati proces. Vitamini, kao što su A, C, B3, i E se zna da stimulira rast kose. No, prije nego uzimajući ih morate konzultirati svog liječnika.
Četkanje obrve: Morate kupiti mali obrve četkicom i koristiti ga dva puta dnevno dnevno. Četkanje redovito potiče cirkulaciju krvi koja potiče rast kose i gubitak kontrole obrva dlaka.
Kreon: To vam može dati privremeno olakšanje od tankih obrva i osvijetljen. Budite sigurni da kupiti boju koja odgovara vašem obrva dlaka. Postoje različite obrva olovke dostupna na tržištu koje možete koristiti redovito.
Maslinovo ulje i ulja eukaliptusa: Oba ulja mogu pomoći da regrow obrve. Morate masaže obrva područje s bilo koje od tih ulja svakodnevnom prije odlaska u krevet. Ali to izbjeći ako imate alergije od tih ulja, jer to može negativno utjecati na vaše zdravlje.
Proizvodi za rast obrva, tu su i razne simulatore, akceleratorima i seruma koji će pomoći u povećanju stope rasta obrva. Neki od poznatih proizvoda Librow i Talika obrva Lipocils. Librow sadrži razne vitamine, proteine, i vlaži agenata koji potiče rast kose. Unutar 3 do 4 tjedan možete vidjeti rezultate. Većina ljudi koji koriste ove proizvode kažu da su punije, mekši, a deblji kose nakon korištenja ovog proizvoda. Talika obrva Lipocil je također jedan od botanički testirani proizvod koji popravlja oštećene folikula koji rezultira povećanim rast kose. Tu je još jedan dobro poznat proizvod zove kao Rogaine dodatnu snagu koja se koristi za rast kose. Lokalna primjena ovog proizvoda može pomoći u poticanju rasta obrva dlaka.
Kozmetički Metode za rast obrva, Jedna od zanimljivih stvari koje možete isprobati s vašim obrvama je uzimajući tetovaža obrva. To je prikladan izbor za osobu koja je umorna od obrva olovke, home lijekova, i druge proizvode. Osim toga možete ići na transplantaciju obrva da vam pomoći da dobijete stalni obrve. To je kirurški postupak u kojem su transplantirane kose folikula iz drugih dijelova tijela do obrva. Ali, trebate konzultirati liječnika kako bi se utvrdilo da li ste pogodan kandidat za transplantaciju. Ako ne želite ići za kirurške metode, možete probati lažne obrve. Morate kupiti novi set obrva matrica koja uključuje matrica, obrve, i ljepilo. Morate postaviti matrica na postojeće obrve i sprej za nove obrve na matrica. Također možete ići za varanje periku poput obrva, koji dolaze s ljepilom. Sve što trebate na je zalijepiti lažni obrve na one stare uz pomoć ljepila. No, provjerite da provjerite boju lažni obrva, koji bi trebao biti usko ili točno podudaranje vaše prirodne obrve.
To su neki od tretmana obrva rast možete pokušati imati debele, punije, i savršena obrve. Osim kirurške metode, druge tretmane su prilično su sigurni i ne uzrokuju većih nuspojava. Nadam se da ove informacije na obrva rast bio snalažljiv za vas.

No comments:

Post a Comment