Monday 19 March 2012

Kako to Uvesti koga u službu predsjedatelja Rail

Predsjedavajući tračnice su prvobitno instalirana u cilju zaštite unutarnje zidne boje od uzimajući otpisan dolje po stolice i ostali namještaj članaka. Kasnije, osim od prikazivanja njihova glavna svrha, ugradnja stolica željeznicom je postao neodvojiv dio interijera. Radi zaštite i boja pozadine, stolice tračnica obično su izrađene od drveta i drugih tvrdih materijala, koji se ne može lako biti otpisan off. Dakle, osim od drveta, istaknut koristi materijal za izradu stolica tračnice uključuje fiberboard, metala i vinil. Predsjedatelj željeznički instalacija je jedan projekt koji možete učiniti uzimanje nekoliko jednostavnih koraka i uz pomoć jednostavnih alata kao dobro. Evo nekoliko savjeta za one od vas koji želite znati kako to uvesti koga u službu stolica željeznicom.
Kako to Uvesti koga u službu predsjedatelja Rail
Materijal potreban za predsjedatelja Rail instalaciju
Mitru vidio + kutni okvir, čekić, klinac tražila, okvir od pet denar nehrđajući nokti, traka za mjerenje, katranizirati puškom; Slikar je zatvaranje pukotine, upute za predsjedatelja Rail instalaciju
Ispravno instaliran željeznički stolica može odigrati vitalnu ulogu u jačanju estetsku vrijednost svake kuće uređenje projekta. Međutim, ne treba biti genije stolarije ili interijera projektiranje instalirati stolica željeznicom na svoju vlastitu. Jedina savršenstvo koje vam je potrebno je oko uzimanje mjerenja i korištenja opreme poput home poboljšanje mitre vidio i natrag vidio. Za točna mjerenja, individualno mjerenje dužine svake zida i dodati 3 ½ inča do 4 inča u nju. To je marža da trebate ostaviti za mitre rezova. Sada svi jednaki zid mjerenja koje je uzeo i kupiti potrebnu količinu stolica željeznicom oblikovanje. Sada, mjere 32 cm udaljenosti na zid od poda i stvoriti oznake na svaki zid, na 3 noge intervalima. Ove mjere će služiti kao visine stolica željeznicom, od poda. Zatim spojite sve ove točke horizontalno s olovkom. Crta olovke da crtate, će služiti kao mjesto za vaše stolica željeznicom.
Sada, uz pomoć stud Finder, pronađite dugmad iza zidina i napraviti X trag na svakog trećeg mjesta duž linije koju nacrtao. Te oznake će poslužiti kao zakucavanje točke stolica željeznicom. To je najvažniji korak u učenju kako instalirati stolica željeznicom. Nakon toga, izrezati 45 stupnjeva kut na suprotnom kraju prvog stolica željeznicom i položaj koji završavaju na uglu iznutra, duž crta olovke. Sada, promatrati i označite stud točke na stolici, kao i željeznicom. Sada pilot rupe kroz željeznicom sa 1 / 6 inča malo, u svakoj točki stud. Nastaviti zakucavanje željezničkog do klinac bodova do kraja. Sada, mjeriti udaljenosti između kraja prvog željezničkog i suprotni kut zida. Sada, izrezati 45 stupnjeva kut na novi komad željeznicom i početi ga gniježdenje od prateći kraja instaliran željeznicom.
Nastavi isti postupak sa svim zidovima i ne zaboravite potpisati praznine između vrha strani stolica šina i zidova, uz pomoć slikara katranizirati. Nakon što su učinili s instalacijom stolica željeznicom, a zatim možete primijeniti razne zanimljive ideje stolica željeznicom kako bi ih gledati više privlačan.
Predsjedatelj Rail Ideje
Nakon što ste dobili znati kako to uvesti koga u službu stolica željeznicom, onda možete ga ukrasiti sa svoje vlastite ideje i kreativnost. Predsjedavajući tračnice može dati definitivan dodir za zidove i unaprjeđuju svoje izgleda, će se automatski povećati ljepotu vašeg interijera. Najbolja stvar koju možete učiniti je da koristite stolica željeznicom kao boje pregrada zida. Na primjer, možete pokušati jedinstvenu ideju ukras zid sa dvije suprotne boje. Dok željeznički stolica će snositi gornji boje zid. Također možete naglašavaju zid unicolor s prekrasnim varijacijama dati stolica željeznicom. Na primjer, jarko crveni zid ili zid maslinasto zelena sa bijelim Stark stolica željeznicom! Također možete poboljšati ljepotu često zanemaren dio zida - donji dio stolica željeznicom, s različitim pločice, kolaž kamena, mramora, porculan pločice, venecijanske gips, drobljeni pijesak i kamenje, itd. Ne zaboraviti podnice, dok uređenje zidova. Ključ je ne pobijediti podnice od strane sjajan zidovima.
Ideje za uređenje stolica željeznicom su beskrajne, a ne postoji ograničenje za njihovo izvršenje, kao dobro. Sada kada znate kako instalirati stolica željeznicom, mislim da bi trebao početi pravo nad, s ovim DIY projekt! Jesam li u pravu?

No comments:

Post a Comment