Sunday 11 March 2012

Početna Pedikura Liječenje

Vaše noge izgledaju lijepo i ljepše kad su mekane, glatke i apsolutno i bez pukotina. Iako su mnogi muškarci i žene imaju potpetice koji ne ispucati lako, no njihove noge ne izgledaju čist i atraktivan. To je zato što oni ne ljuštiti i oprati noge na način kako to zahtijeva. Ako je to slučaj, trebate poduzeti odgovarajuće njege stopala. Najbolji način za to učiniti je da tretman doma pedikura jednom u petnaest dana. To će ne samo držati noge u dobrom stanju, ali će također spriječiti pete od pucanja. Pedikura je posebno važno za vas, ako imate prirodno suhu kožu i suhe noge, koja teži da se razvije pukotine kada je pad razine vlage u atmosferi. Slijedeći račun daje vam standardni postupak za manikiranje i pedikiranje, s nogama kao referencu.
Kako da biste dobili Pedikura Liječenje kod kuće, prvi korak kako da biste dobili pedikuru kod kuće je prikupiti sve materijale potrebne za to. Trebate nekih proizvoda doma pedikura kao veliki umivaonik, topla voda, sredstvo za dezinfekciju sapun, ruža vode, eterično ulje (bilo koje po Vašem izboru), cuticle potiskivač, noktiju boja remover, nail filer, visoke kvalitete krema.
Ispunite veliki bazen s mlakom vodom. Dodaj malu količinu sapuna za dezinfekciju rješenja, 4-5 kapi ruže vode i 2-3 kapi eteričnog ulja na njega. Izmiješati sve sastojke dobro u obliku pjene. Namočite noge u veliki bazen s priprema rješenje u prethodnim koracima za oko 10-15 minuta. Postavljanje stopala u toploj vodi je vrlo potrebno jer omekšava kožu, kao i nokte, a time olakšava čišćenje i uklanjanje mrtve kože relativno lako. Izvadite obje noge iz vode. Uzmi plavac i trljati noge, jednu po jednu s njom. Učinite to nježno i pažljivo kao oštre pokrete može ozlijediti kožu. Vi svibanj koristiti žičana četka čelika za trljanje kože na petama. Trljanje će ukloniti gornji sloj mrtve kože.
Staviti neke maknuti boje nokat na pamučni jastučić i utrljajte na noktima, u slučaju da nose boje noktiju. Scoop se prljavštine i ostalih neželjenih materijala prisutna ispod noktiju, osobito na uglovima. Trim-nožni prst noktiju nail rezač. Uklonite kožicu od prstiju sa cuticle potiskivač. Okrugla nokti smatraju najboljim za muškarce, dok su nešto pravokutnog oblika noktiju uzeti najbolje za žene. Dakle, dati oblik noktima accordingly uz pomoć noktiju filer. Operite obje noge s običnom vodom temeljito. Cijeli proces tretmana doma pedikura je uklonjena prirodna ulja i vlagu s kože na nogama. Morate vratiti prirodnu ravnotežu. Nanesite debeli sloj hidratantne kreme na noge. Razmislite to radiš dok noge još uvijek mokra. To omogućuje dublje prodiranje vlage u koži. Nosite čarape za narednih 2-3 sati. Čarape će spriječiti bijeg od vlage u atmosferu. To je jedan od vrhunskih doma pedikura savjete. Najbolji učinak pedikura dobije kada to učiniti prije nego što odete u krevet. Francuski pedikura je napredni oblik stopala čišćenje. To uključuje masažu s kremom temelji ribanje agent.
Ako želite, možete primijeniti noktiju boje po Vašem izboru na noktima. Dopusti lak za nokte da se osuši. Postoji nekoliko home pedikura receptima. Svaki recept je namijenjen za liječenje određenu vrstu stopala bolest. Na primjer, dodavanje ili nima Azadirachta indica na sapunici rješenje je značilo da se eliminiraju noge infekcije. Koristite informacije dane u ovom članku na domaćem pedikura liječenje uzeti dobru njegu vaše noge i izgled uvijek prekrasna.

No comments:

Post a Comment