Tuesday 13 March 2012

Kukui oraščić ulje

Kukui orah ulje je native na broj otoka, uključujući havajske otoke, kao i na Filipinima, Maleziji i Indoneziji. Ona dolazi iz candlenut stabla, također poznat kao indijski orah, Kukui orahovo drvo i Kemiri Tree, njegov botanički naziv se Aleurites molucanna. Ulje izvađen iz kukui orah je jasno, s blijedo primjesa zlata, i relativno tanke in dosljednost. Na Havajima je Kukui je simbol mira i tišine, dok je riječ kukui znači 'prosvjetljenje'. Prednosti kukui orahovo ulje su brojne, a njegovo korištenje kao njegu kože proizvod je naširoko zagovarao. Sljedeće su neke od prednosti i koristi od kukui orahovo ulje.
Kukui oraščić ulje koristi; Kukui orah ulje je odličan ovlaživač kože, te se apsorbira brzo u kožu bez ostavljanja masni film. Također miješa i sa najviše formulacije, što je dobar aditiv na bazi vrhnja. Može se primijeniti izravno na kožu, kao i možete ga koristiti nakon tuširanja kad je koža vlažna i vjerojatno da bi se apsorbirali najviše vlage. To je niske viskoznosti čini lako se nanosi, a možete čak i pohraniti ga u bocu koja vam omogućuje sprej ga ravno na vašoj koži. Kukui oraščić ulje sadrži vitamine A, C i E, koji se koristi u održavanju kože hydrated i glatka. Zahvaljujući svojim hidratantnim kvalitete, kukui orahovo ulje za njegu kože se često preporučuje kao prirodni kućni lijek za ublažavanje niz uvjeta, od kojih su neki kao što slijedi. , Ekcemi, psorijaza, Extra Dry Skin, Burns, ožiljaka i ozljeda, iznenađujuće, kukui ulje također radi čuda za akne, i umirujuća svojstva može pomoći u kontroli i daljnje prevencije bolesti kože. Kukui oraščić ulje sadrži esencijalne masne kiseline kao i linolne i linolenske kiseline, koje pomažu u liječenju acne, ona također može biti pomiješan s eteričnim uljem geranija koji pomaže u smanjenju ožiljaka. Pomiješan s čaj stablo ulje, poznat po borbi protiv blemishes, kukui orah ulje može se koristiti kao lijek za liječenje acne kod kuće.
Kukui oraščić ulje uporabu; Kukui oraščić ulje je mnogo koristi uključuju se koristi kao kose nourisher. To može pomoći glatka suha i bez sjaja kose, kao i pomoći u dodavanju sjaj i silkiness. Kukui oraščić ulje za kosu također je preporučeno za one koji pate od suho vlasište uvjetima. Možete dodati nekoliko kapi ulja kukui u šampon ili uređaj, pa čak i primijeniti izravno na kožu i ostavite ga na oko sat vremena prije nego što ga oprati u borbi protiv bilo kakve probleme vlasišta.
Od kukui orah stablo je porijeklom iz regije otok, mnogi otočani se oslanjaju na njegove pogodnosti za borbu protiv nakon djelovanja sunca i mora surfati. More voda iritira većinu tipova kože i opekline je uobičajeno u iako nije ograničeno na, plaže. Ovo ulje brojila za sušenje djelovanja morske vode i može ublažiti opekline, kao dobro. Iako je Aloe vera je vjerojatno da bi vam najviše reljef na bolne opekline, možete primijeniti kukui ulje orah nekoliko dana nakon što je crvenilo je oslabio.
Osim njegove uporabe kao kozmetički proizvod, kukui orah ulje se koristi i za masažu. Legenda kaže da je havajski plemića će dobiti masaže koji je trajao i do sedam sati s tim uljem, i dalje se koristi kao terapeutska masaža uljem na ovaj dan.

No comments:

Post a Comment