Thursday 15 March 2012

Infracrveni Grill Recenzije

Tradicionalni roštilj sada su u velikoj mjeri zamjenjuju infracrvene roštilji, koji su najnoviji dodatak u pečenju metode. Što su infracrvene roštilj? Pa, infracrveni grills koristiti propan plin ili prirodni plin za paljenje. Ona vodi za grijanje na keramičke pločice koje dovodi do infracrvenog zračenja, koji se koristi za kuhanje. Ova metoda je potpuno drugačiji od tradicionalnog drvenog ugljena ili konvekcija peći. Najbolja stvar o infracrveni roštilji je da oni pružaju jedinstveni grijanje pri kuhanju i stoga su oni najbolji na grilu mogućnost kada je riječ o pečenju mesa. Ovdje su najbolji infracrveni roštilj recenzije za odabir najbolje infracrveni plinski roštilj za svoju kuhinju.
Best Infracrveni Grill Recenzije
Prije kupnje infracrveni grill za vaš dom, to će biti mudar da ide kroz najbolje recenzije marki. 2010 je bila godina u kojoj nove robne marke su lansirane na tržištu za snabdjevanje hranom za potrebe ljudi. Prosječna cijena infracrvene roštilji uvelike varira ovisno o njihovim funkcijama i specijalitetima. Međutim, možete dobiti dobar infracrveni roštilja od USD 700 i više. Ovdje su marke koje se najviše ocjene u većini infracrveni plinski roštilj recenzije.
Char-svađa RED 3-zone Infracrveni gril, roštilj Ova infracrvena je popularna za svoje visoke učinkovitosti grijanja i relativno niskih troškova. This roštilja može udariti i veći 700 stupnjeva F i to gotovo nikad ne izbije. Sastoji se od niske kvalitete nehrđajućeg čelika i plastike, koje bi mogle utjecati na njegovu trajnost. Ostali dodaci poput grill Rotisserie kit, propan tenk i roštilj poklopac je potrebno kupiti zasebno. Prosječni trošak Char-svađa RED 3-Zona Infracrveno Grill je oko 700 USD.
MHP Gas Grills WRG4DD Infracrveni prirodni roštilj na plin, a to grill dobiva više ocjene u mnogim infracrveni plinski roštilj recenzije. Ona dolazi s SearMagic Rešetke na nehrđajućeg košarice i stalni kalup cast kućište od aluminija, što ga čini prilično izdržljiv. Ona dolazi sa 3 infracrveni plinski plamenici, kuhanje mreža, sklopiva inox stalci i razne druge uzbudljive mogućnosti. Prosječni trošak MHP Gas Grills WRG4DD Infracrveni Natural Gas Grill je oko USD 1500.
Napoleon BIM605RBIXSS Roštilji Mirage 605; Napoleon BIM605RBIXSS Roštilji Mirage 605 serije izgrađen u 36 Infracrveni Roštilj je dostupan u oba propan, kao i prirodnog plina modela. Također dolazi sa keramičkim dno i vrh od nehrđajućeg čelika, komercijalni razreda grill plamenika i automatskim sustavom paljenja. To je razlog ovo je visoko ocijenjeno model u većini infracrvenom roštilj recenzije. Prosječna cijena Napoleona BIM605RBIXSS Roštilji Mirage 605 je USD 1200.
SOL-EV17A Prijenosni Infracrveni gril, roštilj Ovaj model je popularan zbog svojih brze infracrvene roštiljanje tehnologiju i relativno bescijenje. Ovaj prijenosni roštilj infracrveni zagrijava unutar prve 3 minute i kuhari više od 50% brže od tradicionalnih plin grills. Ona koristi propan plina i prilično svestran za kuhanje svih namirnica. No, možete ga pretvoriti u prirodni plin u nema vremena. Sve u svemu, dobivate ugljena kao roštiljanje bez ugljen roštilj kao gnjavaža. Prosječni trošak SOL-EV17A Prijenosni Infracrveno Grill je oko 320 USD.
TEC Gas Grills Sterling G4000 SR Infracrveni Plinski roštilj, ovo je najbolji izgrađen-in infracrveni vrsti roštilja i stoga ga dobiva vrhunske ocjene u većini infracrvenog grill recenzije. Ona koristi prirodni plin i inox još plamenika. Prema proizvođačima, štedi više od 60% više energije od keramičkih plamenika infracrveni plin grills. Njegova uska roštiljanje rešetke lako se čiste. Iako prostrana ormara učiniti ih više poželjan od strane potrošača. Prosječni trošak TEC Gas Grills Sterling G4000 SR Infracrveni Natural Gas Grill je oko USD 7500.
Solaire 42 82000 BTU Ugrađeni infracrveni gril, roštilj Ova infracrvena se prodaje kao učinkovitije, zgodan i pružajući više flavorful jela. To je ugrađeni roštilj (također možete pronaći košaricu model) sa električnim paljenjem gurnuti dugme, inox rešetki i prijenosnih plamenika. Ona dolazi sa 100% infracrveno grills koji daju besplatne ugljena kao što je kuhanje. Prosječni trošak Solaire 42 82000 BTU Ugrađeni infracrveni Grill je oko USD 3500.
Pa, to je nekoliko od najboljih brandova koje smo naišli tijekom infracrveni roštilj recenzije. Morate biti svjesni infracrvene roštiljanje pro i kontra, kao i infracrvene grilu savjete kako bi bolje korištenje roštilja koje ste odabrali. Dakle, kada ste me pozvali za BBQ sa svojim najnovijim infracrvenim roštilj!

No comments:

Post a Comment