Thursday 29 March 2012

Kako instalirati Windows Zamjena

Vaš dom je odraz vaše osobnosti. Svaki aspekt kuće je portret 'vi'. Nije ni čudo onda mi uvijek reći da je dom tamo gdje je srce! Ali vrlo kući, moramo da ga ostavite, za dobro ili loše razloga ili kako bi ga bolje, kroz home poboljšanje ili bilo koju drugu svrhu, to je zaista bolno. Pogotovo kada su uzimajući stvari popraviti i morat ćete ga ostaviti. Jedan od ključnih aspekata u vezi home poboljšanja ili čak i pregradnja vaš dom je instalirati zamjena prozora. Ako imate nešto u vezi toga na nakovanj, može se želite znati o tome kako instalirati zamjena prozora. Dakle ovdje ide!
Instaliranje sustava Windows Zamjena
Za početak, to će biti dobra ideja da se priprema za malo teško raditi za 4 do 6 sati. Zatim da radimo da bi trebao klipni vidio, dlijetom ili led motika, uslužni nož, razini, pad krpe, brtvljenje pištolj i zatvaranje pukotine, shims, zagledati bar, čekić, noktiju postaviti i završni noktiju (1 ½) i traka mjera. Uz to, osigurati da se postojeći okviri su u dobroj, kvadratni oblik. To će napraviti zadatak ugradnju prozora lakše. Sada ćemo prijeći na sljedeće korake.
Korak 1, vrlo važna stvar u svakom takvom zadatku je najprije poduzeti mjere. Mjerenja se moraju uzeti dovratnik to dovratnik koji je od strane na stranu, na tri mjesta. Oni se moraju uzeti na vrhu, sredini i dnu. Škrabanje najmanje od 3 mjerenja. Nakon toga izmjeriti visinu počevši od vrha praga do donje glave dovratnik. To će biti na lijevoj sredini i desno. Opet zadržati pozornost na najmanji od 3 mjerenja. Ti bi se mogli znati kako trga je vaš okvir od prozora mjerenjem dijagonale. Za upoznavanje praga padini, koristite kut. Za razbijen prozor popravak previše, ti bi trebao to učiniti.
Korak 2, sljedeća stvar za učiniti je rastaviti krila. Zabadati nos s drvenim zaustavlja na nižim pragovima ili čak možete ih odvrnuti. Pazite pri tom, može slomiti. Dok instalirate zamjena prozora, ako postoje bilo kakve, ukloniti rastanak kuglice za uklanjanje gornjeg krila. Što treba učiniti sada da dovratnik cijevima - aluminijske ili vinil morati ukloniti. To može biti učinjeno uz pomoć jednog zagledati bar. U slučaju da je izvorni prozor na kojem radite, pazeći da zadržite interijera i eksterijera odljevaka netaknut, izvaditi drvene zaustavlja koje su mogle biti propustili.
Korak 3; Došlo je vrijeme za pripremu, pijeska i boje okvira. Nakon što su učinili s tim, ti bi trebao ukloniti težine krila. Zatim dolazi izolaciju priprema za svoj prozor. U svezi s koracima o tome kako instalirati zamjena prozora, to je da se brine na odgovarajući način.
Korak 4, tako da uzimanje naprijed od prvog koraka, mi uzeti pogledati na pripreme za izolaciju prozora. Umjesto toga, dobili osloboditi od bilo kojeg postojećeg fiberglass od težine džepova. Da biste instalirali nove izolacije, možete koristiti poliuretanske pjene, za koju se vjeruje da će biti najbolji kada je u pitanju izolacije prozora.
Korak 5; Nakon toga, bušilica 3 / 8 - inčni rupa kroz okvir na oba kraja i onda u centru. Nakon što je sprej pjena se primjenjuje, neka se višak da otvrdne za oko 6 sati prije nego što ga ostrugati. Slijediti da se primjenom dviju kontinuirano perle katranizirati. U vinil zamjena prozora, stvari mogu biti malo drugačiji.
Korak 6; Ovdje dolazi veći dio u uputama za kako instalirati zamjena prozora. Počnite s 3-inčni vijak za učvršćivanje zamjena prozora labavo na okvir prozora. Za testiranje ako je stane ispravno, zatvoriti i zaključati krila testirati ga.
Korak 7, Shim, prozor će zamijeniti ranije prozora ako je potrebno. Nakon toga, sve što trebate učiniti je na dodir i dati završavanja dotakne. Pa što trebate učiniti je da se ovdje zatvaranje pukotine, premijera i boje, ako ima bilo koji praznine.
Konačno, posljednja stvar u uputama za kako instalirati zamjena prozora je temeljito provjeriti da li i opremanje je sigurno i ugradnja prozora ispravno učinjeno. Tek nakon što ste sigurni, to će biti dobro pomaknuti na sljedeći prozor. Zamjena prozora trošak je još jedna stvar koju bi trebalo uzeti u obzir.
Nekoliko stvari, koje su boravili prošle, u tome kako instalirati Windows zamjenu za uporabu: kad kupujete zamjena prozora, najbolji kladiti se će tražiti potpuno sastavljen, spreman za ugradnju prozora. To se može lako ugraditi u postojeće okvire. Sam zatvorio prozor ovdje! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment